Beoordelingen van Thai Kitchen To Go Rotterdam

Recente recensies

5.0
Patricia
22 november 2021

Was weer lekker! En precies op tijd bezorgd! Bedankt!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Graag gedaan. Nu even een tijdje zonder (4 weken) want we zijn aan het verbouwen!

Thomas
22 november 2021

We wilde eens iets anders proberen dan de Pad Thai en namen een curry (Paneng tao hu) erbij. Wat een slecht idee! We hebben dit eten weggegooid. Droge witte rijst zonder smaak of bite en een naar niks smakende curry met droge tofu. Erg teleurgesteld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat is vreemd. De Paneng is toch echt een van de meest verkochte vegetarische gerechten. Maar goed.., smaken verschillen...

Patty
22 november 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Daar is Patty weer., dank je wel Patty :^)

Patty
15 november 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Ah., patty besteld vaker. Dank op dank!

M van As
9 november 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Onze 'zo zorg je dat de boodschap overkomt' klant. Niet eens in het Thais maar zelfs voor een Thaise kok duidelijk :^)

Patty
8 november 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Dank, we stapelen de sterren bovenop de andere.

Leendert Keyzer
2 november 2021

No meat balls blijft een aanrader

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ja, klopt, ik eet ze zelf ook vaak, ben het ook helemaal met je eens.

Cheyenne
1 november 2021

Eten (saté en pad Thai) was zoals gewoonlijk weer heerlijk en goede hoeveelheid. Bezorging was iets te laat (20min), maar logisch op een zondagavond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Niet vlekkeloos verlopen, maar wel lekker gegeten, dat maakt dan toch weer veel goed.

Karen
31 oktober 2021

Erg goed gevulde vegetarische maaltijd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Tja., kan schrijven dat we het met je eens zijn, maar dat is dan tegelijk ook de slager die zijn eigen vlees keurt. Anders gezegd: we bestellen zelf ook wel eens wat online, maar als ik dan zie wat je krijgt dan denk ik dat wat wij leveren echt niet slecht is.

Diana
29 oktober 2021

Het was te laat en bijna koud. Eten was lekker, maar ik bestel omdat ik even geen zin heb in koken.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ook bij ons gaat een order wel eens niet 100% zoals we het zelf gewild zouden hebben, moet natuurlijk geen gewoonte worden want dan wordt het tijd dat je even een mail stuurt naar ons.

Alex
29 oktober 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Goed genoeg. dank je wel!

Anoniem
25 oktober 2021

Het smaakte een beetje flauw. Geen peper en zout. Niet wat ik van het Thais eten gewent ben. Terwijl het Thais eten vol van smaak is .

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat kan.., maar je hebt een gebakken rijst en gebakken groente besteld, die zijn ok, maar dat zijn niet per se de gerechten waar dan de meeste smaak in zit.

Dick
25 oktober 2021

Zijn de porties kleiner geworden?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

eh.., nee.., maar de prijs is wel ietsje omhoog gegaan, maar dat is dan meer om de reden dat de leveranciers hun prijzen omhoog doen.

Patty
24 oktober 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Vaker besteld en nog steeds tevreden, leuk!

JM/FO
21 oktober 2021

Je waant je weer even in Thailand, aanrader 100% genieten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ach, Thailand, zon.., waren we er maar. Nog even over de opmerking bij uw bestelling: Geen veh-tsin svp..., we hebben het niet in huis, er is niets lekkerder dan koken met verse ingrediënten. Wat nog lekkerder is: dat we kunnen schrijven dat we het niet gebruiken :^)

Ron Vrolijk
20 oktober 2021

Het eten bij Thai Kitchen to Go is altijd lekker!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Lekker hoor zo'n stukje tekst, zijn we blij mee. dank je wel!

M. van As
19 oktober 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Ik sta bij iedere order doodsangsten uit om het gerecht MET ui te leveren... :^)

Linda
18 oktober 2021

Hoewel het eten sneller werd bezorgd dan verwacht was het niet echt warm. Ook de smaak viel wat tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou valt over smaak niet te twisten en gaan we het waarschijnlijk nooit voor 100% van de klanten volledig naar wens doen, ook de temperatuur is zo'n lastig ding, gaat ook nooit zo warm aankomen als we zouden willen. De tegenhanger: er staat voor ieder gerecht een Thaise kok te koken met verse ingrediënten en we doen iedere dag ons best alles zo goed mogelijk af te leveren.

MdenHartog
15 oktober 2021

Excellent!!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Alles in 1 woord. Leuk! Dank je wel!

An
15 oktober 2021

1 uur 30 minuten gewacht jammer genoeg

Reactie van Thai Kitchen To Go

Mja.., dat is niet goed..., maar het blijft sommige dagen ook de de grootst mogelijke strijd om binnen het uur te leveren, we willen altijd, maar zelfs met de beste wil lukt het gewoon niet altijd.

Lara
13 oktober 2021

Altijd heerlijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dit soort recensies ook!

K
11 oktober 2021

Telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijk personeel. Eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat is zo'n beetje alles wat er voor nodig is om je als mens een beetje gelukkig te voelen op een avond. Graag gedaan.., laten we het nog eens doen :^)

Linda en Johan
9 oktober 2021

Op tijd bezorgd en t eten was heer-lijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Was dan ook een heuuuule leuke bestelling om te maken, leuke fooi, leuke korting, maar het allerleukste is toch wel dat het allemaal smaakt en op tijd geleverd is. Doel bereikt. Bedankt!

Mau
9 oktober 2021

Weer top kwaliteit en nette bezorging.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Over bezorgers gaan we ooit nog een boek schrijven, maar we hebben idd ook nette bezorgers. Het is blijkbaar weer gelukt om het gerecht zonde ui te krijgen en ik zag dat er automatisch 2,50 korting van de prijs is afgegaan. Smaakt het nog lekkerder :^)

Salih
9 oktober 2021

Kip sate besteld en ze waren rouw nog

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dit lezen wij in een recensie... Waar we minder blij mee zijn is dat we niet de kans hebben gekregen om de sate op te halen (en tegelijkertijd een nieuwe te brengen). De kans dat de kip niet gaar is, is namelijk heel klein en om die reden hadden we het graag ook zelf willen zien.

Micha
8 oktober 2021

Eenvoudige maaltijd. Weinig smaak. Niets bijzonders.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Mja., een mindere beleving ervaren dan de recensies doen vermoeden. Jammer dat het wat gewoontjes over kwam. Smaak.., valt niet echt over te twisten, gaan we dan ook maar niet doen.

Lilian
5 oktober 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Ik dacht al, waarom geen ster voor bezorging, maar het was een afhaal., ja., dat kan ook. Leuk, bedankt voor de recensie.

Rikki
3 oktober 2021

Perfect. En snel bezorgd.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Soms zit alles mee. Bedankt voor de review!

Mw
1 oktober 2021

Altijd heerlijk! Ik raad Thai Kitchen To Go, zeker.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Altijd leuk om te lezen dat mensen al langer klant zijn en positief zijn. Dank je wel!

dolf dobbelaar
27 september 2021

prima gerechten ,vers, goede smaak ,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Precies, gewoon goed eten :^) dank voor de recensie en de fooi!

Virgil
26 september 2021

Heerlijk gegeten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dan zijn wij ook content. bedankt voor de positieve recensie!

Mauriel van As
25 september 2021

Top eten en top bezorging.

Reactie van Thai Kitchen To Go

En.., zonder ui! Briljante aktie om het 10 keer te vermelden bij de opmerkingen. Dat zal ze leren die koks hahahaha.

Hana
24 september 2021

Bestel al jaren bij deze thaise afhaal altijd top, eten is altijd vers en op tijd als het wat uitloopt krijg je netjes een belletje dat is 1x gebeurd de afgelopen vijf jaar. Eten smaakt ook echt top en echt thais niet zoals alle andere zaken in rotterdam. In rotterdam is dit zeker de lekkerste thai zonder meer!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou.., die kunnen we in onze zak steken, wat een super leuke recensie. Meteen ook het bewijs dat we het heel vaak wel op tijd leveren. Nog een nieuwtje: in december gaan we verbouwen, we gaan dan 3 weken dicht, echt alles gaat er uit en bouwen we compleet opnieuw op, dit kunnen we alleen doen door alle klanten die we in 7 jaar tijd opgebouwd hebben en waarvan er velen blijven bestellen. We hopen dat we dit nog veel jaren mogen doen. Dit soort recensies maakt het in ieder geval altijd weer de moeite waard om iedere dag opnieuw op te starten, weer of geen weer. Bedankt!

Elfering
24 september 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Helemaal goed, dank je wel en graag tot een volgende keer.

