Beoordelingen van Thai Kitchen To Go Rotterdam

Recente recensies

5.0
marie
15 augustus 2022

Was weer super lekker!

Daniella
14 augustus 2022

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yolanda
12 augustus 2022

Complimenten dat jullie weer een heerlijke maaltijd hebben bezorgd. Met dit extreem warme weer. Bedankt!

Hans
8 augustus 2022
PattyK
6 augustus 2022

Weer helemaal geweldig.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Pad Thai en Kai Med, onze toppers :^)

Madelon Meijer- Muller
4 augustus 2022

Na een misverstand de vorige keer, kregen we meteen reactie, excuses en een mooie korting. Eten was er nu erg snel en was heerlijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Mensen die de moeite nemen om via de eigen site te bestellen hebben een streepje voor :^) Nee hoor, we doen voor iedereen onze best, maar de laatste keer was de fout onze schuld, blij dat we het goed op konden lossen.

Rini
1 augustus 2022

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Lekkere smaakvolle recensie. Dank!

Francine
29 juli 2022

We hebben heerlijk gegeten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Pad Thai en sate, altijd goed. Leuk om te lezen :^)

Annette de Mooy
26 juli 2022

Zoals altijd heerlijk eten en bezorging vriendelijk en altijd op tijd

Reactie van Thai Kitchen To Go

Annette.., klant van het eerste uur en nog steeds even de moeite om een positief bericht achter te laten. Leuk. Dank!

PattyK
22 juli 2022

Was weer heerlijk.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Patty besteld vaker :^)

Samir
21 juli 2022

Eten was heerlijk maar heb er wel een uur op moeten wachten

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ja! we hebben er vaak al iets over geschreven, we doen er ook alles aan om het binnen het uur te leveren..., maar met de beste wil.., soms gaat het net niet. Gelukkig omdat dan veel mensen tegelijk bestellen, maar wel vervelend. Toch blij dat het gesmaakt heeft.

Ineke
20 juli 2022

De gerechten waren heerlijk. Alleen de tas zat vol met vocht. 1 van de bakjes was extreem gaan lekken.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hm.., da's niet goed. We hebben deze klacht niet vaak, maar wel vervelend als het gebeurd. Laat er aub even een opmerking achter bij de volgende order.

Madelon Meijer- Muller
19 juli 2022

Bestelling is niet gekomen, nemen telefoon niet op

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hallo Madelon, heel vervelend dat je order niet is aangekomen, nog vervelender als we zien hoe hoog de fooi was. De reden is; we waren gesloten vanwege de voorspelde hitte. Jullie hadden vroeg besteld, nog voordat wij alles offline hebben gezet. Uiteraard hebben wij niet goed opgelet en jullie order compleet over het hoofd gezien. Onze welgemeende excuses. Je geld is teruggestort en we gaan je na dit bericht een code sturen ter compensatie.

PattyK
15 juli 2022

Was weer heerlijk eten.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Precies volgens het receptuur. Dank je wel!

Mario
12 juli 2022

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Zijn ook 2 mooie gerechten die je besteld hebt. Tot een volgende keer!

Patty
6 juli 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

Niets aan toe te voegen. Hartelijk dank!

Paul
5 juli 2022

Ik zie veel negatieve ervaringen hier, maar ik vond het prima eten. Bezorging duurde ongeveer 3 kwartier, maar dat stond ook op de site. (19:30u besteld, 20:15u bezorgd.) Rijst was wat afgekoeld, maar de Curry was goed van temperatuur en smaak.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou.., ik heb gekeken maar volgens mij valt het wel mee :^) Kan zijn dat er af en toe eens iets fout is gegaan, maar dat is vaak ook opgelost. We zijn natuurlijk wel blij dat je ons als prettig ervaart. Dank je wel.

den Hartog
1 juli 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

Mooie order, mooie recensie. Altijd leuk als mensen de moeite nemen om iets positiefs achter te laten ook al was alles gewoon naar wens.

-
27 juni 2022

Prima eten, maar wel 6 ipv 9 garnalen :(

Reactie van Thai Kitchen To Go

Niet goed als er 6 ipv 9 garnalen geleverd is, we strepen niet voor niets extra wensen aan op de bon. We kunnen het geld terug storten of bij een volgende keer 9 garnalen leveren. terwijl je 6 besteld. Bel ons even op direct nadat je besteld hebt en refereer aan deze recensie. Mensenwerk..., erg vervelend, maar we willen het graag oplossen.

Hester
27 juni 2022

Eten was superlekker, netjes verpakt. Bezorging snel. Ik ga zeker nog eens bestellen!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Volgens het boekje. We zijn blij om te horen (lezen) dat alles lekker was en goed geleverd. Graag tot een volgende keer.

Mai
26 juni 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

Ook 4 sterren is goed genoeg. Bedankt voor de fooi, ter info: Alle fooi gaat in de pot en wordt over alle mensen verdeeld.

A.J. Hoogmoed
24 juni 2022

Vorige keer hadden we prima saté dus deze keer 3x besteld. Wat een teleurstelling!. Wat een sof!. Had niets met afbeelding uit menu te maken. Leek wel op saté van de chinees van 30 jaar geleden: grote brokken kip en een lading laffe saus. Hebben groot deel gewoon weggegooid.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat is toch wel bijzonder te noemen. We doen dit heel wat jaren en het is echt zelden dat we een klacht krijgen over de sate. We gaan kijken wat hier in de keuken het verhaal bij is, maar een mail met een foto had hier waarschijnlijk een uitkomst geweest.

Daphne
23 juni 2022

Heerlijk eten en snel bezorgd! En nog warm!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Volgens het boekje. Mooie recensie en een mooie fooi. Dank je wel!!

