Beoordelingen van Thai Kitchen To Go Rotterdam

Recente recensies

4.0
John
17 mei 2021

Heerlijk eten voor een goede prijs. En netjes op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Kijk, daar worden we blij van. Dank je wel!

Senait Aasgedon
15 mei 2021

De massaman curry had weinig smaak. Niet zo authentiek Thais. Lange wachttijd 75min

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ja klopt., de Massaman is een van de favorieten en smaakt nergens naar, wij begrijpen ook niet waarom iedereen dat maar blijft kopen. Bezorgtijd is idd ook te lang.

C
15 mei 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Helemaal goed! en bedankt voor de fooi, die verdelen we over het hele team.

Kim
14 mei 2021

Het eten was super lekker is een aanrader. Klein verbeterpuntje, het was niet echt heel warm. Verders dikke prima.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Bedankt voor de leuke recensie. Wat betreft warmte, de order gaat in een deken en in een warmhoudtas., Nieuwerkerk is een stukje rijden, zit het verkeer net een beetje tegen., dan verliezen we idd de hitte van een vers beriede maaltijd, dat blijft elke dag weer een uitdaging, aan de andere kant; er is wel een Thaise kok die je eten bereid heeft.

peter
13 mei 2021

Eerst gebeld , niet kunnen vinden de ingang v d instelling .

Reactie van Thai Kitchen To Go

Soms is het idd zoeken, daarom extra belangrijk dat mensen telefonisch bereikbaar zijn. Bedankt voord de fooi!

Gwendoline
13 mei 2021

Voor de 2e keer besteld, het was heel erg warm het eten en weer heel erg lekker.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Daar worden wij dan ook heel erg gelukkig van.

Mario dos Santos
12 mei 2021

Lang gewacht op het eten .het was koud en het eten was flauw. Terwijl ik normaliter tevreden bent.ben ik nu zeer teleurgesteld.

Reactie van Thai Kitchen To Go

= opgelost.

Meryem
7 mei 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Goed gelopen. Bedankt voor de fooi!

Dorine
5 mei 2021

Wederom heerlijk gegeten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

We hebben veel lekkers., maar in jullie geval had je 3 van onze hardlopers besteld :^)

Willeke
3 mei 2021

Heerlijk eten en keurige bezorging op tijd. Voor herhaling vatbaar!!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Zeker, maar dit was dan ook een thuiswedstrijd. Sate en pad Thai.., altijd goed.

Susan
30 april 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Hm.., niet helemaal naar het zin? ... Maar wat?

Karin
29 april 2021

Heerlijk, elke keer weer!

Reactie van Thai Kitchen To Go

We krijgen er geen genoeg van.

Sunita
27 april 2021

Lekkere eten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

ja toch. Niet zelf koken of boodschappen doen en een Thaise kok die voor je kookt, het leven is goed.

Mieke Molendijk
27 april 2021

Het eten was goed. Dit gaan we vaker doen. Fijn dat het helemaal in Berkel bezorgd kon worden.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Klopt, we rijden al een tijdje met een auto in Berkel, deze gaat ook richting Pijnacker en Bleiswijk, prima om aan te rijden, het verkeer staat nooit stil die kant op en dus is de rit kort en blijft het eten lekker warm. Bedankt voor de fooi en de recensie!

Monique
26 april 2021

Zeer tevreden. Perfect op tijd bezorgd en het eten was weer prima.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Da's goed om te horen, zijn we blij mee. Het plan is (en was) om dit zo te blijven doen :^)

Corine van Helden
19 april 2021

We moesten er een uur en een kwartier op wachten, maar dat was beslist de moeite waard. Het eten was nog goed op temperatuur en heel erg lekker.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Factor 'tijd' hebben we niet altijd grip op, dat we warm leveren, daar hebben we wel meer grip op.., en dat het lekker is., daar hebben we dan weer een keuken voor waar alleen maar Thais gesproken wordt.

Jeannette Takkebos
16 april 2021

Heerlijk gegeten. Prima kwaliteit. Bezorging op tijd.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Leuk om te lezen, dank je wel!

Stephanie
16 april 2021

Slechte klantenservice, zeer slechte klacht afhandeling!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

nou...., u vraagt ipv 'witte rijst' bij uw gerecht 'Pad thai kai'. Het punt is: Pad Thai is: 12,50 en witte rijst is: 1,95, dat kunnen we niet even switchen. Dan kiezen we er in dat geval toch maar voor om een slechte klacht afhandeling te hebben.

Edith
10 april 2021

Prima geregeld. Heerlijk vers eten en een goede portie. Lekker warm bezorgd. Iets minder zout had gemogen.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou.., ik schrijf 2 recensies terug dat we nooit een klacht krijgen dat het eten te zout is en dan opeens 2 mensen die er over schrijven.., vreemd. Maar.., toch bedankt voor de positieve recensie.

Ellen
7 april 2021

Altijd later dan afgesproken maar wel weer heerlijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat het lekker is maakt veel weer goed.., maarrrr.., verstandig is om een tijdmarge in te bouwen. We komen namelijk of eerder.., of later en als we op exact het juiste tijdstip komen: toeval. We werken er uiteraard wel naar toe om het gewenste tijdstip te halen (laat ik dat er wel bij zeggen).

S.
7 april 2021

Geen verse smaken, zoals je van de Thai mag verwachten. Nauwelijks groenten en een hele hoop tofublokjes. Ik vond het teleurstellend.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ok.., de Pad thai is niet meteen het gerecht wat vol met groente is, het draait meer om de rijstnoodles. De kapraow zit toch wel groente in en idd.., veel tofu blokjes. Verder hebben we toch echt iemand in dienst die alleen maar verse groente aan het snijden is.., maar goed.., het viel tegen. jammer... wel bedankt voor de recensie.

R.U.
6 april 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Thx. voor de recensie en de order.!

Jos
6 april 2021

Helaas viel het erg tegen. Van vrienden hoorden wij dat dit een top tent is, maar helaas was het eten onwijs zout en hartstikke koud toen het aankwam. Dit terwijl Thai kitchen to go echt om de hoek is. Heel jammer :(

Reactie van Thai Kitchen To Go

Toch heb je 2 van onze populairste gerechten besteld.., heeft verder niet zoveel zin om er een uitspraak over te doen, maar dat de gerechten te zout zouden zijn is een klacht die we echt nooit horen..., dus best apart dat dit als zodanig ervaren wordt. Maar goed.., het is wat het is.

Ruibin Hu
3 april 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

dank u!

A. Janssen
30 maart 2021

Wow het was hier binnen 10 minuten! En heerlijk zoals altijd.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Thuiswedstrijd :^)

c.v.z.
29 maart 2021

vond het jammer dat ik bij de salade ! ook rijst bij moest bestellen.de salade had te weinig garnalen maar wel heel veel rijstnoedels

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Er zitten standaard 6 garnalen in de 'yam woen sen' voor de een is dat genoeg, voor de ander had het meer mogen zijn, het klopt dat er geen optie is voor meer garnalen. Het klopt ook dat er standaard geen witte rijst bij zit omdat de salade in dat opzicht geen hoofdgerecht is, maar een bijgerecht, we hebben wel de mogelijkheid gecreëerd om witte of gebakken rijst er bij te nemen. Toch bedankt voor de positieve recensie.

Eline
27 maart 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

hartelijk dank!

Paul
24 maart 2021

Supáh lekkáh!

Reactie van Thai Kitchen To Go

ja, toch!

Jo
23 maart 2021

We bestellen hier super vaak. Altijd hetzelfde, (rode curry Kip, pad thai, rund Thai sweet Basil) altijd lekker. Snelle en aardige bezorging.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Daar zijn we ook ontzettend blij mee.., maar probeer eens bij hoofdgerechten kip de 'Kai med henmapaan'. Die ga je vast ook heel lekker vinden!

Anne
22 maart 2021

Het eten was iets kouder dan dat we gewend zijn. Dat was jammer verder was het weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Mja.., dat is ook iedere dag weer de uitdaging.., om het goed warm aan huis af te leveren. Te laat leveren kan wel eens gebeuren, maar dan nog moet het wel warm zijn. In vergelijking met een pizza.., kun je ons eten natuurlijk nog wel kort in de magnetron doen.., dat dan weer wel...

Rob
21 maart 2021

Heerlijke verse gerechten. Erg smakelijk.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Altijd lekker toch.., als je de deur niet uit hoeft en er een (Thaise) kok voor jou kookt en idd., vers.

Marcel
18 maart 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd 👍

Reactie van Thai Kitchen To Go

Altijd prettig om te weten dat het goed en op tijd was, bedankt!

astrid
16 maart 2021

LEKKER PITTIG EN SUPER SNEL BEZORGD

Reactie van Thai Kitchen To Go

Soms zijn we snel.

Anneke
16 maart 2021

De groene curry is echt goed, ik heb de Thaise pittige variant besteld en die was niet overdreven pittig, maar gewoon lekker. De vis koekjes zijn klein, maar wel lekker!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Velen zullen het eens zijn met je mbt de groene Curry. De viskoekjes maken we zelf.., maar we gaan er helaas mee stoppen omdat het te tijdrovend is om ze te maken. Voorheen kon het tussen de werkzaamheden door, maar nu steeds meer mensen ons kennen wordt het steeds drukker en gaat het niet meer.

Frikandelleke
13 maart 2021

Met Thai Kitchen to go het weekend inluiden. Altijd goed! Ik had de pad thai en de crabcakes besteld. Heerlijk! Eén klein verbeterpuntje: ik had om wat extra pinda's gevraagd, helaas niet gekregen. Mocht dit niet kunnen ivm de kosten, wellicht als extra optie neerzetten?