Philip
18 september 2021

Was weer heerlijk! De salade met kip was echt een topper

Reactie van Thai Kitchen To Go

Je had 3 hele mooie gerechten. Maar het klopt wat je schrijft de Laab kai is idd een hele aparte wat betreft samenstelling en kruiden, is een beetje de slager die zijn eigen vlees keurt natuurlijk., maar we eten hem zelf ook graag, vandaar.

Kim
14 september 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Helemaal duidelijk, blijft over: graag tot een volgend keer :^)

Leo
14 september 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Heeft verder geen tekst of uitleg nodig. Dank je wel!

Bhumibol
10 september 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Er staat nieuwe klant bij de naam, dus dan zijn we dubbel blij als iemand een positieve recensie achterlaat. Graag tot een volgende keer (en bedankt voor de fooi, deze wordt verdeeld)!

Jel
10 september 2021

Heerlijk gegeten. Bezorging was perfect op tijd

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ja hoor, ook in Bleiswijk zijn we er gewoon. Warm en op tijd.

Mauriel van As
10 september 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Helemaal goed, dank je wel!

Leendert Keyzer
1 september 2021

No meat balls een aanrader. Kroepoek ontbreekt :(

Reactie van Thai Kitchen To Go

De 'no meatballs' zijn idd apart en lekker, wat betreft de kroepoek..., we krijgen wel eens de vergelijking met een Chinees restaurant.., we willen die mensen maar niet teveel in de kaart spelen door kroepoek op de menukaart te zetten.

Ashton Gallas
29 augustus 2021

Wederom besteld bij Thai Kitchen To Go. Eerste keer via hun eigen website. Het eten is zoals altijd ongelofelijk lekker en van zeer goede kwaliteit. De bezorging was snel en de bezorger was vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hoi Ashton, bedankt voor de leuke en positieve recensie, maakt koken en bezorgen altijd weer leuker. Ook niet geheel onbelangrijk: bedankt voor de fooi, we verdelen de online fooi uiteraard over alle personeelsleden. Tot gauw weer!

Ed
29 augustus 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Helemaal duidelijk. Dank je wel en graag tot een volgende keer!

Cheyenne
29 augustus 2021

Altijd heerlijk eten, pad Thai en de sate zijn top. Bezorging 9 van de 10 keer perfect op tijd!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ja, klopt. Vaak gaat het goed met bezorgen binnen het uur., maar soms lukt dat met de beste wil die er is niet. Maar wel lekker eten, dat maakt dan vaak het meeste wel weer goed.

A. Janssen
28 augustus 2021

Simply the best, better than all the rest... Feeding our family with consistently good food since 2016!

Reactie van Thai Kitchen To Go

We are having diner here daily since 09-2014 and still like it :^) Very nice review and a very nice feeling to read how long you order from us. There isn't a better way of a positive review. We hope to cook and deliver to you for many more years to come! Thank you!

Mireille Arnout
25 augustus 2021

Jammer dat postcode 3066 niet meer wordt bezorgd Afhalen is geen optie meer vanwege drukte op de weg

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hoi Mireille, Nou.., da's niet helemaal waar :^) door bezorgers die op vakantie zijn (en soms bij grote drukte) gaan sommige postcodes af en toe lang/kort uit. De tip is om even te bellen, dan kunnen we zien of we jouw postcode/order er toch tussen kunnen doen. Wel vervelend als hij net uit staat.., dat dan weer wel.

Mauriel van As
25 augustus 2021

Eten is zoals eigenlijk altijd goed en bezorging was erg snel. Jammer dat het zoals bij ongeveer de helft van de keren dat we dieetwensen aangeven, dit weer vergeten was (geen uien).

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou, daar schrijf je wat. Om dit soort klachten te voorkomen gebruiken we stiften, hiermee arceren we dat wat belangrijk is c.q. afwijkend, soms bij drukte wordt dat vergeten door de persoon achter de balie of de Thaise koks lezen niet, inpakker die geen navraag doet, etc. Super vervelend natuurlijk, maar ook een beetje het risico van mensenwerk..., we krijgen dit soort zaken nooit 100% uitgesloten. Je mag wel bij je volgende order aangeven dat dit nu te vaak is gebeurd, hoe langer de tekst bij de opmerking hoe meer dit opvalt. Toch bedankt voor de positieve sterren.

van Tol
23 augustus 2021

Prima gegeten. Keurig op tijd bezorgd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Helemaal prima! niks meer aan veranderen. Bedankt!

Gwen
22 augustus 2021

Heerlijk gegeten.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dan heb je ook de gerechten gekozen die we zelf ook graag eten. Thx!

peter
17 augustus 2021

Bezorger moet de afdeling zoeken, als het goed is werd vaak maaltijd besteld uit deze afdeling ( 5D1 / PSU ). Eten was goed en lekker .

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hoi Peter, ja, dat klopt, maar bezorgers komen en gaan en ik weet dat ik de 1ste keer bij jullie ook niet in 1 keer op de juiste locatie kwam, ik moest telefonisch binnen geloodst worden. Nou ben ik ook niet de beste bezorger :^) Voordeel: daarna vergeet je het niet snel meer.

A. Janssen
16 augustus 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

helemaal goed en bedankt voor de fooi!

Jasmine
13 augustus 2021

Super lekker en goed ingepakt, vers. De bezorger was ook erg vriendelijk ! Alleen maar plus.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou rijd ik zelf ook mee met bestellingen rijden en als ik dit dan lees dan hoop ik dat ik zelf die order heb gebracht.., helaas...

Jazz
7 augustus 2021

Erg lekker en vers, alleen de gebakken rijst smaakt elke keer verschillend, ik probeer erachter te komen waar dat aan ligt... top weer ;-)

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou ja., iedere maaltijd wordt pas gemaakt als er besteld is, dit betekent ook dat we koks hebben en dat het mensenwerk is. Maar, stel nou dat we teveel afwijken van wat je gewend bent dan graag even een belletje wat er mis is, dan halen wij het op en confronteren de kok er mee. Uiteraard nemen we op de heenweg een nieuwe mee, maar belangrijk is dat (ook wij) begrijpen wat de afwijking is, of wie dit doet. Dit mag niet gebeuren.

D
7 augustus 2021

Heel snelle bezorging, niet de lekkerste thai van rotterdam.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Op 1 na de beste doen we het ook voor :^)

Jessie
2 augustus 2021

Het was heerlijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Een Pad Thai met een (koude) lychee sap, ik zeg; goeie combi!

Jazz
2 augustus 2021

Super lekker en vers!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou, dat klopt, want ook de tahoe halen we zelf op bij de producent (groente wordt gebracht, maar meoten we nog wel zelf snijden).

Kelly Alexandre
2 augustus 2021

Fantastisch restaurant! Ik bestel hier al een aantal jaar en ben nog nooit teleurgesteld. Heerlijk eten en snelle bezorging, zelfs nu ik verder weg ben gaan wonen komt het alrijd op tijd. Aanrader! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Leuk hoor zo'n enthousiaste reactie, maakt koken en bezorgen altijd weer de moeite waard. Thx!!!

remco
1 augustus 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Bijna perfect. Maar gewoon goed is ook goed.

Jessy Vodegel
1 augustus 2021

Eten was heeerlijk Ik bestelde laat ergens tegen 21:15 dus ook snel bezorgd

Reactie van Thai Kitchen To Go

Bestellen kan tot 21:30 u. vanaf 21:15 u. worden bezorgers wel opvallend sneller :^)

Enzo
31 juli 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

duidelijk. dank (ook voor de fooi).

Leendert Keyzer
30 juli 2021

No meat balls een aanrader

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ja klopt, die zijn apart he. 100% groente en dan toch nog een goede bite.

Suzy
24 juli 2021

Heel lekker, vooral de sate! Verukkelijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Je hebt ook een mooie combi besteld. De sate is bij velen bekend :^)

Gerard Driessen
16 juli 2021

Lekker gegeten zo door gaan

Reactie van Thai Kitchen To Go

Gaat nog steeds volgens plan.

N
13 juli 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Vaker besteld, maar blijft leuk als mensen dan toch de moeite nemen om even een positieve recensie achter te laten. Dank !

Jacqueline
10 juli 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Helemaal goed. Bedankt voor de fooi, die gaat in de pot en verdelen we over iedereen.

Elly
8 juli 2021

Als altijd weer heerlijk.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Is dan ook een mooie verscheidenheid aan smaken., leuk., bedankt voor je recensie.

Meryem
7 juli 2021

Eten was binnen binnen kwartier geleverd, en lekker.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat is inderdaad razendsnel. Ik zou er niet teveel aan wennen., kan soms ook net even anders zijn. Streven is wel altijd om binnen het uur te leveren.., dat lukt heel vaak, maar af en toe net iets langer.

astrid de Ruijter
4 juli 2021

Altijd heerlijk eten en deze keer ook lekker snel bezorgd

Reactie van Thai Kitchen To Go

Yep. Soms wel, soms niet. Ligt er maar net aan hoe laat er besteld wordt of hoeveel mensen tegelijk bestellen. Streven is en blijft uiteraard om altijd binnen het uur te leveren, dat gaat best goed al zeggen we het zelf.