Patty
22 juni 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

lekker gegeten en automatisch 2,50 korting omdat je vaker hebt besteld. Bedankt voor de recensie, maakt koken en bezorgen toch altijd weer net ff wat leuker :^)

Indra
18 juni 2022

Snel bezorgd, er wordt rekening gehouden met wensen. Heel fijn en lekker.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Jazeker, als we aan de wensen kunnen voldoen dan gaan we er voor. In dit geval moesten we er iets eerder zijn.., en dat is gelukt.

Heerlijk
12 juni 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

Dit soort recensies.., ook HEERLIJK!!!

Rosa
3 juni 2022

Bijna 2 uur bezorgtijd vind ik best slecht. Het eten was gelukkig erg lekker. Had warmer gekund, maar dat snap ik na die bezorgtijd. Goed op smaak! Ik vond de hoeveelheid van de Pad Thai wat teleurstellend. De sate, 4 stokje met saus, was daarentegen wel weer heel goed!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ja, dat is zo. Nog vervelender vinden we het als je een leuke fooi online hebt gegeven. Moet gezegd; vaak redden we het binnen het uur, maar er zijn van die dagen..., dan lukt niets en loopt niets zoals het moet lopen.., dit was zo'n dag.

Just
1 juni 2022

Ontzettend lekker: Kai med henmapaan!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Helemaal waar, we eten het zelf ook graag. Lekker vlees en veel groenten.

Esther
28 mei 2022

Bezorging was te vroeg (25 minuten)

Reactie van Thai Kitchen To Go

Mja.., auto bestelling. We hebben een klein stukje Schieweg en die staat soms behoorlijk vast. De inzet om op tijd te vertrekken was dus wel goed, maar als blijkt dat je dan gewoon door kunt rijden dan lopen tijd bestellingen soms voor of achter.., t'is allemaal niet eenvoudig.

Jessica
26 mei 2022

Echt heerlijk eten. Elke keer genieten als we hier bestellen.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Wij genieten ook van zulke grote orders, maar nog meer als er daarna een leuke recensie op volgt. Maakt het leven gewoon een stuk leuker.

Paul
23 mei 2022

Bestelling geplaats om half 7. Om half 8 gebeld of ze konden zeggen wanneer het bezorgd zou worden. "Gaat zo de deur uit". Om 8u10 wederom gebeld. "Nog 3 minuten." Uiteindelijk om 8:20 eten. 1u45 na bestelling. Wel echt gruwelijk lekker!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Gruwelijk lekker.., daar blijft ons oog op hangen.., maar je hebt gelijk, het liep voor geen meter die avond. Overal al het verkeer vast en bij ons achter de balie zijn ook fouten gemaakt. Wel tof dat je positief eindigt in je recensie. Bedankt!!

Ben
8 mei 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

Pad Thai en een Laab kai., mooie combi! Bedankt voor de recensie.

Diana
2 mei 2022

Teleurstellend helaas! De groene curry was veel te pittig, ondanks dat ik licht pittig had aangegeven. Gebakken rijst was smaakloos en de Pad Thai heeft niet de authentieke smaken die wij nog herinneren uit Thailand. Rundvlees was taai en veel te doorbakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Pittigheid is voor iedereen weer anders en op vakantie smaakt alles beter. We werken toch echt met Thaise koks en wellicht was er een moment van onoplettendheid.., het blijft jammer dat we niet aan de verwachtingen konden voldoen.

Robin
29 april 2022

Ik bestel hier al jaren eten (eerst via Thuisbezorgd, nu via de eigen website) en ik ben nog nooit teleurgesteld. Zowel de Pad Thai Kai (waar ik een grote fan van ben), als de bezorging is altijd perfect. Het eten is altijd gaar, niet te pittig en warm als het wordt bezorgd. Mijn complimenten aan de kok en de bezorgers!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat iemand van Thuisbezorgd naar de eigen website gaat daar zijn we blij mee, nog leuker is een recensie als deze waar met aandacht een leuke tekst is geschreven en goede sterren zijn aangevinkt. Bedankt voor deze mooie recensie!

Sanaa
28 april 2022

Het eten was helaas droog. Totaal niet smakvol, in plaats van een beetje pittigheid zijn er chilivlokken in een hoekje gedaan waardoor dat stuk niet tr eten was met een overheersende smaak. Aan het begib heb ik er erg van genoten. Helaas is het sinds een paar maanden erg achteruit gegaan. Dit was ook de laatste keer thai kitchen to go voor mij.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ik denk dat we het niet snel goed kunnen doen als ik kijk naar wat je in het opmerkingenveld allemaal aan extra's vraagt voor dezelfde prijs (?) 'Graag met kip. Dus garnalen en kip. Extra pittig met cashewnoten. Graag EXTRA saus, het is vaak droog als ik het krijg. Graag pittig en extra saus'. Ik denk dat we je in dat opzicht helaas altijd zullen teleurstellen...

Oona
19 april 2022

Bezorging duurde best lang en ik kreeg geen info over hoe lang het zou duren

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou, dat is niet goed. Zeker niet omdat we er best bovenop zitten om de klant te bellen als we zien dat het langer dan een uur duurt na bestellen. We gaan deze recensie dan ook zeker uitprinten en ophangen. Niet meer dan normaal om even te bellen.

Thea
14 april 2022

Geen 5 sterren want dan is er geen ruimte voor verbetering maar dat had ik wel kunnen geven. Eten was erg lekker, heel veel kip en het was nog warm toen het gebracht was. De bestelling werd bovendien precies op tijd geleverd. Heb hier al eens besteld en dat blijf ik zeker doen.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Bedankt voor de uitgebreide recensie, we vinden het leuk om te lezen dat het allemaal naar wens was. En inderdaad er is altijd ruimte voor verbetering., om die reden willen we binnenkort gaan beginnen met Noodle soep. Huisgemaakt uiteraard. We houden jullie op de hoogte.

Rita
11 april 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

En 2,50 automatische actiekorting, ook leuk, toch.