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hallo Thomas, goed punt. Het probleem met extra opties (aanvinken) is het gevaar dat deze vergeten wordt.., of er dat er overheen gelezen wordt. Ander punt is: geven we het nu gratis als extra erbij omdat men er om vraagt in het opmerkingen veld.., dan verwachten mensen dat dit dan altijd zo geleverd gaat worden (gaan we ook in teleurstellen). Dat neemt natuurlijk niet weg dat we je opmerking serieus nemen en ook wij ons gaan afvragen of de portie met gemalen pinda's bij de Pad Thai voortaan groter moet worden. wordt vervolgd.

Erik Hoogcarspel ?
9 maart 2021

Prima maaltijd op tijd bezorgd

Reactie van Thai Kitchen To Go

Volgens het boekje, niets meer, niets minder. Thx!

Bernardo
9 maart 2021

Heerlijk.. vooral de saté met pinda's...

Reactie van Thai Kitchen To Go

Vandaar dat je hem maar dubbel besteld hebt. Maar het klopt., veel mensen zijn positief over onze sate en huisgemaakte satesaus.

Anneke
6 maart 2021

De curry is veel te zoet en ik mis de limoenblad. Vroeger was de curry van Thai to go echt lekkerder, het is veel ‘Nederlandser’ geworden.

Reactie van Thai Kitchen To Go

zie je mail!

familie
4 maart 2021

Het liefst zou ik deze beoordeling niet op deze manier geven. Aangezien ik gisteren zodra het eten was bezorgd geprobeerd heb jullie telefonisch te bereiken en dit nog steeds niet is gelukt, doe ik het nu op deze manier. Ik hoop dat jullie zelf contact met mij opnemen voor en oplossing. Allereerst was het eten ruim een kwartier te laat. Dat had ik nog wel geaccepteerd als er niet andere dingen ook mis was. Ten tweede had mijn man geen kouseband in zijn eten. Ten derde en dat is nog wel het vervelendste punt, heb ik ook nog een heel verkeerd gerecht ontvangen. Niet wat ik besteld had. Tot nu toe was ik erg tevreden over jullie eten en de service. Dus neem aub contact op met mij, dan kunnen we dit misschien goed oplossen.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat van de telefoon klopt.., we hebben om voor ons onduidelijke reden soms wel/soms geen bereik, heel vervelend. Dinsdag komt er iemand 2 nieuwe telefoons installeren met een rechtstreekse verbinding. Wat het overige betreft.., ook vervelend hoe dat is gelopen., maar dat hebben we gelukkig wel per telefoon met elkaar opgelost.

rowan radijs
2 maart 2021

Gewoon super lekker! Heerlijk

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ha., ha.., ja., dat blijkt. Je hebt hetzelfde nog een keer besteld een paar dagen later. Welcome to the club!

Maxime Bock
28 februari 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Kort en duidelijk. Dank je wel :^)

Kipmans
28 februari 2021

Weer heerlijk gegeten bij één van mijn favoriete bezorgrestaurants. Deze keer de laab kai en de crabcakes besteld; erg lekker! Samen met de pad thai zijn dit toch wel mijn favorieten. Jammer dat bij de laab kai de witte rijst niet bij de prijs inbegrepen zit. Misschien iets om over na te denken? Bezorging zoals altijd goed en snel (vaak sneller dan de geschatte levertijd). Groeten aan de keuken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Leuke recensie! De Laab kai (hij is idd erg lekker/apart). Goede vraag waarom er geen rijst meegeleverd wordt! De 'Thai' zegt dat dit een op zichzelf staand gerecht is..., maar ik ben het helemaal met je eens dat witte rijst er bij niet verkeerd zou zijn, daarom hebben we de optie (even aanklikken) er bij gezet dat je er witte rijst bij kunt bestellen (a. 1,95). Dit was het compromis met de 'Thai' die er nog steeds van overtuigd is dat er geen witte rijst bij hoeft. Ga niet in discussie met 'de Thai' over hun eten :^) witte rijst is beschikbaar.

Azmi Latif
28 februari 2021

Eten was goed maar erg duur voor wat we kregen. Porties veel te klein. Ik zal niet meer bestellen bij Thai kitchen to go

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat is duidelijk... Bedankt dat de recensie een positieve kant heeft en dat de smaken goedgekeurd zijn. Wat betreft prijs en hoeveelheid.., volgens mij zijn wij zeker niet de duurste bezorg Thai, maar vergeet aub ook niet dat er echt een kok staat te koken en wij het voor deze prijs thuis komen brengen. Niet geheel onbelangrijk: de prijzen zijn gerelateerd aan de prijzen van Thuisbezorgd. Thuisbezorgd heeft zoals iedereen weet een behoorlijk fee die ze rekenen (13%). Ik denk dat dit percentage net maakt dat het "duur" overkomt. In werkelijkheid.., we worden er echt niet rijk van. Gewoon een salaris, moeilijk zat om er wat aan over te houden. that's it.

Arie
28 februari 2021

Eten was OK alhoewel de garnalen met broccoli tegen viel, garnalen leken in stukken gesneden waardoor dit veel minder was dan verwacht en waarvoor je extra betaalt. Ook ontbrak de saté.

Reactie van Thai Kitchen To Go

De garnalen zijn over de lengte opengesneden. Dit doen we om ze schoon te maken, maar het staat ook leuk omdat de garnaal in de wokpan open krult. Dat een sate niet geleverd is.., is wel raar.., maar niet iets wat dan in een review terecht moet komen, dit moet opgelost worden. Waarom heb je niet meteen gebeld? Dan hadden we hem na kunnen leveren, of iets dergelijks.

Rowan
27 februari 2021

Super lekker gegeten! Volle smaken, prima hoeveelheid! HEERLIJK!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Keng Deng., mijn persoonlijke favoriet. Leuk om te lezen dat alles goed was. blij mee. Bedankt!

Dani
26 februari 2021

Heel erg lekker gegeten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Weet je.., da's eigenlijk alles waar het allemaal om draait.

Dirk
25 februari 2021

De viskoekjes waren slab en vettig de sate was wel goed. Al met al matig en niet voor herhaling vatbaar.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hm.., jammer., we hebben meer smaken en gerechten, maar als het bij een eenmalige kennismaking blijft en daarmee de mening in zijn geheel gevormd is dan is dat uiteraard een keuze die we verder respecteren. Hartelijk dank voor de fooi, die doen we bij de rest van de fooien en verdelen we iedere maand dmv een staffel over alle medewerkers.

Amanda
24 februari 2021

Super lekker en Mega snel!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Soms zit het mee en zijn we snel :^). thx voor de tip!

Emy
22 februari 2021

Genoten.

Reactie van Thai Kitchen To Go

wij ook :^)

Crabcake
21 februari 2021

Op zoek naar een Thaise smaak explosie van Bijbelse proporties? Zoek niet verder. Vrijdagavond besteld. Top zaak! Het eten was verrukkelijk en goed warm verpakt. Voor de tweede keer laab kai besteld, waarbij deze iets minder sappig was dan vorige keer maar desalniettemin absoluut van genoten. Ook de massaman curry was werkelijk niet te versmaden. De crab cakes en vega triangles aten we lekker uit het vuistje. Saté en pad Thai waren taste wise ook dik in orde. Over dik gesproken, een food baby is weliswaar onvermijdelijk maar zowel de fysieke als emotionele verzadiging (vergelijkbaar na een uitgebreid kerstdiner) spreekt boekdelen. Het is nu zondag en we zitten en zijn nog steeds vol (lof!). Tot de volgende keer!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Wauw.., we hebben al aardig wat recensies ontvangen, maar denk niet dat er een bij zit die zo uitgebreid en enthousiast is opgeschreven...., heel hartelijk dank daarvoor.., weet even niet zo goed wat ik er op moet schrijven..., ik ga hem gewoon nog een paar keer lezen., uitprinten en aan de koks geven. Bedankt!!!

Dennis
20 februari 2021

Smaakt gewoon weer heerlijk zoals altijd

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat gaan we ook zo houden Dennis. Bedankt !

Marcel
17 februari 2021

Ik bel de vestiging op er wordt al niet echt vriendelijk opgenomen, ik laat weten dat me eten niet meer warm is maar hierin wordt ik niet serieus genomen en de medewerker weet dit “ beter “ ik zou terug gebeld worden door de eigenaar dit is nooit gebeurd, erg “ goede service “

Reactie van Thai Kitchen To Go

Vanuit de keuken rechtstreeks in de auto. Geen files, zo doorrijden. Aangekomen bij de flat kon het eten direct door omdat een bewoner voor mij naar binnen moest en dus de deur al had opengemaakt, ook de lift was al beneden, het eten kon direct door tot aan uw voordeur (naast de lift). Duurde even tot die deur open ging want de sleutel moest gevonden worden. Het eten ging warm vanuit mijn handen in uw handen. Warmer dan dit kunnen wij NOOIT leveren. Sorry., als het niet warm genoeg was.., dan is het beter om nooit meer bij ons te bestellen, dan gaan wij u namelijk altijd teleurstellen. altijd.

Annelies
14 februari 2021

Ik bestel hier vaak en ben altijd tevreden. Ruime porties en met liefde bereid. Dit keer had ik zelf een typefout gemaakt met m’n huisnummer. Als nog werd het snel bezorgd toen ze belden. Sorry daarvoor.

Reactie van Thai Kitchen To Go

No problem. Je bent niet de enige waarbij dit gebeurd, we hebben wel vaker een adres probleem. We komen er gelukkig meestal wel uit.

Jo
13 februari 2021

Eens maar nooit meer. Bezorging waardeloos. Eten heeft niets met Thais te maken. Heel knap om viskoekjes van 5 mm (en zonder smaak) af te leveren. Ingrediënten en bereidingswijze heeft niks met Thais te maken. Koriander en Thaise basilicum ontbrak en rijst smaakte nergens naar.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dit online schrijven is wel "lekker" toch.. ?