Bas
30 juni 2021

Heerlijk gegeten alleen de rode curry met rundvlees viel tegen. Hij was erg waterig en leek weinig kokosmelk te bevatten. Ook was hij totaal niet pittig. Dit was in het verleden beter! Maar desondanks was het verder allemaal erg lekker. Bezorger was mooi op tijd en heel vriendelijk

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hm.., de rode curry wordt niet anders gemaakt dan anders.., maar we hebben dit gelezen. Gelukkig over het geheel tevreden.

DH
29 juni 2021

Kwaliteit verschilt erg per bezorgdag(vaak minder lekker op drukke weekenddagen). Vandaag echter weer smaakvol, vers en snel bezorgd!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat hebben we nog niet eerder gelezen. De manier waarop we een gerecht samenstellen en op afroep maken geeft weinig ruimte om af te wijken van constante kwaliteit. Dat je dit schrijft maakt wel dat we je recensie uitprinten en met de keuken gaan overleggen, want we worden er niet blij van als achteraf blijkt dat er een kern van waarheid in zit, dan willen we dat probleem ook signaleren en nog belangrijker: tackelen. We pakken dit op, bedankt voor je recensie.

Shalini
28 juni 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

op tijd en lekker gegeten., leuk om te zien, bedankt en graag tot een volgende keer.

Judith
26 juni 2021

Het was heerlijk en het werd ook nog eens snel bezorgd.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Vaak zit het ook mee en zijn we snel. Bedankt voor de feedback!

Tamara
25 juni 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

duidelijk, dank je wel Tamara.

DSL
24 juni 2021

5 kwartier moeten wachten. Verder heerlijk eten

Reactie van Thai Kitchen To Go

5 kwartier is lang, zeker als je trek hebt en graag wil eten.., maar het blijft op sommige momenten lastig om iedere order binnen het uur te leveren. Toch bedankt voor de positieve recensie over het eten.

Rita
22 juni 2021

Snel, smakelijk en vers! Top!

Hans
20 juni 2021

Wij hebben wederom weer erg genoten van het eten. Alles is in balans. Smaak textuur gaarheid kruidigheid. Alles klopt. Super!!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Zo hadden we het zelf ook bedacht.., dat klinkt een beetje ijdel, maar oh zo leuk als iemand dit dan schrijft.

Metyem
18 juni 2021

Altijd lekker, altijd tevreden!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Laten we het voor altijd zo houden.

Edward
13 juni 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Bijna perfect. Toch bedankt.., enne.., probeer ook zeker onze andere gerechten eens, misschien vind je een 5 ster.

Mario dos Santos
11 juni 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Bedankt voor de recensie en de fooi, fooien verdelen we over alle medewerkers.

Jjjj
8 juni 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Je kunt het er bij zetten op de bon dat je haast hebt bij de bestelling, we gaan dan ook zekler ons best doen, maar gaat helaas niet altijd lukken...

Marloes
6 juni 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Leuke order, dank je wel!

Ekkies
6 juni 2021

Snelle bezorging en altijd heerlijk eten! Alleen bij de pad thai dit keer de nootjes vergeten.. maar kan gebeuren. Groetjes aan de keuken!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Lastig, maar schrijf dit zeker op de bon bij opmerkingen een volgende keer, Pad Thai zonder nootjes is toch net ff minder, maar goed, alles gaat met mensen en daar horen zo af en toe nou eenmaal fouten bij.

A Janssen
6 juni 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

De nr. 2 favoriet (nr. 1 is Pad Thai). Bedankt voor de recensie en de fooi!

Agass
31 mei 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Pad Thai, altijd goed. Bedankt voor de fooi!

Scott
30 mei 2021

Vlotte afhandeling en levering van de heerlijke gerechten

Reactie van Thai Kitchen To Go

Precies. Op de juiste tijd geleverd zoals je hem graag wilde hebben. Het leven is goed.

M
26 mei 2021

Heerlijk eten, echt een aanrader

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hm.., alleen voorgerechten., die zijn ook lekker.., maar we hebben zo veel meer lekkers. Toch bedankt voor de recensie.

Irene
25 mei 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Hartelijk dank!!

Eva
25 mei 2021

altijd heerlijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Pad Thai en sate.., wie is er niet groot mee geworden.

Ash G.
25 mei 2021

In het kort.. wie daar in de keuken staat.. weet wat zij doen 😁 heerlijk zoals altijd!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Zo leuk als we dit soort recensies lezen. We hebben hem uitgeprint, hij hangt in de keuken bij de koks.

Ida
23 mei 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Bedankt., en ook welkom to the club :^)

Roos
22 mei 2021

Heel goede Thai, we bestellen (en genieten) regelmatig.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ja.., en daar zijn we ook heel blij mee, wat ook leuk is om te zien is dat we steeds meer mensen krijgen die via onze eigen website bestellen.

Monique cieremans
22 mei 2021

Keurig op tijd geleverd, was heel smaakvol

Reactie van Thai Kitchen To Go

Een beter welkom voor een nieuwe klant is er niet.

Mario dos Santos
22 mei 2021

We hebben twee weken geleden eten bestelt Toen was het niet naar wens.thai k.heeft zich netjes verontschuldigd. Toen hebben we ze een tweede kans gegeven . Was was weer vanouds heerlijk eten en lekker warm.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Precies. Soms gaat het wel eens niet zoals het hoort te lopen (helaas)., dan lossen we dat op.

John
17 mei 2021

Heerlijk eten voor een goede prijs. En netjes op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Kijk, daar worden we blij van. Dank je wel!

Senait Aasgedon
15 mei 2021

De massaman curry had weinig smaak. Niet zo authentiek Thais. Lange wachttijd 75min

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ja klopt., de Massaman is een van de favorieten en smaakt nergens naar, wij begrijpen ook niet waarom iedereen dat maar blijft kopen. Bezorgtijd is idd ook te lang.

C
15 mei 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Helemaal goed! en bedankt voor de fooi, die verdelen we over het hele team.

Kim
14 mei 2021

Het eten was super lekker is een aanrader. Klein verbeterpuntje, het was niet echt heel warm. Verders dikke prima.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Bedankt voor de leuke recensie. Wat betreft warmte, de order gaat in een deken en in een warmhoudtas., Nieuwerkerk is een stukje rijden, zit het verkeer net een beetje tegen., dan verliezen we idd de hitte van een vers beriede maaltijd, dat blijft elke dag weer een uitdaging, aan de andere kant; er is wel een Thaise kok die je eten bereid heeft.

peter
13 mei 2021

Eerst gebeld , niet kunnen vinden de ingang v d instelling .

Reactie van Thai Kitchen To Go

Soms is het idd zoeken, daarom extra belangrijk dat mensen telefonisch bereikbaar zijn. Bedankt voord de fooi!

Gwendoline
13 mei 2021

Voor de 2e keer besteld, het was heel erg warm het eten en weer heel erg lekker.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Daar worden wij dan ook heel erg gelukkig van.

Mario dos Santos
12 mei 2021

Lang gewacht op het eten .het was koud en het eten was flauw. Terwijl ik normaliter tevreden bent.ben ik nu zeer teleurgesteld.

Reactie van Thai Kitchen To Go

= opgelost.

Meryem
7 mei 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Goed gelopen. Bedankt voor de fooi!

Dorine
5 mei 2021

Wederom heerlijk gegeten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

We hebben veel lekkers., maar in jullie geval had je 3 van onze hardlopers besteld :^)

Willeke
3 mei 2021

Heerlijk eten en keurige bezorging op tijd. Voor herhaling vatbaar!!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Zeker, maar dit was dan ook een thuiswedstrijd. Sate en pad Thai.., altijd goed.

Susan
30 april 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Hm.., niet helemaal naar het zin? ... Maar wat?

Karin
29 april 2021

Heerlijk, elke keer weer!

Reactie van Thai Kitchen To Go

We krijgen er geen genoeg van.

Sunita
27 april 2021

Lekkere eten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

ja toch. Niet zelf koken of boodschappen doen en een Thaise kok die voor je kookt, het leven is goed.

Mieke Molendijk
27 april 2021

Het eten was goed. Dit gaan we vaker doen. Fijn dat het helemaal in Berkel bezorgd kon worden.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Klopt, we rijden al een tijdje met een auto in Berkel, deze gaat ook richting Pijnacker en Bleiswijk, prima om aan te rijden, het verkeer staat nooit stil die kant op en dus is de rit kort en blijft het eten lekker warm. Bedankt voor de fooi en de recensie!