Débora
10 april 2022

Altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Pad Thai en Sate.., altijd goed :^)

Rita
10 april 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

Toppie !

Patty
10 april 2022

Heerlijk!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

In een woord alles samengevat. Dank je wel!

Malou
9 april 2022

Super snelle bezorging & heerlijk eten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Volgens het boekje. Welkom :^)

Dh
2 april 2022

Bestel hier best vaak, laatste tijd wisselt de kwaliteit vd rijst wel vaker maar vandaag was het echt niet lekker. droge rijst met bijna geen groenten erin en totaal geen smaak.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hm.., niet vaak dat we negativiteit krijgen over onze gebakken rijst, maar we printen deze uit en hangen hem op bij de koks.

Inez
2 april 2022

Het was heerlijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Goed zo! en dan ook nog een recensie over het eten, dank je wel!

den Hartog
1 april 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

Mooie sterren en leuke fooi. Dank je wel!

Nia
28 maart 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

Bedankt voor de positieve recensie en de online fooi. Ps. Fooien worden verdeeld over al het personeel.

Patty
28 maart 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

Dank je. Zijn we blij mee :^)

Willem Lunshof
25 maart 2022

Gerecht was mild, beslist niet pittig En de gebakken rijst was niet warm

Reactie van Thai Kitchen To Go

Pittigheid is voor iedereen weer een eigen beleving.

P
25 maart 2022

Bestelling kwam een half uur te laat! Na 2x bellen bleek de bezorger vertraagd t zijn?? Terwijl het adres heel dichtbij is. Daardoor eten ook niet heel warm meer.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Verkeer blijft soms gewoon extreem lastig, hoe graag we ook op de gewenste tijd willen leveren.., in sommige gevallen gaat het gewoon niet.., en dan bedoelen we ook echt dat het om wat voor reden dan ook niet lukt.., en ja.., ook de factor mens werkt niet altijd mee zoals we het willen. sorry...

Leendert Keyzer
24 maart 2022

Altijd supersnelle bezorging maar ik woon in de buurt. No meat balls blijft een aanrader.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Mee eens. Ik eet ze zelf ook vaak, blijft me verbazen hoe het zo naar vlees kan smaken.

Catalina
21 maart 2022

Lekker en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Soms snel, soms duurt het iets langer, is van allerlei factoren afhankelijk, maar het beste is als we gewoon ruim binnen het uur kunnen leveren. In 95 % van de gevallen lukt dat altijd wel.

Nicolle
21 maart 2022

Erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat is mooi om te lezen, daar zijn we blij mee. Dank je wel!

Patty
21 maart 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

Plus: 2,50 euro automatische actie korting er af omdat je eerder besteld hebt, smaak het nog lekkerder.., althans.., prijzen zijn recent omhoog gegaan, maar dat is iets waar we niet onderuit komen, overal waar we inkopen of gebruik van , maken wordt duurder.

Peter
20 maart 2022

Beleefde bezorger, precies op tijd. Heerlijk eten. Best veel ook.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou, dat was ik :^) dank je wel!

Dana
19 maart 2022

Top

Reactie van Thai Kitchen To Go

3 letters die het in 1 woord omschrijven.

M den hartog
18 maart 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

Een volle bak aan sterren, zo willen we hem graag zien. dank!

Marjan
18 maart 2022

Het eten was heerlijk en de bezorging top

Reactie van Thai Kitchen To Go

dubbelgoed, lekkerrrrr!

Job
14 maart 2022

Wij bestellen iedere week bij Thai Kitchen To Go. En dat is natuurlijk niet voor niets. De maaltijden erg smakelijk en hebben altijd een goede kwaliteit. Daarnaast is de bezorging super snel met vriendelijke bezorgers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Leuke recensie, mooi om te lezen dat het naar volle tevredenheid was en nog belangrijker; dat het zo goed is om vaker terug te komen.

Kelly Alexandre
13 maart 2022

100% legit

Reactie van Thai Kitchen To Go

Pad Thai, altijd goed :^) Wat wel bijzonder is: satesaus bij de Pad Thai besteld, we zien bezorgers ook satesaus op hun Pad Thai doen..., voor een Thaise kok volstrekt onwerkelijk om te zien dat ze dat doen.

Ivana
12 maart 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

volle bak aan sterren, blij mee!

ingrid
8 maart 2022

we vonden het smaakloos, niet voor herhaling vatbaar. sorry maar ik kan er niets anders van maken

Reactie van Thai Kitchen To Go

Bijzonder. Een Pad Thai met sate en een salade. De Pad Thai is ons meest verkochte gerecht en voor velen een reden om nog eens te bestellen, idem met de sate. De salade is goed.., maar dit neemt niet weg dat alles al smakeloos werd ervaren. Jammer, maar toch bedankt voor de recensie, het houdt ons scherp als er mensen zijn die kritiek uiten, we proberen altijd te begrijpen of er ergens van onze kant een fout gemaakt is.

Kees
7 maart 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

Mooie recensie, bedankt Kees!

Patty
7 maart 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

Bezorging iets langer dan gewenst.., met de beste wil, soms lukt het gewoon niet binnen het uur na bestellen.

Patty
28 februari 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

Niets meer aan veranderen. Dank je wel Patty!

Jenny
26 februari 2022

Altijd heerlijk eten en supersnel gebracht!

Reactie van Thai Kitchen To Go

We krijgen zelden commentaar over het eten, daar zijn we trots op. Bezorging duurt nog wel eens langer dan we zelf zouden willen, maar goed.., het komt dan ook niet uit een potje en er staat een Thaise kok die ieder gerecht maakt, daar zit tijd in, net als het verkeer.

-
25 februari 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

4 sterren is ook goed. dank je wel (ook voor de fooi!)