Mirjam
11 februari 2021

Erg lekker veel keuze

Reactie van Thai Kitchen To Go

De keuze is reuze. Bedankt voor de recensie. graag tot een volgende keer (ps. bedankt voor de fooi!)

Jaffy
7 februari 2021

Duurt lang en eten is niet meer warm wel lekker smaak maar niet warm meer heb 40min gewacht en toen was de bezorger alle weg in totaal 1uur en 15min Meer bezorger,s laaten werken en alles belt vriendelijke antwoord lijkt net een buurthuis mensen willen geen sorry zegen of excuses we hebben het druk nee je bent niet de enigste die besteld is de antwoord en een keer zelfs telefoon opgehangen om dat die geen commentaar wouw aanhoren

Reactie van Thai Kitchen To Go

Het was geen standaard huisadres (u komt naar de Mac?) en 1 u. en 15 min. is op de drukste dag van de week op zich ook niet raar. Telefoon opnemen op het moment dat het superdruk aan de balie/logistiek is maakt dat we idd nogal kortaf kunnen zijn.., absoluut niet om onaardig over te komen, maar meer omdat we onze handen allemaal vol hebben om de orders weg te krijgen (of klanten te bellen dat we later zijn).

Shalina B
6 februari 2021

Rijst wat te klef. Verder oke. Voor mij niet voor herhaling vatbaar

Reactie van Thai Kitchen To Go

Fair enough. (ps. probeer onze 'pad thai' eens...)

Marianne
6 februari 2021

Ik vind jullie eten altijd fantastisch maar soms is de bezorging toch wel heel lang. Gisteren anderhalf uur moeten wachten.

Reactie van Thai Kitchen To Go

we zijn blij om te lezen dat je het eten wat de Thaise koks voor jou maken lekker vind. de bezorging: dat is en blijft (op sommige dagen) een moeilijk verhaal. We hebben de stelregel dat we binnen het uur na ontvangst van je order willen afleveren, als dat niet lukt.., dan zetten we het systeem uit. soms zijn we daarmee net te laat.., en dan gaan we idd als negatief effect naar die 1,5 uur.., hoe graag we het ook anders willen, soms lukt het gewoon niet, teveel orders en teveel richtingen op. Dan kun je zeggen; neem extra personeel, maar dat heeft niet zoveel zin omdat je 2x zoveel mensen maar 1,5 uur nodig hebt op het drukste moment van de dag. de logistiek is (sosm) complex. Maar we hopen dat het eten alles weer goed maakt als het eens wat langer duurt.

Yolanda
5 februari 2021

Wat geweldig dat jullie zo snel bezorgen! En een genot om de verschillende gerechten te mogen eten. Bedankt Thai Kitchen To Go.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou.., met name zo vroeg al bezorgen (17:15 u.) We zien wel dat steeds meer mensen op dit tijdstip hun eten willen ontvangen, wat op zich ook niet raar is omdat tussen 17:00 u. en 19:00 u. het voor ons altijd een enorme puzzel is om alles binnen het uur bij de mensen thuis te krijgen, iedereen wil graag rond dat tijdstip eten. Slim is dus: zo vroeg mogelijk bestellen/leveren of: na 19:30 u. leveren, we zijn dan namelijk meer flexibel. Verder: mooie order en vette tip :^) Dank!

AE
4 februari 2021

Super snel bezorgd!! Binnen 20min! Eten was lekker en warm.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Binnen 20 min. is idd wel erg snel, zeker rond het tijdstip van 18:20 u. Maar ook weer niet onmogelijk :^)

Carlijn
1 februari 2021

Eten was zeer snel bezorgd, warm en heerlijk! Ik zou zeker opnieuw bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ik zou het ook doen :^)

Rik
31 januari 2021

Het eten is altijd super lekker. Moet zeggen dat licht pittig, alsnog echt super pittig is. De volgende keer bestel ik zonder pittig !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

De groene Curry is altijd een beetje pittig, maar pittigheid is voor iedereen weer anders en voor ons moeilijk om af te stemmen. Met de witte rijst kun je de pittigheid ook iets temperen.

Ca
30 januari 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Helemaal goed. Dank je wel!

Sharon
27 januari 2021

Snelle levering en heel erg smakelijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat was het plan (opnieuw) voor vandaag., lekker eten dat op tijd en warm aankomt. Mooi als het ook zo uitpakt. Bedankt voor de fooi.., enne.., mooi e-mailadres heb je :^)

A. Janssen
27 januari 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Bedankt voor de recensie en de tip!

Ilse
26 januari 2021

Snelle bezorging eten was nog goed warm. Smaakvol en lekker eten. Aanrader .

Reactie van Thai Kitchen To Go

En besteld via de eigen website., waarvoor dank. Graag tot een volgende keer!

Kostas
26 januari 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Pad Thai :^) altijd goed.

Hans vleesfiets
25 januari 2021

Heerlijk gegeten was ook nog lekker warm ondanks dat ik in Berkel en Rodenrijs woon. Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Welcome to the club :^) Berkel is eenvoudig voor ons, veel mensen uit Berkel bestellen dus daar gaat altijd een auto die kant op. Sterker nog; we gaan ook naar Pijnacker, Delfgauw, etc. De andere kant op Zevenhuizen, Capelle doen we ook. Logistiek een dingetje om vanuit de keuken rechtstreeks de auto in te gaan en meteen te rijden.., maar we doen het (meestal ook nog binnen het uur), tot tevredenheid van velen.

Tris
24 januari 2021

Al een tijd geen review meer achtergelaten ondanks dat ik regelmatig geniet van het eten van TKTG. Nu toch weer eens tijd om nog wat kleine verbeter puntjes door te geven ;). Allereerst, de Khiaow whan kai is deze keer niet met kip maar met rund geleverd. Hoewel het zo ook erg smakelijk was, is het niet wat er besteld is. Kleine vergissing, kan gebeuren. Verder valt het me op dat eigenlijk vrijwel áltijd de garden eggs niet gaar zijn, wat erg jammer is want goed gaar zijn ze heerlijk. Misschien hoort het zo in de Thaise keuken, dat weet ik niet, en ben ik er dan niet zo’n fan van. Mocht het niet de bedoeling zijn dan hoop ik dat ze in het vervolg nog een minuut of twee langer verhit worden. Tot de volgende keer! ps jammer dat de soepies van de kaart zijn :(

Reactie van Thai Kitchen To Go

Da's een uitgebreide reactie :^) Als eerste bedankt voor het compliment mbt het eten. Verder: rund in het gerecht geleverd terwijl kip besteld is, dit heeft met het 'lezen' van bonnen te maken. Geloof me: ik kan een boek schrijven over hoe vaak het mis gaat met het lezen van bonnen. Alsof er op school geen les meer wordt gegeven in begrijpend lezen, het is af en toe echt om te janken. We kleuren de bonnen en communiceren met de keuken als er iets afwijkend op de bon staat, allemaal zeer intensief..., en nog gaat het dan regelmatig fout. De gouden formule om dit soort fouten te voorkomen.., ik weet het niet. Garden eggs: in een Curry zouden deze (onderweg) moeten doorgaren, een Curry is ze heet dat dit wel lukt.., tenzij de bezorging eens te snel is. Over de soepen; We hebben ze met liefde gemaakt, maar om een praktische reden hebben we er afscheid van moeten nemen, dit lot is ook de gebakken Mie overkomen. We zijn wel met een paar nieuwe dingen bezig, maar die komen nog (alle menukaarten offline/online aanpassen is nogal een klus). Tot zover. Bedankt en graag weer tot een volgende keer. Als er iets is: info@thaikitchen.nl dan komt het op mijn bureau terecht.

Fred
24 januari 2021

Heerlijke maaltijd, netjes en vlot bezorgt!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou..., bedankt voor de sterren :^) ps. 5,- euro fooi is een heule dikke fooi.., bedankt!! Over de online fooien: alle fooien gaan in 1 pot. Einde van de maand verdelen we deze over alle mensen. Bezorgers krijgen naar verhouding een hogere uitkering dan koks, etc.

Van Deursen
23 januari 2021

Super lekker gegeten weer. Een punt van kritiek actie code , kortingen spaarkaarten werken nooit. Dit is jammer. Je hoeft geen korting te geven maar schep dan niet de verwachting.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hm.., dat is raar. Het systeem werkt gewoon. Spaarpunten worden aan het e-mailadres van de besteller gekoppeld. Wanneer de klant een volle spaarkaart heeft wordt automatisch een actiecode verstuurd en het puntentotaal weer op 0 gezet. Wanneer de klant niet binnen een week zijn spaarkaart verzilvert krijgt hij een herinnering via de mail. We gaan u mailen., kijken of we dit op kunnen lossen.

Yolanda
22 januari 2021

Top, heerlijk eten en netjes en op tijd bezorgd.

Virgil
21 januari 2021

Lekker gegeten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat was precies de bedoeling :^)

Annelies
20 januari 2021

Ik bestel hier regelmatig en het is altijd smaakvol. Vandaag de pinda’s vergeten die de pad thai extra lekker maakt. Bij bellen werd meteen aangeboden om het na te bezorgen en dit werd ook gedaan met een extra Cola. Prima service!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Pad Thai zonder pinda's is als een olifant zonder slurf. Vervelend dat dit was vergeten (dat gebeurd niet vaak), maar gelukkig snel en goed opgelost.

Paul
20 januari 2021

Snel en heerlijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

En automatisch 2,50 korting omdat je vaker bij ons besteld., ook lekker.

Esther
20 januari 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Schieweg., thuiswedstrijd., zo vanuit de keuken rechtstreeks op je bord.