Monique
26 april 2021

Zeer tevreden. Perfect op tijd bezorgd en het eten was weer prima.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Da's goed om te horen, zijn we blij mee. Het plan is (en was) om dit zo te blijven doen :^)

Corine van Helden
19 april 2021

We moesten er een uur en een kwartier op wachten, maar dat was beslist de moeite waard. Het eten was nog goed op temperatuur en heel erg lekker.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Factor 'tijd' hebben we niet altijd grip op, dat we warm leveren, daar hebben we wel meer grip op.., en dat het lekker is., daar hebben we dan weer een keuken voor waar alleen maar Thais gesproken wordt.

Jeannette Takkebos
16 april 2021

Heerlijk gegeten. Prima kwaliteit. Bezorging op tijd.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Leuk om te lezen, dank je wel!

Stephanie
16 april 2021

Slechte klantenservice, zeer slechte klacht afhandeling!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

nou...., u vraagt ipv 'witte rijst' bij uw gerecht 'Pad thai kai'. Het punt is: Pad Thai is: 12,50 en witte rijst is: 1,95, dat kunnen we niet even switchen. Dan kiezen we er in dat geval toch maar voor om een slechte klacht afhandeling te hebben.

Edith
10 april 2021

Prima geregeld. Heerlijk vers eten en een goede portie. Lekker warm bezorgd. Iets minder zout had gemogen.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou.., ik schrijf 2 recensies terug dat we nooit een klacht krijgen dat het eten te zout is en dan opeens 2 mensen die er over schrijven.., vreemd. Maar.., toch bedankt voor de positieve recensie.

Ellen
7 april 2021

Altijd later dan afgesproken maar wel weer heerlijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat het lekker is maakt veel weer goed.., maarrrr.., verstandig is om een tijdmarge in te bouwen. We komen namelijk of eerder.., of later en als we op exact het juiste tijdstip komen: toeval. We werken er uiteraard wel naar toe om het gewenste tijdstip te halen (laat ik dat er wel bij zeggen).

S.
7 april 2021

Geen verse smaken, zoals je van de Thai mag verwachten. Nauwelijks groenten en een hele hoop tofublokjes. Ik vond het teleurstellend.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ok.., de Pad thai is niet meteen het gerecht wat vol met groente is, het draait meer om de rijstnoodles. De kapraow zit toch wel groente in en idd.., veel tofu blokjes. Verder hebben we toch echt iemand in dienst die alleen maar verse groente aan het snijden is.., maar goed.., het viel tegen. jammer... wel bedankt voor de recensie.

R.U.
6 april 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Thx. voor de recensie en de order.!

Jos
6 april 2021

Helaas viel het erg tegen. Van vrienden hoorden wij dat dit een top tent is, maar helaas was het eten onwijs zout en hartstikke koud toen het aankwam. Dit terwijl Thai kitchen to go echt om de hoek is. Heel jammer :(

Reactie van Thai Kitchen To Go

Toch heb je 2 van onze populairste gerechten besteld.., heeft verder niet zoveel zin om er een uitspraak over te doen, maar dat de gerechten te zout zouden zijn is een klacht die we echt nooit horen..., dus best apart dat dit als zodanig ervaren wordt. Maar goed.., het is wat het is.

Ruibin Hu
3 april 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

dank u!

A. Janssen
30 maart 2021

Wow het was hier binnen 10 minuten! En heerlijk zoals altijd.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Thuiswedstrijd :^)

c.v.z.
29 maart 2021

vond het jammer dat ik bij de salade ! ook rijst bij moest bestellen.de salade had te weinig garnalen maar wel heel veel rijstnoedels

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Er zitten standaard 6 garnalen in de 'yam woen sen' voor de een is dat genoeg, voor de ander had het meer mogen zijn, het klopt dat er geen optie is voor meer garnalen. Het klopt ook dat er standaard geen witte rijst bij zit omdat de salade in dat opzicht geen hoofdgerecht is, maar een bijgerecht, we hebben wel de mogelijkheid gecreëerd om witte of gebakken rijst er bij te nemen. Toch bedankt voor de positieve recensie.

Eline
27 maart 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

hartelijk dank!

Paul
24 maart 2021

Supáh lekkáh!

Reactie van Thai Kitchen To Go

ja, toch!

Jo
23 maart 2021

We bestellen hier super vaak. Altijd hetzelfde, (rode curry Kip, pad thai, rund Thai sweet Basil) altijd lekker. Snelle en aardige bezorging.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Daar zijn we ook ontzettend blij mee.., maar probeer eens bij hoofdgerechten kip de 'Kai med henmapaan'. Die ga je vast ook heel lekker vinden!

Anne
22 maart 2021

Het eten was iets kouder dan dat we gewend zijn. Dat was jammer verder was het weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Mja.., dat is ook iedere dag weer de uitdaging.., om het goed warm aan huis af te leveren. Te laat leveren kan wel eens gebeuren, maar dan nog moet het wel warm zijn. In vergelijking met een pizza.., kun je ons eten natuurlijk nog wel kort in de magnetron doen.., dat dan weer wel...

Rob
21 maart 2021

Heerlijke verse gerechten. Erg smakelijk.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Altijd lekker toch.., als je de deur niet uit hoeft en er een (Thaise) kok voor jou kookt en idd., vers.

Marcel
18 maart 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd 👍

Reactie van Thai Kitchen To Go

Altijd prettig om te weten dat het goed en op tijd was, bedankt!

astrid
16 maart 2021

LEKKER PITTIG EN SUPER SNEL BEZORGD

Reactie van Thai Kitchen To Go

Soms zijn we snel.

Anneke
16 maart 2021

De groene curry is echt goed, ik heb de Thaise pittige variant besteld en die was niet overdreven pittig, maar gewoon lekker. De vis koekjes zijn klein, maar wel lekker!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Velen zullen het eens zijn met je mbt de groene Curry. De viskoekjes maken we zelf.., maar we gaan er helaas mee stoppen omdat het te tijdrovend is om ze te maken. Voorheen kon het tussen de werkzaamheden door, maar nu steeds meer mensen ons kennen wordt het steeds drukker en gaat het niet meer.

Frikandelleke
13 maart 2021

Met Thai Kitchen to go het weekend inluiden. Altijd goed! Ik had de pad thai en de crabcakes besteld. Heerlijk! Eén klein verbeterpuntje: ik had om wat extra pinda's gevraagd, helaas niet gekregen. Mocht dit niet kunnen ivm de kosten, wellicht als extra optie neerzetten?

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hallo Thomas, goed punt. Het probleem met extra opties (aanvinken) is het gevaar dat deze vergeten wordt.., of er dat er overheen gelezen wordt. Ander punt is: geven we het nu gratis als extra erbij omdat men er om vraagt in het opmerkingen veld.., dan verwachten mensen dat dit dan altijd zo geleverd gaat worden (gaan we ook in teleurstellen). Dat neemt natuurlijk niet weg dat we je opmerking serieus nemen en ook wij ons gaan afvragen of de portie met gemalen pinda's bij de Pad Thai voortaan groter moet worden. wordt vervolgd.

Erik Hoogcarspel ?
9 maart 2021

Prima maaltijd op tijd bezorgd

Reactie van Thai Kitchen To Go

Volgens het boekje, niets meer, niets minder. Thx!

Bernardo
9 maart 2021

Heerlijk.. vooral de saté met pinda's...

Reactie van Thai Kitchen To Go

Vandaar dat je hem maar dubbel besteld hebt. Maar het klopt., veel mensen zijn positief over onze sate en huisgemaakte satesaus.

Anneke
6 maart 2021

De curry is veel te zoet en ik mis de limoenblad. Vroeger was de curry van Thai to go echt lekkerder, het is veel ‘Nederlandser’ geworden.

Reactie van Thai Kitchen To Go

zie je mail!

familie
4 maart 2021

Het liefst zou ik deze beoordeling niet op deze manier geven. Aangezien ik gisteren zodra het eten was bezorgd geprobeerd heb jullie telefonisch te bereiken en dit nog steeds niet is gelukt, doe ik het nu op deze manier. Ik hoop dat jullie zelf contact met mij opnemen voor en oplossing. Allereerst was het eten ruim een kwartier te laat. Dat had ik nog wel geaccepteerd als er niet andere dingen ook mis was. Ten tweede had mijn man geen kouseband in zijn eten. Ten derde en dat is nog wel het vervelendste punt, heb ik ook nog een heel verkeerd gerecht ontvangen. Niet wat ik besteld had. Tot nu toe was ik erg tevreden over jullie eten en de service. Dus neem aub contact op met mij, dan kunnen we dit misschien goed oplossen.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat van de telefoon klopt.., we hebben om voor ons onduidelijke reden soms wel/soms geen bereik, heel vervelend. Dinsdag komt er iemand 2 nieuwe telefoons installeren met een rechtstreekse verbinding. Wat het overige betreft.., ook vervelend hoe dat is gelopen., maar dat hebben we gelukkig wel per telefoon met elkaar opgelost.

rowan radijs
2 maart 2021

Gewoon super lekker! Heerlijk

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ha., ha.., ja., dat blijkt. Je hebt hetzelfde nog een keer besteld een paar dagen later. Welcome to the club!