Youri
24 februari 2022

Lang moeten wachten

Reactie van Thai Kitchen To Go

Mja.., en we gaan dat denk ik ook nooit uitgesloten krijgen. Het is iets waar ieder restaurant mee te maken heeft, niet omdat ze dat willen maar meer omdat 95% van de orders binnen het uur aankomt en er een kans is dat 5% te laat/langer dan een uur duurt. Kunnen tal van redenen zijn waarom dat gebeurd, maar blijft een feit dat het vervelend is als het gebeurd. Voor beiden. Sorry.

Polina
23 februari 2022

Was super lekker en grote porties! Zeker een aanrader

Reactie van Thai Kitchen To Go

Precies! En ook lekker dat je het thuisbezorgd krijgt voor die prijs. Geen boodschappen, niet koken, (bijna) geen afwas en daarna lekker op de bank.

Patty
20 februari 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

Dan rest ons om dank je wel te zeggen en tot de volgende keer!

Marc
17 februari 2022

Wederom heerlijke gerechten. Pittig is ook pittig.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Lekker toch, beetje vlammen :^) Blijft ook altijd een discussie, wat voor de een niet pittig is, is voor de ander ondragelijk.

Ron Vrolijk
31 januari 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

Nog een dubbele 5 ster, zijn we blij mee! dank je wel!

.
31 januari 2022

40 min te laat geleverd, nog net warm en de bezorger belt mijn net in slaap gevallen dochter wakker. Terwijl ik heb gevraagd of jullie NIET willen aanbellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ja, dat is balen. We markeren de tekst op de bonnen wel, maar het is geen garantie dat de bezorger dan niet aanbelt, macht der gewoonte helaas.

Den Hartog
23 januari 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

5 sterren, helemaal goed, dank je wel!

D. Oomen
22 januari 2022

Echt heerlijk eten. De pad thai is onze favoriet. Wordt altijd op tijd bezorgd. We bestellen bijna wekelijks bij Thai Kitchen To Go!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Leuk! De 3 gerechten die je hebt besteld zijn ook mijn favoriet :^)

Dick Koene
17 januari 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

Goede sterren. Mooie fooi. dank je wel!

Nouwen
16 januari 2022

Smaakvolle maaltijd voor 5 personen. Keurig op tijd geleverd

Reactie van Thai Kitchen To Go

Op tijd en lekker, daar doen we het voor. Gaat soms wel eens mis qua bezorgtijd als het heel druk is, maar gelukkig gaat het ook heel vaak goed.

Patty
16 januari 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

Niets aan toe te voegen, bedankt!

Perry Burg
11 januari 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

Helemaal goed. Dank je wel!

Yolanda
10 januari 2022

Wat fijn dat jullie weer geopend zijn! Het was weer heerlijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ja, heeft even geduurd he, ruim een maand. Maar goed, nu hebben we dan ook van boven tot beneden een nieuwe keuken, kunnen we er weer voor jaren tegenaan.

Jessica
9 januari 2022

Het eten was echt heerlijk. De bezorging was ook perfect. Dit is mijn favoriet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

We zijn blij om dat te mogen lezen en ook exact de reden waarom er Thaise koks koken.

S+M
8 januari 2022

Altijd super lekker. De lekkerste van Rotterdam!

Reactie van Thai Kitchen To Go

We kunnen er zelf ook geen genoeg van krijgen, we komen er graag en dagelijks.

Peter
7 januari 2022
Reactie van Thai Kitchen To Go

Mooie recensie. dank je wel!

Marc
6 januari 2022

Goede bestelsite. Veel keuze met goede prijs kwaliteit verhouding. Op tijd gereed. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Thai Kitchen To Go

En zoals je hebt kunnen zien, als afhaal klant, ook een prachtig mooie nieuwe keuken, we doen het op die plek al 8 jaar maar o wat zijn we trots op al dat staal.

Kelly Alexandre
5 januari 2022

Helemaal perfect!

Reactie van Thai Kitchen To Go

ja toch. Dank!

Eveline
3 januari 2022

Gisteren in België Thais gegeten. Het was niet te pruimen. Vandaag Thai Kitchen besteld en het was HEERLIJK! Bezorging was ook top. Dank jullie wel!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Waarom Belgie? We komen gewoon aan de deur, lockdown of geen lockdown :^)

Alain
3 januari 2022

Was gewoon weer lekker! Pad thai missen we de gemalen nootjes En saté mag met iets meer saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

De nootjes, ijs, drinken.., allemaal items die wel eens vergeten worden, niet uit te roeien dit soort fouten, extreem vervelend. Wel lekker eten, dat dan gelukkig weer wel.

Vaart
2 januari 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Lekker toch, als een Thaise kok voor je aan het koken is en het warm. aan huis gebracht wordt.

A. Janssen
1 januari 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Jazeker, we zijn weer terug en dat hebben we gemerkt ook, niet normaal; zo druk. Blij dat we niet vergeten zijn en iedereen ons weer weet te vinden na een grote verbouwing.

Anoniem
30 december 2021

Eten was heerlijk! Goed warm en prima bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar !!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Welkom bij de club :^)

Dana
30 december 2021

Heerlijk zoals altijd.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dank je. We waren ruim 4 weken gesloten zodat we een compleet nieuwe keuken konden bouwen, maar dan is het altijd weer leuk om positieve recensies te lezen.

Patricia
22 november 2021

Was weer lekker! En precies op tijd bezorgd! Bedankt!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Graag gedaan. Nu even een tijdje zonder (4 weken) want we zijn aan het verbouwen!

Thomas
22 november 2021

We wilde eens iets anders proberen dan de Pad Thai en namen een curry (Paneng tao hu) erbij. Wat een slecht idee! We hebben dit eten weggegooid. Droge witte rijst zonder smaak of bite en een naar niks smakende curry met droge tofu. Erg teleurgesteld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat is vreemd. De Paneng is toch echt een van de meest verkochte vegetarische gerechten. Maar goed.., smaken verschillen...