Marie Louise
14 januari 2021

Op tijd bezorgd en superlekker! Mooi dat je kunt kiezen hoe pittig je de gerechten wilt hebben (Thais pittig). Veel variatie in smaken, genoeg groenten, uit eten in je eigen huis.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat is een leuke; 'uit eten in je eigen huis' en inderdaad ook voldoende groente., je zou het elke dag kunnen eten. Bedankt voor de recensie.

Lammering
11 januari 2021

Heeft NIETS! met thais eten te maken bahh

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Het was op tijd...

Eva
9 januari 2021

Heerlijk gegeten

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat was ook exact de bedoeling :^)

Emans
9 januari 2021

Duurt even, maar het was het wachten waard..... heerlijk gegeten.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Bleiswijk is ook niet naast de deur, maar we komen er. Thx!

Peters
8 januari 2021

Ik bestel vaak Tofu gerechten hier. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Echter deze keer hadden ze oude tofu gemixt met verse tofu. Heel vies. Taai en leerachtig. Heb ze uit de curry gevist.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ik ben het gaan checken en zie inderdaad wat blokjes donkere te ver doorbakken tofu. Uitleg: misschien goed om te weten dat niets bij ons de kans krijgt om oud te worden (behalve de mensen). De tofu die wij gebruiken betrekken we rechtstreeks bij de producent vandaan, daar rijden we altijd speciaal naar toe. De producent snijdt het en bakt het af., dat gaat altijd goed, mooi product! Nu is er daar waarschijnlijk iemand geweest die een partij te ver heeft doorbakken.., en dacht; die moffel ik er wel tussendoor. Nog geen punt; als onze kok dit ziet en te donkere blokjes er uit haalt.., is dus ook niet gebeurd (heel slecht). Kortom; dit is niet goed, wij nemen contact met u op via de mail en lossen dit op. Eten moet goed zijn. punt.

Dick
7 januari 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Bedankt Dick!

Naiz
3 januari 2020

Heeeeerlijk eten. Smaakt vers en je proeft verschillende smaken. Het werd netjes bezorgd op de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ja, dat is wel zo'n beetje de omschrijving die we graag horen. Note: We eten het dagelijks ook met het hele team, dus behalve dat we voor anderen graag koken, willen we zelf ook lekker eten.

Do
2 januari 2020

Het eten was heerlijk, we hebben ervan genoten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

En zo te zien niet voor de eerste keer. Goed om te zien dat mensen terug komen en positief zijn.

Maaike
2 januari 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

perfect. dank je wel!

Coby Burggraaf
2 januari 2020

Zeer smakelijk en bezorging stipt op tijd.

Reactie van Thai Kitchen To Go

welcome to the club :^)

Alain
2 januari 2020

Was weer lekker, de pad Thai is een succes. Levertijd iets vertraagd (15min) maar netjes van te voren gebeld dus prima!!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Zolang ze bellen dat het iets later komt is er minder snel een probleem, dan is de verwachting bijgesteld. Goed om te lezen dat dit gedaan wordt.

Jelle
2 januari 2020

Heerlijke curry, helaas wel heel weinig vlees erin

Reactie van Thai Kitchen To Go

Mja., we kunnen er nog meer vlees in doen, maar dan moet de prijs weer omhoog, krijgen we daar weer opmerkingen over. We doen nu de middenweg.

Schakenbos
1 januari 2020

Smaak was goed maar het valt heel zwaar. Heb er last van mijn maag van. Helaas

Reactie van Thai Kitchen To Go

ok...

A. Janssen
31 december 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

Niets op aan te vullen. dank!

Nashwa
28 december 2020

Lange versie kunnen jullie lezen bij de reviews op google. 2 uur (!) gewacht op mijn eten, zonder communicatie NIKS, zelf maar moeten bellen. Uiteindelijk was het eten koud en toen pas boos opgebeld, eigenaar wilde mij niet spreken en medewerker was echt onbeschoft. Nieuw eten opsturen en dat is er pas over 1 uur? Moet ik het eten ook nog mee terug sturen? Dus ik kan pas na 3 uur eten.. BIZAR, ik bestel NOOIT meer bij jullie.

Reactie van Thai Kitchen To Go

We hebben de recensies gezien, het was erg druk.., allemaal zeer vervelend. Jammer dat het aanbod voor een nieuw gerecht niet in goede aarde viel.

Leendert
28 december 2020

Bezorging altijd snel. Jammer genoeg nog steeds geen soep te bestellen. Dumplings ( Vega triangles) waren lekker. Rijst zoals altijd aan de karige kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

De soep gaat waarschijnlijk ook niet meer terug komen. Wat betreft de rijst; het is de middenweg, nemen we een grotere bak is het teveel, doen we kleiner is het te weinig.

Bri
26 december 2020

Snelle service, lekker eten!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Niets aan toe te voegen. leuk om te lezen.

Mano
23 december 2020

Super snel levering een heerlijke gerechten! Een echte topper

Reactie van Thai Kitchen To Go

Vinden wij leuk., dank je wel!

Kelly
22 december 2020

Het eten was top, alles was compleet. Er is echter één minpuntje, één van de bakjes met pindasaus was kapot en ik heb mij daardoor verbrand. Let aub hier op in het vervolg.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Vervelend. dit is doorgegeven aan de inpak en de bezorger.

Richard
20 december 2020

Ik hoop niet dat het vaker gebeurt, maar ik heb na het eten een zware voedselvergiftiging opgelopen!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou., bestel vaker.

Youp
19 december 2020

Bezorging top! Eten was lekker maar mag van mij allemaal wel iets pittiger.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Pittigheid is zo'n dingetje., wat voor de een niets is, is voor de ander de brandweer bellen. Je kunt bij ons wel kiezen tussen licht pittig, pittig of stevig pittig. Je kunt ook nog bij de opmerkingen schrijven dat je het gerecht graag heel pittig wil.

Notschaele
18 december 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou.., da's dan duidelijk. Dank je wel!

Maurice
17 december 2020

Het eten was heel lekker en goed warm. Het lijkt wel alsof ze bij Thai Kitchen toverkruiden gebruiken. De betselling was ook heel snel bezorgd. Gewoon top!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Gewoon top is waar we het voor doen. Toverkruiden hebben we niet, smaakversterkers gebruiken we ook niet. Thaise koks.., die hebben we wel, misschien dat dat het is.

Patrick
16 december 2020

Heeft weer heerlijk gesmaakt en ruim voldoende.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Da's super om te lezen. Bedankt voor de reactie!

Nomi
15 december 2020

Bezorging was een beetje laat maar het eten was top’

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat maakt een late bezorging uiteindelijk toch weer een beetje goed.

Dh
13 december 2020

Lekker zoals altijd. En op tijd bezorgd.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Op tijd leveren lukt heel vaak wel.., maar soms ook niet. Lekker eten hebben we wel altijd :^)

Paul
8 december 2020

Lekkerste Thai van Rotterdam!

Reactie van Thai Kitchen To Go

We doen gewoon iedere dag ons best om mooie maaltijden te maken. Als je ons al de lekkerste beschouwd dan worden wij daar warm en blij van.

Schramm
7 december 2020

Het kipgerecht was wat flauwtjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

De Pad Thai kunnen we niet te pittig maken, dat geeft problemen.., een 'bite' is genoeg. Als je hem pittig wilt hebben dan kun je wel bij 'opmerkingen' schrijven dat je hem graag extra pittig wilt hebben., dan zullen de koks het recept meer spicy maken.

Tvl
6 december 2020

Vaste klant en de Mains zijn altijd on point. Nu tempura garnalen en viskoekjes bijbesteld, erg teleurstellend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Mja.., nou., dan die niet meer bestellen. Sate, als starter., altijd goed.

Ufuk
6 december 2020

Heerlijk gegeten. Snel bezorgd! Zal zeker vaker bestellen!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat is toch altijd weer leuk om te lezen. Bedankt en tot gauw.

Leendert
5 december 2020

Jammer dat de soep niet meer te bestellen is. Rundvleesgerecht Pad Cha Neua was lekker. Khiaow whan koeng (garnalen) was prima. Pad Thai kai heeft een fan bij mij thuis.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Pad Thai kip (kai) heeft bij ons heel veel fans., goed om te lezen dat we er een club-member bij hebben. Wat betreft de soep: ja.., het werd te druk... Voorbeeld: tussen 17:00 en 19:00 ontvangen we de meeste orders, soms bestellen zoveel mensen tegelijk dat de keuken en inpak het niet meer kunnen bol werken. Door de soep er tussenuit te halen is daar een beetje lucht. Hetzelfde geld voor de gebakken Mie, die verkopen we ook niet meer. Puur een praktische keuze.

bs
5 december 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

hijs fijn. dank!

Dick
3 december 2020

Voor het eerst bij Thai Kitchen besteld en beslist niet de laatste keer! Heerlijk eten’

Reactie van Thai Kitchen To Go

Leuke recensie en een leuke online fooi. Over de fooi: De fooien die mensen online "doneren" gaan in 1 grote pot en verdelen we maandelijks via een staffel over alle medewerkers. De bezorgers krijgen uiteraard het merendeel van de opgebouwde waarde.

Jelke
3 december 2020

Op tijd bezorgd. Lekker en grote porties! Hier ga in zeker vaker bestellen.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Pad Thai. Altijd goed. Tip: Probeer de 'Keng Deng kai' (hoofdgerechten kip) eens. Helemaal anders maar ook altijd positief ontvangen. Of de Kai Med Henmapaan.., ach.., probeer ze gewoon allemaal.

Simone
3 december 2020

was heel erg lekker. Hele vriendelijke bezorger.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Goed om te lezen dat het naast lekker ook hartelijk is afgeleverd.

Ehrsam Sabine
1 december 2020

Super lekker die glassnoodle salade ! Dankje wel!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Geen dank., met liefde gemaakt.