Maxime Bock
28 februari 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Kort en duidelijk. Dank je wel :^)

Kipmans
28 februari 2021

Weer heerlijk gegeten bij één van mijn favoriete bezorgrestaurants. Deze keer de laab kai en de crabcakes besteld; erg lekker! Samen met de pad thai zijn dit toch wel mijn favorieten. Jammer dat bij de laab kai de witte rijst niet bij de prijs inbegrepen zit. Misschien iets om over na te denken? Bezorging zoals altijd goed en snel (vaak sneller dan de geschatte levertijd). Groeten aan de keuken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Leuke recensie! De Laab kai (hij is idd erg lekker/apart). Goede vraag waarom er geen rijst meegeleverd wordt! De 'Thai' zegt dat dit een op zichzelf staand gerecht is..., maar ik ben het helemaal met je eens dat witte rijst er bij niet verkeerd zou zijn, daarom hebben we de optie (even aanklikken) er bij gezet dat je er witte rijst bij kunt bestellen (a. 1,95). Dit was het compromis met de 'Thai' die er nog steeds van overtuigd is dat er geen witte rijst bij hoeft. Ga niet in discussie met 'de Thai' over hun eten :^) witte rijst is beschikbaar.

Azmi Latif
28 februari 2021

Eten was goed maar erg duur voor wat we kregen. Porties veel te klein. Ik zal niet meer bestellen bij Thai kitchen to go

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat is duidelijk... Bedankt dat de recensie een positieve kant heeft en dat de smaken goedgekeurd zijn. Wat betreft prijs en hoeveelheid.., volgens mij zijn wij zeker niet de duurste bezorg Thai, maar vergeet aub ook niet dat er echt een kok staat te koken en wij het voor deze prijs thuis komen brengen. Niet geheel onbelangrijk: de prijzen zijn gerelateerd aan de prijzen van Thuisbezorgd. Thuisbezorgd heeft zoals iedereen weet een behoorlijk fee die ze rekenen (13%). Ik denk dat dit percentage net maakt dat het "duur" overkomt. In werkelijkheid.., we worden er echt niet rijk van. Gewoon een salaris, moeilijk zat om er wat aan over te houden. that's it.

Arie
28 februari 2021

Eten was OK alhoewel de garnalen met broccoli tegen viel, garnalen leken in stukken gesneden waardoor dit veel minder was dan verwacht en waarvoor je extra betaalt. Ook ontbrak de saté.

Reactie van Thai Kitchen To Go

De garnalen zijn over de lengte opengesneden. Dit doen we om ze schoon te maken, maar het staat ook leuk omdat de garnaal in de wokpan open krult. Dat een sate niet geleverd is.., is wel raar.., maar niet iets wat dan in een review terecht moet komen, dit moet opgelost worden. Waarom heb je niet meteen gebeld? Dan hadden we hem na kunnen leveren, of iets dergelijks.

Rowan
27 februari 2021

Super lekker gegeten! Volle smaken, prima hoeveelheid! HEERLIJK!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Keng Deng., mijn persoonlijke favoriet. Leuk om te lezen dat alles goed was. blij mee. Bedankt!

Dani
26 februari 2021

Heel erg lekker gegeten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Weet je.., da's eigenlijk alles waar het allemaal om draait.

Dirk
25 februari 2021

De viskoekjes waren slab en vettig de sate was wel goed. Al met al matig en niet voor herhaling vatbaar.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hm.., jammer., we hebben meer smaken en gerechten, maar als het bij een eenmalige kennismaking blijft en daarmee de mening in zijn geheel gevormd is dan is dat uiteraard een keuze die we verder respecteren. Hartelijk dank voor de fooi, die doen we bij de rest van de fooien en verdelen we iedere maand dmv een staffel over alle medewerkers.

Amanda
24 februari 2021

Super lekker en Mega snel!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Soms zit het mee en zijn we snel :^). thx voor de tip!

Emy
22 februari 2021

Genoten.

Reactie van Thai Kitchen To Go

wij ook :^)

Crabcake
21 februari 2021

Op zoek naar een Thaise smaak explosie van Bijbelse proporties? Zoek niet verder. Vrijdagavond besteld. Top zaak! Het eten was verrukkelijk en goed warm verpakt. Voor de tweede keer laab kai besteld, waarbij deze iets minder sappig was dan vorige keer maar desalniettemin absoluut van genoten. Ook de massaman curry was werkelijk niet te versmaden. De crab cakes en vega triangles aten we lekker uit het vuistje. Saté en pad Thai waren taste wise ook dik in orde. Over dik gesproken, een food baby is weliswaar onvermijdelijk maar zowel de fysieke als emotionele verzadiging (vergelijkbaar na een uitgebreid kerstdiner) spreekt boekdelen. Het is nu zondag en we zitten en zijn nog steeds vol (lof!). Tot de volgende keer!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Wauw.., we hebben al aardig wat recensies ontvangen, maar denk niet dat er een bij zit die zo uitgebreid en enthousiast is opgeschreven...., heel hartelijk dank daarvoor.., weet even niet zo goed wat ik er op moet schrijven..., ik ga hem gewoon nog een paar keer lezen., uitprinten en aan de koks geven. Bedankt!!!

Dennis
20 februari 2021

Smaakt gewoon weer heerlijk zoals altijd

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat gaan we ook zo houden Dennis. Bedankt !

Marcel
17 februari 2021

Ik bel de vestiging op er wordt al niet echt vriendelijk opgenomen, ik laat weten dat me eten niet meer warm is maar hierin wordt ik niet serieus genomen en de medewerker weet dit “ beter “ ik zou terug gebeld worden door de eigenaar dit is nooit gebeurd, erg “ goede service “

Reactie van Thai Kitchen To Go

Vanuit de keuken rechtstreeks in de auto. Geen files, zo doorrijden. Aangekomen bij de flat kon het eten direct door omdat een bewoner voor mij naar binnen moest en dus de deur al had opengemaakt, ook de lift was al beneden, het eten kon direct door tot aan uw voordeur (naast de lift). Duurde even tot die deur open ging want de sleutel moest gevonden worden. Het eten ging warm vanuit mijn handen in uw handen. Warmer dan dit kunnen wij NOOIT leveren. Sorry., als het niet warm genoeg was.., dan is het beter om nooit meer bij ons te bestellen, dan gaan wij u namelijk altijd teleurstellen. altijd.

Annelies
14 februari 2021

Ik bestel hier vaak en ben altijd tevreden. Ruime porties en met liefde bereid. Dit keer had ik zelf een typefout gemaakt met m’n huisnummer. Als nog werd het snel bezorgd toen ze belden. Sorry daarvoor.

Reactie van Thai Kitchen To Go

No problem. Je bent niet de enige waarbij dit gebeurd, we hebben wel vaker een adres probleem. We komen er gelukkig meestal wel uit.

Jo
13 februari 2021

Eens maar nooit meer. Bezorging waardeloos. Eten heeft niets met Thais te maken. Heel knap om viskoekjes van 5 mm (en zonder smaak) af te leveren. Ingrediënten en bereidingswijze heeft niks met Thais te maken. Koriander en Thaise basilicum ontbrak en rijst smaakte nergens naar.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dit online schrijven is wel "lekker" toch.. ?

Mirjam
11 februari 2021

Erg lekker veel keuze

Reactie van Thai Kitchen To Go

De keuze is reuze. Bedankt voor de recensie. graag tot een volgende keer (ps. bedankt voor de fooi!)

Jaffy
7 februari 2021

Duurt lang en eten is niet meer warm wel lekker smaak maar niet warm meer heb 40min gewacht en toen was de bezorger alle weg in totaal 1uur en 15min Meer bezorger,s laaten werken en alles belt vriendelijke antwoord lijkt net een buurthuis mensen willen geen sorry zegen of excuses we hebben het druk nee je bent niet de enigste die besteld is de antwoord en een keer zelfs telefoon opgehangen om dat die geen commentaar wouw aanhoren

Reactie van Thai Kitchen To Go

Het was geen standaard huisadres (u komt naar de Mac?) en 1 u. en 15 min. is op de drukste dag van de week op zich ook niet raar. Telefoon opnemen op het moment dat het superdruk aan de balie/logistiek is maakt dat we idd nogal kortaf kunnen zijn.., absoluut niet om onaardig over te komen, maar meer omdat we onze handen allemaal vol hebben om de orders weg te krijgen (of klanten te bellen dat we later zijn).

Shalina B
6 februari 2021

Rijst wat te klef. Verder oke. Voor mij niet voor herhaling vatbaar

Reactie van Thai Kitchen To Go

Fair enough. (ps. probeer onze 'pad thai' eens...)