Patty
22 november 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Daar is Patty weer., dank je wel Patty :^)

Patty
15 november 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Ah., patty besteld vaker. Dank op dank!

M van As
9 november 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Onze 'zo zorg je dat de boodschap overkomt' klant. Niet eens in het Thais maar zelfs voor een Thaise kok duidelijk :^)

Patty
8 november 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Dank, we stapelen de sterren bovenop de andere.

Leendert Keyzer
2 november 2021

No meat balls blijft een aanrader

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ja, klopt, ik eet ze zelf ook vaak, ben het ook helemaal met je eens.

Cheyenne
1 november 2021

Eten (saté en pad Thai) was zoals gewoonlijk weer heerlijk en goede hoeveelheid. Bezorging was iets te laat (20min), maar logisch op een zondagavond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Niet vlekkeloos verlopen, maar wel lekker gegeten, dat maakt dan toch weer veel goed.

Karen
31 oktober 2021

Erg goed gevulde vegetarische maaltijd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Tja., kan schrijven dat we het met je eens zijn, maar dat is dan tegelijk ook de slager die zijn eigen vlees keurt. Anders gezegd: we bestellen zelf ook wel eens wat online, maar als ik dan zie wat je krijgt dan denk ik dat wat wij leveren echt niet slecht is.

Diana
29 oktober 2021

Het was te laat en bijna koud. Eten was lekker, maar ik bestel omdat ik even geen zin heb in koken.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ook bij ons gaat een order wel eens niet 100% zoals we het zelf gewild zouden hebben, moet natuurlijk geen gewoonte worden want dan wordt het tijd dat je even een mail stuurt naar ons.

Alex
29 oktober 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Goed genoeg. dank je wel!

Anoniem
25 oktober 2021

Het smaakte een beetje flauw. Geen peper en zout. Niet wat ik van het Thais eten gewent ben. Terwijl het Thais eten vol van smaak is .

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat kan.., maar je hebt een gebakken rijst en gebakken groente besteld, die zijn ok, maar dat zijn niet per se de gerechten waar dan de meeste smaak in zit.

Dick
25 oktober 2021

Zijn de porties kleiner geworden?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

eh.., nee.., maar de prijs is wel ietsje omhoog gegaan, maar dat is dan meer om de reden dat de leveranciers hun prijzen omhoog doen.

Patty
24 oktober 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Vaker besteld en nog steeds tevreden, leuk!

JM/FO
21 oktober 2021

Je waant je weer even in Thailand, aanrader 100% genieten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ach, Thailand, zon.., waren we er maar. Nog even over de opmerking bij uw bestelling: Geen veh-tsin svp..., we hebben het niet in huis, er is niets lekkerder dan koken met verse ingrediënten. Wat nog lekkerder is: dat we kunnen schrijven dat we het niet gebruiken :^)

Ron Vrolijk
20 oktober 2021

Het eten bij Thai Kitchen to Go is altijd lekker!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Lekker hoor zo'n stukje tekst, zijn we blij mee. dank je wel!

M. van As
19 oktober 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Ik sta bij iedere order doodsangsten uit om het gerecht MET ui te leveren... :^)

Linda
18 oktober 2021

Hoewel het eten sneller werd bezorgd dan verwacht was het niet echt warm. Ook de smaak viel wat tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou valt over smaak niet te twisten en gaan we het waarschijnlijk nooit voor 100% van de klanten volledig naar wens doen, ook de temperatuur is zo'n lastig ding, gaat ook nooit zo warm aankomen als we zouden willen. De tegenhanger: er staat voor ieder gerecht een Thaise kok te koken met verse ingrediënten en we doen iedere dag ons best alles zo goed mogelijk af te leveren.

MdenHartog
15 oktober 2021

Excellent!!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Alles in 1 woord. Leuk! Dank je wel!

An
15 oktober 2021

1 uur 30 minuten gewacht jammer genoeg

Reactie van Thai Kitchen To Go

Mja.., dat is niet goed..., maar het blijft sommige dagen ook de de grootst mogelijke strijd om binnen het uur te leveren, we willen altijd, maar zelfs met de beste wil lukt het gewoon niet altijd.

Lara
13 oktober 2021

Altijd heerlijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dit soort recensies ook!

K
11 oktober 2021

Telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijk personeel. Eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat is zo'n beetje alles wat er voor nodig is om je als mens een beetje gelukkig te voelen op een avond. Graag gedaan.., laten we het nog eens doen :^)

Linda en Johan
9 oktober 2021

Op tijd bezorgd en t eten was heer-lijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Was dan ook een heuuuule leuke bestelling om te maken, leuke fooi, leuke korting, maar het allerleukste is toch wel dat het allemaal smaakt en op tijd geleverd is. Doel bereikt. Bedankt!

Mau
9 oktober 2021

Weer top kwaliteit en nette bezorging.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Over bezorgers gaan we ooit nog een boek schrijven, maar we hebben idd ook nette bezorgers. Het is blijkbaar weer gelukt om het gerecht zonde ui te krijgen en ik zag dat er automatisch 2,50 korting van de prijs is afgegaan. Smaakt het nog lekkerder :^)

Salih
9 oktober 2021

Kip sate besteld en ze waren rouw nog

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dit lezen wij in een recensie... Waar we minder blij mee zijn is dat we niet de kans hebben gekregen om de sate op te halen (en tegelijkertijd een nieuwe te brengen). De kans dat de kip niet gaar is, is namelijk heel klein en om die reden hadden we het graag ook zelf willen zien.

Micha
8 oktober 2021

Eenvoudige maaltijd. Weinig smaak. Niets bijzonders.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Mja., een mindere beleving ervaren dan de recensies doen vermoeden. Jammer dat het wat gewoontjes over kwam. Smaak.., valt niet echt over te twisten, gaan we dan ook maar niet doen.