Perry Burg
30 november 2020

Zoals altijd weer super.Voor de zoveelste keer weer besteld met dit keer weer een andere visite die van dit eten ook helemaal blij werden en baalde dat ze in Barendrecht woonde wat bezorging aangaat maar ook deze mensen direct fan.Ga zo door

Reactie van Thai Kitchen To Go

oh wauw., da's een leuke recensie. Gaaf om te zien dat er speciaal voor visite aan ons wordt gedacht. Alle koks kijken mee met de recensies en zullen dit zeker waarderen.

A Hrnic
29 november 2020

Ik weet niet hoor, maar vandaag was het extra lekker.

Reactie van Thai Kitchen To Go

De kratiam. (ook) de favoriet van uw tekstschrijver :^)

N.
28 november 2020

Super lekker, vers en snel!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Mooie slogan. Thx!

Stefan P
22 november 2020

Wij hebben echt heel erg genoten van het bestelde eten. Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keer dat wij bij jullie bestellen. 👍🏼!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Kijk., dat zijn berichten. Dit maakt koken en bezorgen ontzettend leuk om te mogen doen. Graag tot een volgende keer.

Jen
22 november 2020

Pad thai, smaakt goed. Alleen wel weinig groenten en ei erin. Je eet bijna alleen maar glasnoodles.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

zie je mailbox

Anouk
21 november 2020

Hele lekkere Thaise maaltijd! Aanrader.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Vinden wij leuk! Thx!

Geert
21 november 2020

Heerlijk, zoals ik gewend ben!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Pad Thai.., altijd goed. automatisch 2,50 korting.., ook lekker!

Jo
12 november 2020

Eten was middelmatig: viskoekjes plakkerig, pad Thai eentonig. Curry was wel lekker! Prijs/ kwaliteit niet helemaal op orde. Eten online besteld, zelf afhalen. Stond klaar op de afgesproken tijd.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Een kritische noot.., hm... Het kan eigenlijk wel dat we een soort van middenmoot zijn met ons restaurant. We verkopen onszelf ook niet als de beste, integendeel; we zijn van mening dat er Thaise restaurants (met tafels en stoelen) zijn die nog meer gedetailleerder werken met hun gerechten., dat zijn ze ook wel een beetje verplicht als het om de beleving gaat, maar vanuit een keuken op een bord.., direct op tafel is net even anders dan in een plastic bakje op een brommer door de stad heen. Prijs technisch.., heel kort; we gaan er niet rijk van worden. We leven er gewoon van (ook middelmatig :^).

Leendert
12 november 2020

De soep is er niet meer. Reuze gemis. Bij de Khaw pad sub parod had ik op meer soyasaus gehoopt. Het smaakte wel goed. Kipsate was lekker en het andere gerecht Pad Thai kai was ook top.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Zo over het geheel best lekker gegeten lezen we. De soepen.., inderdaad.., daar zijn we mee gestopt. De reden daarachter is dat we van een paar items afscheid moeten nemen om onze manier van werken in de keuken iets eenvoudiger te maken. Er staan verschillende koks te werken aan een order, we hebben een wok en curry afdeling. De curry afdeling doet ook de voorgerechten en daar loopt het -met name bij grote drukte- soms mis, dan kunnen ze de wok koks niet bijhouden. Nu gaat het, zonder soep, beter. Het is niet anders.

Elly
11 november 2020

Was weer heerlijk

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat was ook een leuke order (en dikke fooi :^)

chan
10 november 2020

top eten

Reactie van Thai Kitchen To Go

Kun je zelf niet voor koken :^)

Renée
9 november 2020

Zoals altijd was het weer fantastisch, lekker warm bezorgd en heel smaakvol!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Yes. Altijd lekker als het loopt zoals het hoort.

Fb
8 november 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

Massaman kai.., altijd goed :^)

Theo
6 november 2020

Het was weer heerlijk

Reactie van Thai Kitchen To Go

Goed zo, daar worden w blij van.

Dana van der Burg
27 oktober 2020

Al vaker besteld , altijd heerlijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat vinden wij leuk om te lezen, geeft extra plezier aan het koken!

Geen naam
26 oktober 2020

Gerechten waren echt heerlijk, alleen de rijst was wat droog.

Reactie van Thai Kitchen To Go

We verkopen ook drinken ;^)

Jetske
26 oktober 2020

Het eten was er lekker, maar helaas duurde het 1,5 uur voordat het eten er was.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Het is een dooddoener maar 'tijd' blijft onze grootste vijand. Het merendeel van de orders komt meestal binnen het uur.., maar je zal maar net die ene zijn...

Philipp
25 oktober 2020

Wachttijd 1 uur 45 minuten

Reactie van Thai Kitchen To Go

Voor iemand in hetzelfde postcodegebied is dit wel extreem lang. Soms besteld iedereen massaal op hetzelfde tijdstip, voor ons altijd moeilijk in te schatten en nog moeilijker om dit dan binnen het uur afgeleverd te krijgen.., dat blijft vechten met de klok...

Cheung
24 oktober 2020

Groene curry was lekker, mag wel iets meer vlees. Bezorging duurde meer dan een uur

Reactie van Thai Kitchen To Go

We geven deze comment door aan de keuken.

Roderick
24 oktober 2020

Lekker eten. Komt in de buurt van het eten in Thailand

Reactie van Thai Kitchen To Go

Los van het feit dat het eten in het land zelf altijd weer een andere beleving is dan in Nederland. Bedankt voor de positieve recensie.

Ashton
23 oktober 2020

Zoals altijd is het eten ontzettend lekker! Pittigheid is precies goed, hoeveelheid is precies goed. Echt heerlijk! We bestellen graag hier

Reactie van Thai Kitchen To Go

Over pittigheid hebben we heel af en toe nog wel eens een discussie, maar we zijn zelf van mening dat we hem idd redelijk uitgebalanceerd hebben in algemene zin. Dus zijn we blij met deze review.

Leonie
22 oktober 2020

The food was great as always and the delivery came quickly.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Glad to hear it. Till next time!

Marcella
21 oktober 2020

Veel te veel uien in de salade. Ik dacht kool + kip maar het was meer ui dan kool.

Reactie van Thai Kitchen To Go

We hebben dit doorgegeven aan de keuken.

Sharon
21 oktober 2020

Perfect as usual

Reactie van Thai Kitchen To Go

Thank you. We love it when customers like the food and delivery. till next time.

Mike
19 oktober 2020

Was warm en lekker!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Wij worden er ook warm van.

Ma
18 oktober 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

Thx :^)

Marianne
18 oktober 2020

Heerlijk eten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Heerlijk om dit te lezen. Dank je.

Corien
17 oktober 2020

Heerlijk gegeten! Ook attent en professioneel dat ik even werd gebeld dat de bezorging een kwartiertje uit zou lopen. Volgende keer weer!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Tijd is en blijft onze grootste vijand, maar sportief opgepakt., we doen echt ons best om het iedere dag binnen het uur af te leveren. Bedankt., graag tot een volgende keer.

Bee
15 oktober 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

:^)

Dh
14 oktober 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

:^)

Laura
14 oktober 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

:^)

Elevelt
12 oktober 2020

Heerlijk gegeten.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat horen we graag! Dank.

iemand
10 oktober 2020

Het was heel lekker. Voor ons had het allemaal nog wel wat pittiger gemogen maar we gaan zeker nog een keertje bestellen

Reactie van Thai Kitchen To Go

De Pad Thai heeft slechts 1 soort pittigheid, als je die pittiger wil gebruik dan het opmerkingenveld en schrijf dat je de Pad Thai extra pittig wil hebben. Op de menukaart staan ook icons die vermelden welk gerecht (licht) pittig of pittig is en welke niet. Graag tot een volgende keer.

A. Janssen
10 oktober 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

Hij is fijn. Hartelijk dank!

Daphne
9 oktober 2020

Heerlijk eten, warm en keurig op tijd!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Klopt, ik was er bij :^) nieuwe bezorger inwerken.

Just Jercha's
9 oktober 2020

We hebben weer genoten!! Netjes op tijd en zoals altijd goed warm en bovenal zeer vers en lekker!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Gezien de drukte van vandaag een klein wonder dat we alles nog op tijd konden afleveren. Op een gegeven moment kon er alleen nog maar via de eigen website besteld worden, alle platformen stonden uit. Toch leuk als het dan allemaal lukt.

Suzy
9 oktober 2020

Lekker eten en grote porties😋

Reactie van Thai Kitchen To Go

Over de portie grootte zijn de meningen verdeeld. We denken zelf dat wat we uitleveren ruim voldoende moet zijn voor een gemiddeld mens. Heel veel meer kan er trouwens ook niet in de bakjes.

Leendert
9 oktober 2020

Saus had iets stroperig gekund bij gerecht Neua prik sod. Verder prima. Bezorging in Centrum Rotterdam altijd razendsnel.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Extra saus kun je het beste aangeven in het opmerkingenveld. We nemen nu een gemiddelde waar de meeste mensen mee tevreden zijn, maar sommigen willen nu eenmaal iets meer saus en anderen weer iets minder, voor ons heel moeilijk om in te schatten, mits er een opmerking over geplaatst is.

Sor
9 oktober 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

Dank :^)

Sara
7 oktober 2020

Het eten viel helaas tegen. Het was niet lekker en ook niet vers.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Er staan toch echt koks te snijden en te koken., maar goed., we nemen de recensie zoals hij is. Het is uw ervaring.

Bianca
6 oktober 2020

Lekker eten alleen jammer dat de garnalen niet krokant zijn maar helemaal zacht

Reactie van Thai Kitchen To Go

Garnalen voorgerecht heeft de neiging zacht te worden na bezorging. Hetzelfde geld bijvoorbeeld voor patat (wat we niet hebben). Soms bij drukte moeilijk om dit krokant aangeleverd te krijgen...