Marianne
6 februari 2021

Ik vind jullie eten altijd fantastisch maar soms is de bezorging toch wel heel lang. Gisteren anderhalf uur moeten wachten.

Reactie van Thai Kitchen To Go

we zijn blij om te lezen dat je het eten wat de Thaise koks voor jou maken lekker vind. de bezorging: dat is en blijft (op sommige dagen) een moeilijk verhaal. We hebben de stelregel dat we binnen het uur na ontvangst van je order willen afleveren, als dat niet lukt.., dan zetten we het systeem uit. soms zijn we daarmee net te laat.., en dan gaan we idd als negatief effect naar die 1,5 uur.., hoe graag we het ook anders willen, soms lukt het gewoon niet, teveel orders en teveel richtingen op. Dan kun je zeggen; neem extra personeel, maar dat heeft niet zoveel zin omdat je 2x zoveel mensen maar 1,5 uur nodig hebt op het drukste moment van de dag. de logistiek is (sosm) complex. Maar we hopen dat het eten alles weer goed maakt als het eens wat langer duurt.

Yolanda
5 februari 2021

Wat geweldig dat jullie zo snel bezorgen! En een genot om de verschillende gerechten te mogen eten. Bedankt Thai Kitchen To Go.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou.., met name zo vroeg al bezorgen (17:15 u.) We zien wel dat steeds meer mensen op dit tijdstip hun eten willen ontvangen, wat op zich ook niet raar is omdat tussen 17:00 u. en 19:00 u. het voor ons altijd een enorme puzzel is om alles binnen het uur bij de mensen thuis te krijgen, iedereen wil graag rond dat tijdstip eten. Slim is dus: zo vroeg mogelijk bestellen/leveren of: na 19:30 u. leveren, we zijn dan namelijk meer flexibel. Verder: mooie order en vette tip :^) Dank!

AE
4 februari 2021

Super snel bezorgd!! Binnen 20min! Eten was lekker en warm.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Binnen 20 min. is idd wel erg snel, zeker rond het tijdstip van 18:20 u. Maar ook weer niet onmogelijk :^)

Carlijn
1 februari 2021

Eten was zeer snel bezorgd, warm en heerlijk! Ik zou zeker opnieuw bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ik zou het ook doen :^)

Rik
31 januari 2021

Het eten is altijd super lekker. Moet zeggen dat licht pittig, alsnog echt super pittig is. De volgende keer bestel ik zonder pittig !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

De groene Curry is altijd een beetje pittig, maar pittigheid is voor iedereen weer anders en voor ons moeilijk om af te stemmen. Met de witte rijst kun je de pittigheid ook iets temperen.

Ca
30 januari 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Helemaal goed. Dank je wel!

Sharon
27 januari 2021

Snelle levering en heel erg smakelijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat was het plan (opnieuw) voor vandaag., lekker eten dat op tijd en warm aankomt. Mooi als het ook zo uitpakt. Bedankt voor de fooi.., enne.., mooi e-mailadres heb je :^)

A. Janssen
27 januari 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Bedankt voor de recensie en de tip!

Ilse
26 januari 2021

Snelle bezorging eten was nog goed warm. Smaakvol en lekker eten. Aanrader .

Reactie van Thai Kitchen To Go

En besteld via de eigen website., waarvoor dank. Graag tot een volgende keer!

Kostas
26 januari 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Pad Thai :^) altijd goed.

Hans vleesfiets
25 januari 2021

Heerlijk gegeten was ook nog lekker warm ondanks dat ik in Berkel en Rodenrijs woon. Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Welcome to the club :^) Berkel is eenvoudig voor ons, veel mensen uit Berkel bestellen dus daar gaat altijd een auto die kant op. Sterker nog; we gaan ook naar Pijnacker, Delfgauw, etc. De andere kant op Zevenhuizen, Capelle doen we ook. Logistiek een dingetje om vanuit de keuken rechtstreeks de auto in te gaan en meteen te rijden.., maar we doen het (meestal ook nog binnen het uur), tot tevredenheid van velen.

Tris
24 januari 2021

Al een tijd geen review meer achtergelaten ondanks dat ik regelmatig geniet van het eten van TKTG. Nu toch weer eens tijd om nog wat kleine verbeter puntjes door te geven ;). Allereerst, de Khiaow whan kai is deze keer niet met kip maar met rund geleverd. Hoewel het zo ook erg smakelijk was, is het niet wat er besteld is. Kleine vergissing, kan gebeuren. Verder valt het me op dat eigenlijk vrijwel áltijd de garden eggs niet gaar zijn, wat erg jammer is want goed gaar zijn ze heerlijk. Misschien hoort het zo in de Thaise keuken, dat weet ik niet, en ben ik er dan niet zo’n fan van. Mocht het niet de bedoeling zijn dan hoop ik dat ze in het vervolg nog een minuut of twee langer verhit worden. Tot de volgende keer! ps jammer dat de soepies van de kaart zijn :(

Reactie van Thai Kitchen To Go

Da's een uitgebreide reactie :^) Als eerste bedankt voor het compliment mbt het eten. Verder: rund in het gerecht geleverd terwijl kip besteld is, dit heeft met het 'lezen' van bonnen te maken. Geloof me: ik kan een boek schrijven over hoe vaak het mis gaat met het lezen van bonnen. Alsof er op school geen les meer wordt gegeven in begrijpend lezen, het is af en toe echt om te janken. We kleuren de bonnen en communiceren met de keuken als er iets afwijkend op de bon staat, allemaal zeer intensief..., en nog gaat het dan regelmatig fout. De gouden formule om dit soort fouten te voorkomen.., ik weet het niet. Garden eggs: in een Curry zouden deze (onderweg) moeten doorgaren, een Curry is ze heet dat dit wel lukt.., tenzij de bezorging eens te snel is. Over de soepen; We hebben ze met liefde gemaakt, maar om een praktische reden hebben we er afscheid van moeten nemen, dit lot is ook de gebakken Mie overkomen. We zijn wel met een paar nieuwe dingen bezig, maar die komen nog (alle menukaarten offline/online aanpassen is nogal een klus). Tot zover. Bedankt en graag weer tot een volgende keer. Als er iets is: info@thaikitchen.nl dan komt het op mijn bureau terecht.

Fred
24 januari 2021

Heerlijke maaltijd, netjes en vlot bezorgt!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou..., bedankt voor de sterren :^) ps. 5,- euro fooi is een heule dikke fooi.., bedankt!! Over de online fooien: alle fooien gaan in 1 pot. Einde van de maand verdelen we deze over alle mensen. Bezorgers krijgen naar verhouding een hogere uitkering dan koks, etc.

Van Deursen
23 januari 2021

Super lekker gegeten weer. Een punt van kritiek actie code , kortingen spaarkaarten werken nooit. Dit is jammer. Je hoeft geen korting te geven maar schep dan niet de verwachting.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hm.., dat is raar. Het systeem werkt gewoon. Spaarpunten worden aan het e-mailadres van de besteller gekoppeld. Wanneer de klant een volle spaarkaart heeft wordt automatisch een actiecode verstuurd en het puntentotaal weer op 0 gezet. Wanneer de klant niet binnen een week zijn spaarkaart verzilvert krijgt hij een herinnering via de mail. We gaan u mailen., kijken of we dit op kunnen lossen.

Yolanda
22 januari 2021

Top, heerlijk eten en netjes en op tijd bezorgd.

Virgil
21 januari 2021

Lekker gegeten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat was precies de bedoeling :^)

Annelies
20 januari 2021

Ik bestel hier regelmatig en het is altijd smaakvol. Vandaag de pinda’s vergeten die de pad thai extra lekker maakt. Bij bellen werd meteen aangeboden om het na te bezorgen en dit werd ook gedaan met een extra Cola. Prima service!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Pad Thai zonder pinda's is als een olifant zonder slurf. Vervelend dat dit was vergeten (dat gebeurd niet vaak), maar gelukkig snel en goed opgelost.

Paul
20 januari 2021

Snel en heerlijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

En automatisch 2,50 korting omdat je vaker bij ons besteld., ook lekker.

Esther
20 januari 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Schieweg., thuiswedstrijd., zo vanuit de keuken rechtstreeks op je bord.

Marie Louise
14 januari 2021

Op tijd bezorgd en superlekker! Mooi dat je kunt kiezen hoe pittig je de gerechten wilt hebben (Thais pittig). Veel variatie in smaken, genoeg groenten, uit eten in je eigen huis.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat is een leuke; 'uit eten in je eigen huis' en inderdaad ook voldoende groente., je zou het elke dag kunnen eten. Bedankt voor de recensie.

Lammering
11 januari 2021

Heeft NIETS! met thais eten te maken bahh

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Het was op tijd...