Lilian
5 oktober 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Ik dacht al, waarom geen ster voor bezorging, maar het was een afhaal., ja., dat kan ook. Leuk, bedankt voor de recensie.

Rikki
3 oktober 2021

Perfect. En snel bezorgd.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Soms zit alles mee. Bedankt voor de review!

Mw
1 oktober 2021

Altijd heerlijk! Ik raad Thai Kitchen To Go, zeker.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Altijd leuk om te lezen dat mensen al langer klant zijn en positief zijn. Dank je wel!

dolf dobbelaar
27 september 2021

prima gerechten ,vers, goede smaak ,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Precies, gewoon goed eten :^) dank voor de recensie en de fooi!

Virgil
26 september 2021

Heerlijk gegeten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dan zijn wij ook content. bedankt voor de positieve recensie!

Mauriel van As
25 september 2021

Top eten en top bezorging.

Reactie van Thai Kitchen To Go

En.., zonder ui! Briljante aktie om het 10 keer te vermelden bij de opmerkingen. Dat zal ze leren die koks hahahaha.

Hana
24 september 2021

Bestel al jaren bij deze thaise afhaal altijd top, eten is altijd vers en op tijd als het wat uitloopt krijg je netjes een belletje dat is 1x gebeurd de afgelopen vijf jaar. Eten smaakt ook echt top en echt thais niet zoals alle andere zaken in rotterdam. In rotterdam is dit zeker de lekkerste thai zonder meer!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou.., die kunnen we in onze zak steken, wat een super leuke recensie. Meteen ook het bewijs dat we het heel vaak wel op tijd leveren. Nog een nieuwtje: in december gaan we verbouwen, we gaan dan 3 weken dicht, echt alles gaat er uit en bouwen we compleet opnieuw op, dit kunnen we alleen doen door alle klanten die we in 7 jaar tijd opgebouwd hebben en waarvan er velen blijven bestellen. We hopen dat we dit nog veel jaren mogen doen. Dit soort recensies maakt het in ieder geval altijd weer de moeite waard om iedere dag opnieuw op te starten, weer of geen weer. Bedankt!

Elfering
24 september 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Helemaal goed, dank je wel en graag tot een volgende keer.

Philip
18 september 2021

Was weer heerlijk! De salade met kip was echt een topper

Reactie van Thai Kitchen To Go

Je had 3 hele mooie gerechten. Maar het klopt wat je schrijft de Laab kai is idd een hele aparte wat betreft samenstelling en kruiden, is een beetje de slager die zijn eigen vlees keurt natuurlijk., maar we eten hem zelf ook graag, vandaar.

Kim
14 september 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Helemaal duidelijk, blijft over: graag tot een volgend keer :^)

Leo
14 september 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Heeft verder geen tekst of uitleg nodig. Dank je wel!

Bhumibol
10 september 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Er staat nieuwe klant bij de naam, dus dan zijn we dubbel blij als iemand een positieve recensie achterlaat. Graag tot een volgende keer (en bedankt voor de fooi, deze wordt verdeeld)!

Jel
10 september 2021

Heerlijk gegeten. Bezorging was perfect op tijd

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ja hoor, ook in Bleiswijk zijn we er gewoon. Warm en op tijd.

Mauriel van As
10 september 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Helemaal goed, dank je wel!

Leendert Keyzer
1 september 2021

No meat balls een aanrader. Kroepoek ontbreekt :(

Reactie van Thai Kitchen To Go

De 'no meatballs' zijn idd apart en lekker, wat betreft de kroepoek..., we krijgen wel eens de vergelijking met een Chinees restaurant.., we willen die mensen maar niet teveel in de kaart spelen door kroepoek op de menukaart te zetten.

Ashton Gallas
29 augustus 2021

Wederom besteld bij Thai Kitchen To Go. Eerste keer via hun eigen website. Het eten is zoals altijd ongelofelijk lekker en van zeer goede kwaliteit. De bezorging was snel en de bezorger was vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hoi Ashton, bedankt voor de leuke en positieve recensie, maakt koken en bezorgen altijd weer leuker. Ook niet geheel onbelangrijk: bedankt voor de fooi, we verdelen de online fooi uiteraard over alle personeelsleden. Tot gauw weer!

Ed
29 augustus 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Helemaal duidelijk. Dank je wel en graag tot een volgende keer!

Cheyenne
29 augustus 2021

Altijd heerlijk eten, pad Thai en de sate zijn top. Bezorging 9 van de 10 keer perfect op tijd!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ja, klopt. Vaak gaat het goed met bezorgen binnen het uur., maar soms lukt dat met de beste wil die er is niet. Maar wel lekker eten, dat maakt dan vaak het meeste wel weer goed.

A. Janssen
28 augustus 2021

Simply the best, better than all the rest... Feeding our family with consistently good food since 2016!

Reactie van Thai Kitchen To Go

We are having diner here daily since 09-2014 and still like it :^) Very nice review and a very nice feeling to read how long you order from us. There isn't a better way of a positive review. We hope to cook and deliver to you for many more years to come! Thank you!

Mireille Arnout
25 augustus 2021

Jammer dat postcode 3066 niet meer wordt bezorgd Afhalen is geen optie meer vanwege drukte op de weg

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hoi Mireille, Nou.., da's niet helemaal waar :^) door bezorgers die op vakantie zijn (en soms bij grote drukte) gaan sommige postcodes af en toe lang/kort uit. De tip is om even te bellen, dan kunnen we zien of we jouw postcode/order er toch tussen kunnen doen. Wel vervelend als hij net uit staat.., dat dan weer wel.

Mauriel van As
25 augustus 2021

Eten is zoals eigenlijk altijd goed en bezorging was erg snel. Jammer dat het zoals bij ongeveer de helft van de keren dat we dieetwensen aangeven, dit weer vergeten was (geen uien).