Michael boon
5 oktober 2020

Great food, authentic taste, hot, and fresh taste. Easy to order and prompt delivery. Value for money. Definitely will use again and recommend to others

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

wow., that's a mighty fine review we received, thank you.., love to cook and deliver again for you :^)

Sharon
4 oktober 2020

Niks te klagen. Hartstikke lekker!

Reactie van Thai Kitchen To Go

En dan toch de moeite om dit online als recensie achter te laten. Top. We beginnen zo langzaam wel een zeer mooie lijst aan recensies te krijgen.

Marc
4 oktober 2020

Altijd goed

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou.., het gaat niet altijd goed.., maar zijn blij te lezen dat het ook vaak goed gaat.

Aziza
3 oktober 2020

De levering ging goed..zelfs 10 min te vroeg...en het eten was goed...

Reactie van Thai Kitchen To Go

onder het motto; beter te vroeg dan te laat. Hoe dan ook.., factor 'tijd' blijft onze grootste vijand, maar we doen ons best.

Jeffrey Podium aan de Maas
2 oktober 2020

Fantastisch authentieke Thai geweldige smaaksensatie en goede bezorg service !

Reactie van Thai Kitchen To Go

Geweldig om te lezen, het was een grote bestelling en idd op tijd geleverd, voor ons dan altijd weer leuk om een positieve reactie achteraf te mogen ontvangen.

Paul jonsthovel
2 oktober 2020

Makkelijke site, prima kwaliteit eten, goed op tijd bezorgd.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat zal de sitebouwer, de kok en de bezorger leuk vinden om te lezen. Wij allemaal wel. dank!

Laura
1 oktober 2020

Helemaal prima 👍👍

Reactie van Thai Kitchen To Go

Vinden wij helemaal te gek!

Thom
28 september 2020

Goeie hap voer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

ha, ha.., lekker vreten :^) Veel recensies ontvangen, maar nog niet in deze omschrijving. Leuk.

Daphne
25 september 2020

Heerlijk eten! En warm bij levering. Duurde iets langer dan verwacht.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ok. Zevenhuizen is dan ook onze verste stop. Maarrr..., warm geleverd :^)

Leendert
21 september 2020

Dumplings zijn een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

En automatisch 2,50 korting. Ook fijn.

Danni
20 september 2020

1 verkeerd gerecht en weer veel later dan de aangekondigde tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Da's nie fijn. We zijn met nieuwe inpakkers bezig, die halen een foutje van de keuken er (nog) niet uit. Iedereen de kans om iets te leren..., maar helaas gebeuren dit soort dingen dan. Ter info: we kunnen naleveren als er iets mis gaat.

Jo Kapteyn
20 september 2020

De bezorger was netjes en vriendelijk en hield de nodige afstand. De maaltijd was nog lekker warm en heel goed van smaak.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Bezorger een beetje kennis meegeven is 1, dat ze het dan ook echt doen in de praktijk is 2. Door recensies als deze zien we dat het zijn vruchten afwerpt. Bedankt daarvoor.

Jannetje
20 september 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

Leuk. volgens het boekje. bedankt!

G.T
16 september 2020

Eten was heerlijk en snelle bezorging.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Op tijd is prettig., mooie variatie in gerechten.

astrid
14 september 2020

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Pad Thai. Altijd goed.

ST
14 september 2020

De dressing van de salade was eruit gelopen en ondanks het verpakken in folie en het papier eromheen, was alles nat. Alles leek ook alsof het was omgevallen/door elkaar geschud...

Reactie van Thai Kitchen To Go

reactie in uw mail

Renée
11 september 2020

Wij bestellen met regelmaat bij Thai Kitchen to Go, en zijn altijd super tevreden met het eten. Komt warm, vers en heerlijk gekruid aan. Petje af voor de koks :)

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hartelijk dank en een buiging terug :^)

Lisa
7 september 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

no comment. thx!

Victor Mensink
6 september 2020

Ik neem best vaak de Kai sab pad kaprao en normaal vind ik het fantastisch maar deze was niet zo best. De rijst flink overkookt en ook de saus was anders dan normaal

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat is minder leuk. Wij veranderen niets aan recepturen of samenstelling, we hebben wel een nieuwe kok. Graag hadden wij de bestelling retour gekregen om de keuken er mee te confronteren. Zou je zo vriendelijk willen zijn bij een volgende bestelling dit voorval bij de opmerkingen te schrijven?

Ano
2 september 2020

Ik had gezegd 18:15 leveren maar was er al voor 18:00. Gelukkig was er iemand thuis!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Een tijdlevering is voor ons een indicatie, het is niet mogelijk om exact op het juiste tijdstip te leveren, het zal vaak iets eerder of iets later komen. We proberen er uiteraard wel naar toe te werken en de klant ook te bellen en te vragen/informeren over de levertijd. Zijn er eigenlijk bedrijven die op het exacte tijdmoment kunnen leveren? Coolblue is er al vrij ver in, maar ook zij kunnen niet op een exacte tijd leveren. er is altijd een marge.

Zeegers
31 augustus 2020

Heerlijk eten, en prima bezorging volgens afspraak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Zo doen we dat.

Douglas
27 augustus 2020

De bezorging was perfect op tijd. Niets op aan te merken. Voor wat betreft het eten was dat heel wat anders. Voor ons smaakte het niet naar Thais eten. Ook de witte rijst was niet smaakvol. De snacks met aardappel en krabsticks was vochtig geworden dus niet meer erg krokant. Jammer,uit ervaring weten wij hoe lekker Thais eten smaakt.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Tja...

Anoniem
24 augustus 2020

Één minpuntje, de soep was heerlijk . Maar veels te weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat gevoel heb ik bij mijn bankrekening nou ook iedere keer :^)

Jo Kapteyn
22 augustus 2020

De maaltijd was heerlijk, nog op goede temperatuur (nog heerlijk warm) en de bezorging was ook heel goed en keurig door een vriendelijke jongeman met inachtneming van de benodigde afstand.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Behalve lekker eten hebben we natuurlijk ook nog een paar knettergoeie bezorgers. Prettig om te lezen dat ze uitvoeren wat er van ze verwacht wordt.

astrid
20 augustus 2020

Weer als vanouds. Heerlijk eten, een aangepaste maaltijd duidelijk aangegeven en perfect op tijd! Heerlijk

Reactie van Thai Kitchen To Go

Een Pad Thai zonder groente., ja., dat kan ook. Leuke recensie. Blijft leuk om te zien dat mensen de moeite nemen een bericht achter te laten op de website. Danke wel.

Elly Ouwerkerk
17 augustus 2020

Elke keer weer zulk lekker eten.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Leuk hoor om dit te lezen. De meningen zijn op de recensie sites zeer verdeeld. Op de eigen website is iedereen positief, of positief kritisch. Op Thuisbezorgd staan we er ook goed voor (maar kunnen we niet reageren) en op Google weten we niet wat er aan de hand is, maar daar komen de azijnpissers blijkbaar graag. Recensies als deze zijn we trots op.

Adriaan
16 augustus 2020

Alles was heerlijk, ben verder goed geinformeerd over de bezorgingstijd. Heerlijk!!!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Lekker gegeten. Verwachting mbt levertijd aangescherpt. Goed gelopen. Blij mee!

Armin
15 augustus 2020

So happy to find this restaurant.

Reactie van Thai Kitchen To Go

A very short review.., but a huge impact :^) Lovely words.

Annelies
8 augustus 2020

Altijd smaakvol en snel bezorgd.

Reactie van Thai Kitchen To Go

smaakvol gaat altijd lukken.., op tijd heel vaak wel., maar soms lastig om binnen het uur af te leveren.

Anonymous
6 augustus 2020

All dish is great, my favourite one is the Kai med henmapaan! Big fan of this place!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Agree. We love it too. Many times we have it for our own evening dish. :^)

patrick noorlander
6 augustus 2020

teleurgesteld,had duidelijk aangegeven dat het rundvlees gerecht niet pittig moest worden gekruid,was toch gebeurd.Er over gebeld,werd voor kennisgeving aangenomen maar verder niets mee gedaan.erg erg teleurstellend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Beste patrick.., we zijn een Thais restaurant en veel gerechten zijn nu eenmaal pittig. We kunnen er een "gradatie" aan geven maar pittigheid is voor zo veel mensen verschillend, wij hebben daar geen graadmeter voor. Niet te doen. Sorry.

Adriaensen
3 augustus 2020

Snelle bezorging, eten netjes verpakt en nog warm. Erg lekker en goed van kwaliteit. Gaan we vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Da's een mooie recensie toch zo? Dank je wel!

Dirk
3 augustus 2020

Prima geregeld en op tijd bezorgd. Eten wederom erg lekker. Tot de volgende bestelling 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Het eten wederom erg lekker. We proberen zo consistent mogelijk te koken. Qua gerechten; allemaal zijn ze de moeite waard er zit alleen een verschil in pittigheid, dat is maar net waar je van houdt. Wij zelf houden er van als mensen terug komen.., gewoon omdat het lekker is. Mooie recensie. Dank !

John van Dommelen
2 augustus 2020

Heerlijk en bij onverwachte mee eters een uitkomst

Reactie van Thai Kitchen To Go

Zeker., maar een Pad Thai met garnalen voor jezelf wanneer je alleen thuis bent, geen zin hebt om te koken en omdat je daarna ff lekker op de bank wil liggen.., da's ook lekker.

Sharita
1 augustus 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

Mooie recensie en een goeie combi qua gerechten. De tip(s) gaan tegenwoordig online die verdelen we op een eerlijke manier over alle medewerkers. Waarvoor dank!