Eva
9 januari 2021

Heerlijk gegeten

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat was ook exact de bedoeling :^)

Emans
9 januari 2021

Duurt even, maar het was het wachten waard..... heerlijk gegeten.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Bleiswijk is ook niet naast de deur, maar we komen er. Thx!

Peters
8 januari 2021

Ik bestel vaak Tofu gerechten hier. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Echter deze keer hadden ze oude tofu gemixt met verse tofu. Heel vies. Taai en leerachtig. Heb ze uit de curry gevist.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ik ben het gaan checken en zie inderdaad wat blokjes donkere te ver doorbakken tofu. Uitleg: misschien goed om te weten dat niets bij ons de kans krijgt om oud te worden (behalve de mensen). De tofu die wij gebruiken betrekken we rechtstreeks bij de producent vandaan, daar rijden we altijd speciaal naar toe. De producent snijdt het en bakt het af., dat gaat altijd goed, mooi product! Nu is er daar waarschijnlijk iemand geweest die een partij te ver heeft doorbakken.., en dacht; die moffel ik er wel tussendoor. Nog geen punt; als onze kok dit ziet en te donkere blokjes er uit haalt.., is dus ook niet gebeurd (heel slecht). Kortom; dit is niet goed, wij nemen contact met u op via de mail en lossen dit op. Eten moet goed zijn. punt.

Dick
7 januari 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Bedankt Dick!

Naiz
3 januari 2020

Heeeeerlijk eten. Smaakt vers en je proeft verschillende smaken. Het werd netjes bezorgd op de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ja, dat is wel zo'n beetje de omschrijving die we graag horen. Note: We eten het dagelijks ook met het hele team, dus behalve dat we voor anderen graag koken, willen we zelf ook lekker eten.

Do
2 januari 2020

Het eten was heerlijk, we hebben ervan genoten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

En zo te zien niet voor de eerste keer. Goed om te zien dat mensen terug komen en positief zijn.

Maaike
2 januari 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

perfect. dank je wel!

Coby Burggraaf
2 januari 2020

Zeer smakelijk en bezorging stipt op tijd.

Reactie van Thai Kitchen To Go

welcome to the club :^)

Alain
2 januari 2020

Was weer lekker, de pad Thai is een succes. Levertijd iets vertraagd (15min) maar netjes van te voren gebeld dus prima!!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Zolang ze bellen dat het iets later komt is er minder snel een probleem, dan is de verwachting bijgesteld. Goed om te lezen dat dit gedaan wordt.

Jelle
2 januari 2020

Heerlijke curry, helaas wel heel weinig vlees erin

Reactie van Thai Kitchen To Go

Mja., we kunnen er nog meer vlees in doen, maar dan moet de prijs weer omhoog, krijgen we daar weer opmerkingen over. We doen nu de middenweg.

Schakenbos
1 januari 2020

Smaak was goed maar het valt heel zwaar. Heb er last van mijn maag van. Helaas

Reactie van Thai Kitchen To Go

ok...

A. Janssen
31 december 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

Niets op aan te vullen. dank!

Nashwa
28 december 2020

Lange versie kunnen jullie lezen bij de reviews op google. 2 uur (!) gewacht op mijn eten, zonder communicatie NIKS, zelf maar moeten bellen. Uiteindelijk was het eten koud en toen pas boos opgebeld, eigenaar wilde mij niet spreken en medewerker was echt onbeschoft. Nieuw eten opsturen en dat is er pas over 1 uur? Moet ik het eten ook nog mee terug sturen? Dus ik kan pas na 3 uur eten.. BIZAR, ik bestel NOOIT meer bij jullie.

Reactie van Thai Kitchen To Go

We hebben de recensies gezien, het was erg druk.., allemaal zeer vervelend. Jammer dat het aanbod voor een nieuw gerecht niet in goede aarde viel.

Leendert
28 december 2020

Bezorging altijd snel. Jammer genoeg nog steeds geen soep te bestellen. Dumplings ( Vega triangles) waren lekker. Rijst zoals altijd aan de karige kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

De soep gaat waarschijnlijk ook niet meer terug komen. Wat betreft de rijst; het is de middenweg, nemen we een grotere bak is het teveel, doen we kleiner is het te weinig.

Bri
26 december 2020

Snelle service, lekker eten!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Niets aan toe te voegen. leuk om te lezen.

Mano
23 december 2020

Super snel levering een heerlijke gerechten! Een echte topper

Reactie van Thai Kitchen To Go

Vinden wij leuk., dank je wel!

Kelly
22 december 2020

Het eten was top, alles was compleet. Er is echter één minpuntje, één van de bakjes met pindasaus was kapot en ik heb mij daardoor verbrand. Let aub hier op in het vervolg.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Vervelend. dit is doorgegeven aan de inpak en de bezorger.

Richard
20 december 2020

Ik hoop niet dat het vaker gebeurt, maar ik heb na het eten een zware voedselvergiftiging opgelopen!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou., bestel vaker.

Youp
19 december 2020

Bezorging top! Eten was lekker maar mag van mij allemaal wel iets pittiger.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Pittigheid is zo'n dingetje., wat voor de een niets is, is voor de ander de brandweer bellen. Je kunt bij ons wel kiezen tussen licht pittig, pittig of stevig pittig. Je kunt ook nog bij de opmerkingen schrijven dat je het gerecht graag heel pittig wil.

Notschaele
18 december 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou.., da's dan duidelijk. Dank je wel!

Maurice
17 december 2020

Het eten was heel lekker en goed warm. Het lijkt wel alsof ze bij Thai Kitchen toverkruiden gebruiken. De betselling was ook heel snel bezorgd. Gewoon top!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Gewoon top is waar we het voor doen. Toverkruiden hebben we niet, smaakversterkers gebruiken we ook niet. Thaise koks.., die hebben we wel, misschien dat dat het is.

Patrick
16 december 2020

Heeft weer heerlijk gesmaakt en ruim voldoende.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Da's super om te lezen. Bedankt voor de reactie!

Nomi
15 december 2020

Bezorging was een beetje laat maar het eten was top’

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat maakt een late bezorging uiteindelijk toch weer een beetje goed.

Dh
13 december 2020

Lekker zoals altijd. En op tijd bezorgd.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Op tijd leveren lukt heel vaak wel.., maar soms ook niet. Lekker eten hebben we wel altijd :^)

Paul
8 december 2020

Lekkerste Thai van Rotterdam!

Reactie van Thai Kitchen To Go

We doen gewoon iedere dag ons best om mooie maaltijden te maken. Als je ons al de lekkerste beschouwd dan worden wij daar warm en blij van.

Schramm
7 december 2020

Het kipgerecht was wat flauwtjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

De Pad Thai kunnen we niet te pittig maken, dat geeft problemen.., een 'bite' is genoeg. Als je hem pittig wilt hebben dan kun je wel bij 'opmerkingen' schrijven dat je hem graag extra pittig wilt hebben., dan zullen de koks het recept meer spicy maken.

Tvl
6 december 2020

Vaste klant en de Mains zijn altijd on point. Nu tempura garnalen en viskoekjes bijbesteld, erg teleurstellend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Mja.., nou., dan die niet meer bestellen. Sate, als starter., altijd goed.

Ufuk
6 december 2020

Heerlijk gegeten. Snel bezorgd! Zal zeker vaker bestellen!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat is toch altijd weer leuk om te lezen. Bedankt en tot gauw.

Leendert
5 december 2020

Jammer dat de soep niet meer te bestellen is. Rundvleesgerecht Pad Cha Neua was lekker. Khiaow whan koeng (garnalen) was prima. Pad Thai kai heeft een fan bij mij thuis.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Pad Thai kip (kai) heeft bij ons heel veel fans., goed om te lezen dat we er een club-member bij hebben. Wat betreft de soep: ja.., het werd te druk... Voorbeeld: tussen 17:00 en 19:00 ontvangen we de meeste orders, soms bestellen zoveel mensen tegelijk dat de keuken en inpak het niet meer kunnen bol werken. Door de soep er tussenuit te halen is daar een beetje lucht. Hetzelfde geld voor de gebakken Mie, die verkopen we ook niet meer. Puur een praktische keuze.

bs
5 december 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

hijs fijn. dank!

Dick
3 december 2020

Voor het eerst bij Thai Kitchen besteld en beslist niet de laatste keer! Heerlijk eten’

Reactie van Thai Kitchen To Go

Leuke recensie en een leuke online fooi. Over de fooi: De fooien die mensen online "doneren" gaan in 1 grote pot en verdelen we maandelijks via een staffel over alle medewerkers. De bezorgers krijgen uiteraard het merendeel van de opgebouwde waarde.

Jelke
3 december 2020

Op tijd bezorgd. Lekker en grote porties! Hier ga in zeker vaker bestellen.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Pad Thai. Altijd goed. Tip: Probeer de 'Keng Deng kai' (hoofdgerechten kip) eens. Helemaal anders maar ook altijd positief ontvangen. Of de Kai Med Henmapaan.., ach.., probeer ze gewoon allemaal.