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou, daar schrijf je wat. Om dit soort klachten te voorkomen gebruiken we stiften, hiermee arceren we dat wat belangrijk is c.q. afwijkend, soms bij drukte wordt dat vergeten door de persoon achter de balie of de Thaise koks lezen niet, inpakker die geen navraag doet, etc. Super vervelend natuurlijk, maar ook een beetje het risico van mensenwerk..., we krijgen dit soort zaken nooit 100% uitgesloten. Je mag wel bij je volgende order aangeven dat dit nu te vaak is gebeurd, hoe langer de tekst bij de opmerking hoe meer dit opvalt. Toch bedankt voor de positieve sterren.

van Tol
23 augustus 2021

Prima gegeten. Keurig op tijd bezorgd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Helemaal prima! niks meer aan veranderen. Bedankt!

Gwen
22 augustus 2021

Heerlijk gegeten.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dan heb je ook de gerechten gekozen die we zelf ook graag eten. Thx!

peter
17 augustus 2021

Bezorger moet de afdeling zoeken, als het goed is werd vaak maaltijd besteld uit deze afdeling ( 5D1 / PSU ). Eten was goed en lekker .

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hoi Peter, ja, dat klopt, maar bezorgers komen en gaan en ik weet dat ik de 1ste keer bij jullie ook niet in 1 keer op de juiste locatie kwam, ik moest telefonisch binnen geloodst worden. Nou ben ik ook niet de beste bezorger :^) Voordeel: daarna vergeet je het niet snel meer.

A. Janssen
16 augustus 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

helemaal goed en bedankt voor de fooi!

Jasmine
13 augustus 2021

Super lekker en goed ingepakt, vers. De bezorger was ook erg vriendelijk ! Alleen maar plus.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou rijd ik zelf ook mee met bestellingen rijden en als ik dit dan lees dan hoop ik dat ik zelf die order heb gebracht.., helaas...

Jazz
7 augustus 2021

Erg lekker en vers, alleen de gebakken rijst smaakt elke keer verschillend, ik probeer erachter te komen waar dat aan ligt... top weer ;-)

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou ja., iedere maaltijd wordt pas gemaakt als er besteld is, dit betekent ook dat we koks hebben en dat het mensenwerk is. Maar, stel nou dat we teveel afwijken van wat je gewend bent dan graag even een belletje wat er mis is, dan halen wij het op en confronteren de kok er mee. Uiteraard nemen we op de heenweg een nieuwe mee, maar belangrijk is dat (ook wij) begrijpen wat de afwijking is, of wie dit doet. Dit mag niet gebeuren.

D
7 augustus 2021

Heel snelle bezorging, niet de lekkerste thai van rotterdam.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Op 1 na de beste doen we het ook voor :^)

Jessie
2 augustus 2021

Het was heerlijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Een Pad Thai met een (koude) lychee sap, ik zeg; goeie combi!

Jazz
2 augustus 2021

Super lekker en vers!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou, dat klopt, want ook de tahoe halen we zelf op bij de producent (groente wordt gebracht, maar meoten we nog wel zelf snijden).

Kelly Alexandre
2 augustus 2021

Fantastisch restaurant! Ik bestel hier al een aantal jaar en ben nog nooit teleurgesteld. Heerlijk eten en snelle bezorging, zelfs nu ik verder weg ben gaan wonen komt het alrijd op tijd. Aanrader! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Leuk hoor zo'n enthousiaste reactie, maakt koken en bezorgen altijd weer de moeite waard. Thx!!!

remco
1 augustus 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Bijna perfect. Maar gewoon goed is ook goed.

Jessy Vodegel
1 augustus 2021

Eten was heeerlijk Ik bestelde laat ergens tegen 21:15 dus ook snel bezorgd

Reactie van Thai Kitchen To Go

Bestellen kan tot 21:30 u. vanaf 21:15 u. worden bezorgers wel opvallend sneller :^)

Enzo
31 juli 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

duidelijk. dank (ook voor de fooi).

Leendert Keyzer
30 juli 2021

No meat balls een aanrader

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ja klopt, die zijn apart he. 100% groente en dan toch nog een goede bite.

Suzy
24 juli 2021

Heel lekker, vooral de sate! Verukkelijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Je hebt ook een mooie combi besteld. De sate is bij velen bekend :^)

Gerard Driessen
16 juli 2021

Lekker gegeten zo door gaan

Reactie van Thai Kitchen To Go

Gaat nog steeds volgens plan.

N
13 juli 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Vaker besteld, maar blijft leuk als mensen dan toch de moeite nemen om even een positieve recensie achter te laten. Dank !

Jacqueline
10 juli 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Helemaal goed. Bedankt voor de fooi, die gaat in de pot en verdelen we over iedereen.

Elly
8 juli 2021

Als altijd weer heerlijk.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Is dan ook een mooie verscheidenheid aan smaken., leuk., bedankt voor je recensie.

Meryem
7 juli 2021

Eten was binnen binnen kwartier geleverd, en lekker.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat is inderdaad razendsnel. Ik zou er niet teveel aan wennen., kan soms ook net even anders zijn. Streven is wel altijd om binnen het uur te leveren.., dat lukt heel vaak, maar af en toe net iets langer.

astrid de Ruijter
4 juli 2021

Altijd heerlijk eten en deze keer ook lekker snel bezorgd

Reactie van Thai Kitchen To Go

Yep. Soms wel, soms niet. Ligt er maar net aan hoe laat er besteld wordt of hoeveel mensen tegelijk bestellen. Streven is en blijft uiteraard om altijd binnen het uur te leveren, dat gaat best goed al zeggen we het zelf.