Peter
1 augustus 2020

Heerlijk eten, verse producten. Supersnelle bezorging. De porties zijn niet heel groot, dus het is wel wat prijzig. Twee hoofd- plus twee bijgerechten 45 euro.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Detail; de salade in uw bestelling is op zich al een eenpersoonsgerecht. Maar over de prijs willen we best iets vertellen. De prijs van de gerechten moeten we verplicht gelijk trekken met Thuisbezorgd. Thuisbezorgd is voor ons het belangrijkste platform mbt bestellingen, slechts 10% maakt gebruik van onze eigen website (waar we uiteraard wel heel blij mee zijn). Thuisbezorgd heeft een dikke fee, die betalen wij niet, die betaalt u als klant omdat u het thuis laat bezorgen. De fee van Thuisbezorgd + de btw is al 25% van de prijs, dat voert de prijs dus al aardig op. Dan hebben we nog Thaise koks, inpakkers, baliemedewerkers, een leger aan bezorgers en voertuigen (schades), inkoop goederen, loonbelastingen, pensioenen, inkomstenbelasting.... We kunnen er uiteindelijk net zelf van leven, maar positieve recensies maken het wel leuker.

Shireen
26 juli 2020

Super lekker.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Super bedankt. Erg leuk om te lezen dat het lekker was.

patrick noorlander
23 juli 2020

super lekker gegeten,echt top en zeer vlotte bezorging.Een aanrader!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Qua bezorging zijn we weer en verkeer afhankelijk. Voor onze gerechten zijn we afhankelijk van onze Thaise koks.., dat laatste willen we maar zo houden :^)

Ashton
22 juli 2020

Thai kitchen to go is altijd goed. De gerechten zijn zó lekker. Ik bestel eigenlijk altijd hetzelfde, omdat we dat het aller lekkerst vinden.

Reactie van Thai Kitchen To Go

We hebben meer lekkers.., maar wat je nu bestelt is wel een favoriet. Bedankt voor de fooi en de recensie!

VHX
15 juli 2020

The taste of both dishes (pad thai kai & beef pad kapraow) is not authentic.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ok... In that case: Could you send us a e-mail (info@thaikitchen.nl) and tell us where we can buy the authentic taste. We can't wait to learn from them.

Nina
13 juli 2020

Lekker eten, snel bereid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

We doen de bereiding op afroep en redelijk v lot door een Thaise kok. Thaise keuken beter aan Thaise mensen overlaten. Bedankt voor de recensie

Leendert
13 juli 2020

Vlakbij en altijd supersnel bezorgd. Eten smakelijk.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ver weg doen we ook. Zijn we ook nog op tijd en warm afgeleverd.

Patries
11 juli 2020

Supersnel geleverd en (weer) heerlijk gegeten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Lekker., als het volgens plan verloopt!

John van Dommelen
11 juli 2020

Ben zeer tevreden over prijs kwaliteit Heerlijk

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou John.., dan zijn wij dat ook :^)

Podium jeffrey
7 juli 2020

Snaakvol alle herechten traditioneel en netjes op tyd door eigen koerier en eigen website. Chapeau

Reactie van Thai Kitchen To Go

Jazeker! Was ook niet moeilijk omdat de order 1 dag van tevoren geplaatst is en er duidelijk op de bon (bij opmerkingen) aangegeven was dat de order voor de volgende dag bestemd was. Koks en bezorger stonden dus op tijd klaar. Dank!

Sjoerd
29 juni 2020

Iedere keer weer heerlijk eten. En na een zwaar weekend even in slaap gevallen op de bank na t bestellen. De bezorger bleef netjes wachten en belde zelfs 2x telefonisch zodat ik het aan kon nemen. Fijne service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Wat is er lekkerder om te worden wakker gemaakt voor 2 vers bereide en warm bezorgde Pad Thai. Kijk, dan begint je weekend pas echt goed!

Frank
26 juni 2020

Het was weer heerlijk, zoals altijd!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Was ook een mooie combi aan gerechten. Leuk. Dank!

S.
25 juni 2020

Bestel vaker, eten is top! Flexibel qua bezorging! Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ze houden je ook netjes op de hoogte als ze bijvoorbeeld eerder zijn dan ‘t tijdstip wat je aangeeft.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou.., wel grappig dat je dat benoemt. Eerder leveren is wel een dingetje in sommige gevallen. Hoe onze avond gaat lopen wordt zo'n beetje bepaald in het eerste uur dat we open gaan. Als we daar alles strak hebben., tijdorders etc. dan loopt de hele avond goed. Dus; als we een x aantal orders eerder kunnen leveren (en mensen daar in mee willen gaan) richting een bepaald postcodegebied dan voorkomen we dat we vastlopen tijdens het drukste besteluur tussen 17:00 en 19:00 u.. Dat is een partij prettig als dat lukt. Voor iedereen.

Nina
21 juni 2020

Eten stond op tijd klaar om afgehaald te worden en was erg lekker!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Afhalen is minder lastig, maar net zo lekker. Bedankt voor de recensie!

Joyce
18 juni 2020

Lekker en super snel!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Leuke recensie hoor., dank je wel!

Anne
17 juni 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

Wat kunnen we zeggen., helemaal volgens het boekje. Dank!

JosH
14 juni 2020

Bestelling prima in orde, snel bezorgd en de gerechten heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat horen we graag. Het was dan ook een hele mooie order. Waarvoor van onze kant dank.

EM
14 juni 2020

Zoals altijd weer genoten! Mijn favoriete Thai in Rotterdam!

Reactie van Thai Kitchen To Go

En Rotterdam is groot! Dus hartelijk dank voor het compliment!

Perry Burg
14 juni 2020

Zoals altijd weer super lekker alleen bezorging 19.30 wordt 18.45 gelukkig thuis en voor de zoveelste keer vind ook de mee etende visite het ook super , alleen voor Nederlandse begrippen karige portie’s voor iets wat niet te knagen is geen ramp maar voor zo lekker als dit altijd weer jammer 😜😜😜😜😜😜maar dit is mijn waarheid 😂😂😂😂😂😂😂😂afz de grote eter😂😂

Reactie van Thai Kitchen To Go

Het zijn porties afgestemd op 1 persoon. We vinden de reactie leuk, maar inderdaad sommigen willen graag meer als het lekker is, als je dan ook nog moet delen., dan is het extra balen.

Jana
13 juni 2020

Heerlijk gegeten.voor herhaling vatbaar. Ook prima verpakt en goed warm. Bezorging was half uur te vroeg maar beter te vroeg dan te laat

Reactie van Thai Kitchen To Go

Precies! Te laat komen is toch een andere beleving dan te vroeg komen. Het heeft met name een praktische reden dat we al vroeg orders bij mensen willen hebben. Damage control.

Hageman
12 juni 2020

Het was weer heerlijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat zijn ook 2 hele populaire gerechten. Bedankt voor de online fooi! Nu we het toch over de fooi hebben: we sparen dit op over een hele maand en verdelen dan de online fooi (diverse paltforms) over al het personeel. Is dat bijzonder? Ja.., voorheen kregen de bezorgers ALLE fooi en werd er niets verdeeld met de keuken, inpak, of mensen achter de balie. Nu gaat dat dus een stuk eerlijker. Zelfs de belastingdienst geniet mee.., maar of dat nou echt een plus is.

Jacqueline
10 juni 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

En de actiecode gebruikt. Hup; 2,50 in the pocket! En het leuke is: je hoeft er alleen maar voor te bestellen, je bouwt automatisch korting op.

Tris
7 juni 2020

Ik bestel regelmatig bij Thai kitchen to go maar het is al een tijd geleden dat ik een review heb achtergelaten omdat het altijd goed is. Werkelijk nog geen één keer geweest dat ik ontevreden was over de gerechten. Daarnaast is het ook altijd leuk om te lezen hoe er vanuit TKTG gereageerd wordt op reviews, ook daar echt dikke pluspunten voor! Eigenlijk het enige minpunt wat ik kan bedenken is dat het eten op gaat....

Reactie van Thai Kitchen To Go

Het is natuurlijk schandalig dat je zo lang geen review hebt geschreven. Dat je nog nooit teleurgesteld bent.., daar gaan we ook wat aan doen, het moet en zal een keer mis gaan, is er meteen een goede reden voor een recensie. Maar leuk en dank, dat je positiviteit achterlaat en daarbij ook de schrijver benoemd die braaf iedere keer die recensies op zich neemt. Vinden we leuk. Bij Thuisbezorgd kunnen we niet reageren op de recensie., dit soms tot grote frustratie omdat de tekst eenzijdig is. Als we iets oplossen (achter de schermen) dan zie je daar ook niets van, de slechte recensie (terecht of onterecht) blijft gewoon staan. Het beroerde is dat wij dan ook wat lakser worden met die pagina. Blijft over Google. Daar hebben we een haat liefde verhouding mee. Fantastisch als mensen die moeite doen om daar speciaal een recensie te schrijven. Maar ook daar, kan het voor sommigen een uitlaatklep zijn om frustratie te botvieren, we geven het aandacht.., maar minder. Terug naar de Eigen Site: wat ons betreft zijn daar onze echte klanten. Dit zijn de mensen die ons ooit misschien op Thuisbezorgd hebben gevonden, kranten lezen en begrijpen dat we een fee moeten betalen over de order. De keuze om bewust te kiezen voor onze Eigen Website.., die mensen, daar willen we zuinig op zijn. Dus; is er eens iets, een mail een bel en we lossen het op. Tot die tijd; geniet van het eten. Dit is wat we doen, wat we leuk vinden om te doen.

Leendert
5 juni 2020

Supersnelle bezorging. Sate, salade met garnalen en rundvlees was lekker. Porties rijst en mie mogen groter.