Simone
3 december 2020

was heel erg lekker. Hele vriendelijke bezorger.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Goed om te lezen dat het naast lekker ook hartelijk is afgeleverd.

Ehrsam Sabine
1 december 2020

Super lekker die glassnoodle salade ! Dankje wel!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Geen dank., met liefde gemaakt.

Perry Burg
30 november 2020

Zoals altijd weer super.Voor de zoveelste keer weer besteld met dit keer weer een andere visite die van dit eten ook helemaal blij werden en baalde dat ze in Barendrecht woonde wat bezorging aangaat maar ook deze mensen direct fan.Ga zo door

Reactie van Thai Kitchen To Go

oh wauw., da's een leuke recensie. Gaaf om te zien dat er speciaal voor visite aan ons wordt gedacht. Alle koks kijken mee met de recensies en zullen dit zeker waarderen.

A Hrnic
29 november 2020

Ik weet niet hoor, maar vandaag was het extra lekker.

Reactie van Thai Kitchen To Go

De kratiam. (ook) de favoriet van uw tekstschrijver :^)

N.
28 november 2020

Super lekker, vers en snel!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Mooie slogan. Thx!

Stefan P
22 november 2020

Wij hebben echt heel erg genoten van het bestelde eten. Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keer dat wij bij jullie bestellen. 👍🏼!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Kijk., dat zijn berichten. Dit maakt koken en bezorgen ontzettend leuk om te mogen doen. Graag tot een volgende keer.

Jen
22 november 2020

Pad thai, smaakt goed. Alleen wel weinig groenten en ei erin. Je eet bijna alleen maar glasnoodles.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

zie je mailbox

Anouk
21 november 2020

Hele lekkere Thaise maaltijd! Aanrader.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Vinden wij leuk! Thx!

Geert
21 november 2020

Heerlijk, zoals ik gewend ben!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Pad Thai.., altijd goed. automatisch 2,50 korting.., ook lekker!

Jo
12 november 2020

Eten was middelmatig: viskoekjes plakkerig, pad Thai eentonig. Curry was wel lekker! Prijs/ kwaliteit niet helemaal op orde. Eten online besteld, zelf afhalen. Stond klaar op de afgesproken tijd.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Een kritische noot.., hm... Het kan eigenlijk wel dat we een soort van middenmoot zijn met ons restaurant. We verkopen onszelf ook niet als de beste, integendeel; we zijn van mening dat er Thaise restaurants (met tafels en stoelen) zijn die nog meer gedetailleerder werken met hun gerechten., dat zijn ze ook wel een beetje verplicht als het om de beleving gaat, maar vanuit een keuken op een bord.., direct op tafel is net even anders dan in een plastic bakje op een brommer door de stad heen. Prijs technisch.., heel kort; we gaan er niet rijk van worden. We leven er gewoon van (ook middelmatig :^).

Leendert
12 november 2020

De soep is er niet meer. Reuze gemis. Bij de Khaw pad sub parod had ik op meer soyasaus gehoopt. Het smaakte wel goed. Kipsate was lekker en het andere gerecht Pad Thai kai was ook top.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Zo over het geheel best lekker gegeten lezen we. De soepen.., inderdaad.., daar zijn we mee gestopt. De reden daarachter is dat we van een paar items afscheid moeten nemen om onze manier van werken in de keuken iets eenvoudiger te maken. Er staan verschillende koks te werken aan een order, we hebben een wok en curry afdeling. De curry afdeling doet ook de voorgerechten en daar loopt het -met name bij grote drukte- soms mis, dan kunnen ze de wok koks niet bijhouden. Nu gaat het, zonder soep, beter. Het is niet anders.

Elly
11 november 2020

Was weer heerlijk

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat was ook een leuke order (en dikke fooi :^)

chan
10 november 2020

top eten

Reactie van Thai Kitchen To Go

Kun je zelf niet voor koken :^)

Renée
9 november 2020

Zoals altijd was het weer fantastisch, lekker warm bezorgd en heel smaakvol!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Yes. Altijd lekker als het loopt zoals het hoort.

Fb
8 november 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

Massaman kai.., altijd goed :^)

Theo
6 november 2020

Het was weer heerlijk

Reactie van Thai Kitchen To Go

Goed zo, daar worden w blij van.

Dana van der Burg
27 oktober 2020

Al vaker besteld , altijd heerlijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat vinden wij leuk om te lezen, geeft extra plezier aan het koken!

Geen naam
26 oktober 2020

Gerechten waren echt heerlijk, alleen de rijst was wat droog.

Reactie van Thai Kitchen To Go

We verkopen ook drinken ;^)

Jetske
26 oktober 2020

Het eten was er lekker, maar helaas duurde het 1,5 uur voordat het eten er was.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Het is een dooddoener maar 'tijd' blijft onze grootste vijand. Het merendeel van de orders komt meestal binnen het uur.., maar je zal maar net die ene zijn...

Philipp
25 oktober 2020

Wachttijd 1 uur 45 minuten

Reactie van Thai Kitchen To Go

Voor iemand in hetzelfde postcodegebied is dit wel extreem lang. Soms besteld iedereen massaal op hetzelfde tijdstip, voor ons altijd moeilijk in te schatten en nog moeilijker om dit dan binnen het uur afgeleverd te krijgen.., dat blijft vechten met de klok...

Cheung
24 oktober 2020

Groene curry was lekker, mag wel iets meer vlees. Bezorging duurde meer dan een uur

Reactie van Thai Kitchen To Go

We geven deze comment door aan de keuken.

Roderick
24 oktober 2020

Lekker eten. Komt in de buurt van het eten in Thailand

Reactie van Thai Kitchen To Go

Los van het feit dat het eten in het land zelf altijd weer een andere beleving is dan in Nederland. Bedankt voor de positieve recensie.

Ashton
23 oktober 2020

Zoals altijd is het eten ontzettend lekker! Pittigheid is precies goed, hoeveelheid is precies goed. Echt heerlijk! We bestellen graag hier

Reactie van Thai Kitchen To Go

Over pittigheid hebben we heel af en toe nog wel eens een discussie, maar we zijn zelf van mening dat we hem idd redelijk uitgebalanceerd hebben in algemene zin. Dus zijn we blij met deze review.

Leonie
22 oktober 2020

The food was great as always and the delivery came quickly.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Glad to hear it. Till next time!

Marcella
21 oktober 2020

Veel te veel uien in de salade. Ik dacht kool + kip maar het was meer ui dan kool.

Reactie van Thai Kitchen To Go

We hebben dit doorgegeven aan de keuken.

Sharon
21 oktober 2020

Perfect as usual

Reactie van Thai Kitchen To Go

Thank you. We love it when customers like the food and delivery. till next time.

Mike
19 oktober 2020

Was warm en lekker!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Wij worden er ook warm van.

Ma
18 oktober 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

Thx :^)

Marianne
18 oktober 2020

Heerlijk eten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Heerlijk om dit te lezen. Dank je.

Corien
17 oktober 2020

Heerlijk gegeten! Ook attent en professioneel dat ik even werd gebeld dat de bezorging een kwartiertje uit zou lopen. Volgende keer weer!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Tijd is en blijft onze grootste vijand, maar sportief opgepakt., we doen echt ons best om het iedere dag binnen het uur af te leveren. Bedankt., graag tot een volgende keer.

Bee
15 oktober 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

:^)

Dh
14 oktober 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

:^)

Laura
14 oktober 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

:^)

Elevelt
12 oktober 2020

Heerlijk gegeten.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat horen we graag! Dank.

iemand
10 oktober 2020

Het was heel lekker. Voor ons had het allemaal nog wel wat pittiger gemogen maar we gaan zeker nog een keertje bestellen

Reactie van Thai Kitchen To Go

De Pad Thai heeft slechts 1 soort pittigheid, als je die pittiger wil gebruik dan het opmerkingenveld en schrijf dat je de Pad Thai extra pittig wil hebben. Op de menukaart staan ook icons die vermelden welk gerecht (licht) pittig of pittig is en welke niet. Graag tot een volgende keer.

A. Janssen
10 oktober 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

Hij is fijn. Hartelijk dank!

Daphne
9 oktober 2020

Heerlijk eten, warm en keurig op tijd!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Klopt, ik was er bij :^) nieuwe bezorger inwerken.

Just Jercha's
9 oktober 2020

We hebben weer genoten!! Netjes op tijd en zoals altijd goed warm en bovenal zeer vers en lekker!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Gezien de drukte van vandaag een klein wonder dat we alles nog op tijd konden afleveren. Op een gegeven moment kon er alleen nog maar via de eigen website besteld worden, alle platformen stonden uit. Toch leuk als het dan allemaal lukt.

Suzy
9 oktober 2020

Lekker eten en grote porties😋

Reactie van Thai Kitchen To Go