Reactie van Thai Kitchen To Go

We nemen de opmerking serieus, maar doen er vooralsnog niets mee.., als je dat ok vind. Zelf hebben we dat altijd bij een Magnum ijsje.., die mogen wat ons betreft ook wel 20% groter. We zijn natuurlijk wel blij met de positieve sterren.

astrid
31 mei 2020

het eten is hier altijd perfect, maar de laatste tijd is de tijd van bezorging een zooitje en maken ze afspraken die ze niet na komen. Jammer - wij gaan weer op zoek naar een andere Thai

Reactie van Thai Kitchen To Go

Erg vervelend. De bezorgtijd en het streven om het binnen het uur af te leveren, lukt vaak, maar soms ook niet. Kan de spitstijd van bestellen zijn, of tal van andere redenen.., maar tijd blijft onze grootste vijand. Planning kost tijd, bereiding kost tijd, inpak, reistijd, je bent in de basis zo maar 30 a 40 minuten verder in tijd. De keuze om ergens anders te gaan bestellen betreuren wij, maar het is een vrij land. We waarderen de positiviteit over ons eten enorm. Onze excuses dat we niet aan de verwachting van de bezorgtijd voldoen.

Bakker
28 mei 2020

Heerlijk eten, frisse heldere smaken, zacht vlees, duidelijk verschillende aroma's in verschillende gerechten. Porties ruim voldoende en fijn dat de scherpte van een aantal gerechten op de persoon kan worden afgestemd. Dit gaan we vaker doen! Het eten was helaas niet zo warm als we hoopten, maar gelukkig hadden we een magnetron.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hm., dat van die magnetron vinden we zelf minder leuk, maar al het overige klinkt als muziek in onze oren. Dank je wel!

W.
28 mei 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

***** terug :^)

Vida
26 mei 2020

super lekker eten. Heeft lang geduurd tot we het kregen maar was zeker de moeite waard! Alles was super vers en lekker. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Vandaar geen sterren bij bezorging. Het is en blijft een terugkerend probleem om binnen het uur te bezorgen. Het gaat HEEL vaak goed, maar soms gaan we er overheen tijdens piekmomenten of om andere uiteenlopende redenen. Iedere dag gaan we ervoor om het binnen dat uur voor elkaar te krijgen. Zo niet.., dan moeten we het hebben van het lekkere eten :^)

ST
26 mei 2020

Prima om via de eigen site te bestellen. Misschien zouden jullie ook de optie moeten toevoegen om fooi te geven. Ik heb zelden contant geld in huis en nu met de coronamaatregelen lopen jullie nog meer mis, denk ik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Een positieve recensie zijn we ook blij mee. We hebben wel iets aangevinkt in het systeem om online fooi te kunne geven.., maar het lijkt er op dat we dan een kassasysteem van de website bouwer moeten gebruiken. Terug naar het feit dat we ook met een positeve recensie blij zijn.

Martijn
23 mei 2020

1u15min wachten is echt te lang, kondig dit tenminste aan op je website

Reactie van Thai Kitchen To Go

Martijn, inderdaad dat blijft vervelend. We hebben er al vaak over geschreven. We proberen echt om binnen het uur te leveren, soms gaan we daar overheen en dat vinden wij ook vervelend.., doen we niet express. Het blijft volledig mensenwerk en alle gerechten worden met de hand samengesteld en bereid, dat kost veel tijd.

dik otto
22 mei 2020

eten was lekker en warm goed bezorgd

Reactie van Thai Kitchen To Go

We leveren gelukkig vaker op tijd dan dat we te laat zijn. Bedankt voor de review.

Yifan
16 mei 2020

food is good but I wait for 2 hours

Reactie van Thai Kitchen To Go

Time is our biggest enemy. We know and we try every single day to do our utmost best to deliver within the hour. We succeed many many times. Rush hour or other circumstances sometimes just makes it impossible. We could have a double delivery staff at certain moments.., but thats just not doable. We hope the good food makes up for it...

Mo
16 mei 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

Goed zo. Dank!

Amy
15 mei 2020

Super lekker, snel bezorgd!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Volgens het boekje!

Dirk
12 mei 2020

Op de kroepoek na ( snel oud maar wel warm aangekomen) wederom perfect. Warm en gebeld of het wat later bezorgd kon worden dan dat wij aan aangegeven hadden. Netjes👍

Reactie van Thai Kitchen To Go

Goed, maar met een kanttekening. We hebben het gezien en pakken het op!

Lubda
8 mei 2020

Heerlijk gegeten!! En zeer snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Sate met een Kai Med Henmapaan, goeie combi. Als je trek hebt, je eten is op tijd en het smaakt goed.., dan is een leuke recensie een mooie afsluiter.

Irene
5 mei 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

Leuk :^)

Chris
1 mei 2020

Heerlijk gegeten,de massaman kai was super! Volgende keer ga ik voor een pittig gerecht!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Top! Dan wordt dat: Kai sab pad kapraow. Altijd goed als het om pittig gaat.

Frank Jacobs
29 april 2020

Op tijd geleverd, warm en smakelijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

En zo willen we het graag houden. Lukt niet altijd om binnen het uur te leveren, maar vaak wel.

Jennifer
29 april 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

Pad Thai. Altijd een succes!

Ineke
29 april 2020

Voor het eerst Thaise besteld. Super lekker. En we zijn vooral blij dat er geen melk wordt gebruikt bij jullie in de keuken. Geen allergische reactie gehad.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ah! Leuk! Inderdaad nergens melk in, we gebruiken kokosmelk. Zelfs het ijs bevat geen melk, ook die worden gemaakt met kokosmelk.

DdeG
28 april 2020

heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
27 april 2020

Heerlijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Wij blij :^)

Arno
26 april 2020
Reactie van Thai Kitchen To Go

Helemaal goed. Bedankt voor deze recensie.

Roxanna
25 april 2020

Soep lauw. Hand rauwe champignon met 3 garnalen. Voor de rest niks.portie ook zeer klein. Viskoekjes leken wel mini pannekoekjes zo plat en klein. Enige wat wel warm was. Crabcakes niet goed gebakken n lauw van binnen. Heb al t eten weg gegooid na het geproeft te hebben. Teleurstelling! En zonde van het geld.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Even korte uitleg over de soep. We verkopen veel soep. Elke dag opnieuw bereiden we soep. Er gaan wel degelijk meer ingrediënten in dan meegeleverd. Die zijn voor de smaak. In Thailand laten ze dit er in. Laten wij het er hier in Nederland in dan lopen we het risico dat mensen het eten.., wat weer niet de bedoeling is. Dus halen we het er uit. We respecteren dat het niet bracht wat u er van verwachtte.

Leendert
25 april 2020

De Pad Thai kai bevat te weinig groente en saus, teveel noedels. De Shrimp potato noodle smaakte anders dan gedacht, meer aardappelsmaak verwacht. De sate was prima. Bezorging supersnel.

Reactie van Thai Kitchen To Go

We nemen ergens een middenweg bij de samenstelling van de gerechten. Dit gaan we nooit naar ieders tevredenheid doen. Goed genoeg is ook ok...

E.
24 april 2020

Heerlijk! Net genoeg om 2 dagen van te eten. Was snel klaar!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Als je geen grote eter bent dan is dat prima te doen. Maar menigeen zal zeggen dat de porties voor 1 dag en voor 1 persoon is.

Tony
17 april 2020

Het eten was lekker, maar de Pad krapow smaakte niet zoals pad krapow hoort te zijn.

Reactie van Thai Kitchen To Go

De kapraow is een van onze favorieten. We maken hem zo goed als mogelijk zoals ze hem in Thailand maken. Alle koks bij ons zijn Thais. Als het op ingrediënten aan komt dan gaan wij nooit voldoen aan hoe het in Thailand gemaakt wordt om de simpele reden dat niet alles voorhanden is. Importeren zou kunnen, maar dan komen we in een heel andere prijscategorie. We maken keuzes. Toch bedankt voor de positieve recensie.

L.
17 april 2020

Bezorging was 45 minuten te laat, terwijl ik een paar uur van 5e oren besteld had.

Reactie van Thai Kitchen To Go

9 van de 10 keer halen we de gevraagde tijd. We proberen ook altijd om binnen het uur te leveren. Om wat voor reden dan ook..., tijd blijft onze grootste vijand.

Christine
17 april 2020

Heerlijk gegeten, goede smaak, knapperige groenten, mals vlees

Reactie van Thai Kitchen To Go

Het kan zo op de voorgevel geplaatst worden. Dank!

Yankosky
15 april 2020

Eten was te vettig, flauw en niet zo vers.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hm., een minder positieve recensie. Uitleg: Qua vetheid; we gebruiken Cocosmelk in onze curry gerechten en olie om in te roerbakken, geen andere soort vettigheid. Flauw: onze gerechten bevatten geen smaakversterkers zoals ve-tsin of zoiets dergelijks. Vers: de groenteboer komt 3 tot 4 keer per week verse groente brengen die dezelfde dag verwerkt worden. Niets heeft bij ons de kans om "oud" te worden. Dan nog kan het uiteraard zijn dat de beleving niet was zoals je hem had willen hebben, over smaak valt namelijk niet te twisten. We maken wel eerlijke gerechten.

Leendert
12 april 2020

1 peper is best scherp. Bestelling zeer snel. Kwaliteit goed en eten smakelijk.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Leendert, pittigheid is voor iedereen qua beleving weer anders. De een schreeuwt al moord en brand bij 1 ster en bij de ander is Thais Pittig (optie) zo heet dat de brandweer er aan te pas moet komen en dan nog is het niet pittig genoeg. Maar we begrijpen dat je verder lekker gegeten hebt en dat het op tijd en warm is aangekomen. Daar doen we het voor en we hopen dat het goed genoeg is voor een volgende keer. positief: ondanks een beetje pittig.., je hoeft niet te koken en geen afwas. Is ook wat waard.

Marie-José
11 april 2020

Het was erg l