Bas
30 juni 2021

Heerlijk gegeten alleen de rode curry met rundvlees viel tegen. Hij was erg waterig en leek weinig kokosmelk te bevatten. Ook was hij totaal niet pittig. Dit was in het verleden beter! Maar desondanks was het verder allemaal erg lekker. Bezorger was mooi op tijd en heel vriendelijk

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hm.., de rode curry wordt niet anders gemaakt dan anders.., maar we hebben dit gelezen. Gelukkig over het geheel tevreden.

DH
29 juni 2021

Kwaliteit verschilt erg per bezorgdag(vaak minder lekker op drukke weekenddagen). Vandaag echter weer smaakvol, vers en snel bezorgd!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat hebben we nog niet eerder gelezen. De manier waarop we een gerecht samenstellen en op afroep maken geeft weinig ruimte om af te wijken van constante kwaliteit. Dat je dit schrijft maakt wel dat we je recensie uitprinten en met de keuken gaan overleggen, want we worden er niet blij van als achteraf blijkt dat er een kern van waarheid in zit, dan willen we dat probleem ook signaleren en nog belangrijker: tackelen. We pakken dit op, bedankt voor je recensie.

Shalini
28 juni 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

op tijd en lekker gegeten., leuk om te zien, bedankt en graag tot een volgende keer.

Judith
26 juni 2021

Het was heerlijk en het werd ook nog eens snel bezorgd.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Vaak zit het ook mee en zijn we snel. Bedankt voor de feedback!

Tamara
25 juni 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

duidelijk, dank je wel Tamara.

DSL
24 juni 2021

5 kwartier moeten wachten. Verder heerlijk eten

Reactie van Thai Kitchen To Go

5 kwartier is lang, zeker als je trek hebt en graag wil eten.., maar het blijft op sommige momenten lastig om iedere order binnen het uur te leveren. Toch bedankt voor de positieve recensie over het eten.

Rita
22 juni 2021

Snel, smakelijk en vers! Top!

Hans
20 juni 2021

Wij hebben wederom weer erg genoten van het eten. Alles is in balans. Smaak textuur gaarheid kruidigheid. Alles klopt. Super!!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Zo hadden we het zelf ook bedacht.., dat klinkt een beetje ijdel, maar oh zo leuk als iemand dit dan schrijft.

Metyem
18 juni 2021

Altijd lekker, altijd tevreden!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Laten we het voor altijd zo houden.

Edward
13 juni 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Bijna perfect. Toch bedankt.., enne.., probeer ook zeker onze andere gerechten eens, misschien vind je een 5 ster.

Mario dos Santos
11 juni 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Bedankt voor de recensie en de fooi, fooien verdelen we over alle medewerkers.

Jjjj
8 juni 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Je kunt het er bij zetten op de bon dat je haast hebt bij de bestelling, we gaan dan ook zekler ons best doen, maar gaat helaas niet altijd lukken...

Marloes
6 juni 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Leuke order, dank je wel!

Ekkies
6 juni 2021

Snelle bezorging en altijd heerlijk eten! Alleen bij de pad thai dit keer de nootjes vergeten.. maar kan gebeuren. Groetjes aan de keuken!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Lastig, maar schrijf dit zeker op de bon bij opmerkingen een volgende keer, Pad Thai zonder nootjes is toch net ff minder, maar goed, alles gaat met mensen en daar horen zo af en toe nou eenmaal fouten bij.

A Janssen
6 juni 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

De nr. 2 favoriet (nr. 1 is Pad Thai). Bedankt voor de recensie en de fooi!

Agass
31 mei 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Pad Thai, altijd goed. Bedankt voor de fooi!

Scott
30 mei 2021

Vlotte afhandeling en levering van de heerlijke gerechten

Reactie van Thai Kitchen To Go

Precies. Op de juiste tijd geleverd zoals je hem graag wilde hebben. Het leven is goed.

M
26 mei 2021

Heerlijk eten, echt een aanrader

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hm.., alleen voorgerechten., die zijn ook lekker.., maar we hebben zo veel meer lekkers. Toch bedankt voor de recensie.

Irene
25 mei 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Hartelijk dank!!

Eva
25 mei 2021

altijd heerlijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Pad Thai en sate.., wie is er niet groot mee geworden.

Ash G.
25 mei 2021

In het kort.. wie daar in de keuken staat.. weet wat zij doen 😁 heerlijk zoals altijd!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Zo leuk als we dit soort recensies lezen. We hebben hem uitgeprint, hij hangt in de keuken bij de koks.

Ida
23 mei 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Bedankt., en ook welkom to the club :^)

Roos
22 mei 2021

Heel goede Thai, we bestellen (en genieten) regelmatig.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ja.., en daar zijn we ook heel blij mee, wat ook leuk is om te zien is dat we steeds meer mensen krijgen die via onze eigen website bestellen.

Monique cieremans
22 mei 2021

Keurig op tijd geleverd, was heel smaakvol

Reactie van Thai Kitchen To Go

Een beter welkom voor een nieuwe klant is er niet.

Mario dos Santos
22 mei 2021

We hebben twee weken geleden eten bestelt Toen was het niet naar wens.thai k.heeft zich netjes verontschuldigd. Toen hebben we ze een tweede kans gegeven . Was was weer vanouds heerlijk eten en lekker warm.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Precies. Soms gaat het wel eens niet zoals het hoort te lopen (helaas)., dan lossen we dat op.

John
17 mei 2021

Heerlijk eten voor een goede prijs. En netjes op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Kijk, daar worden we blij van. Dank je wel!

Senait Aasgedon
15 mei 2021

De massaman curry had weinig smaak. Niet zo authentiek Thais. Lange wachttijd 75min

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ja klopt., de Massaman is een van de favorieten en smaakt nergens naar, wij begrijpen ook niet waarom iedereen dat maar blijft kopen. Bezorgtijd is idd ook te lang.

C
15 mei 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Helemaal goed! en bedankt voor de fooi, die verdelen we over het hele team.

Kim
14 mei 2021

Het eten was super lekker is een aanrader. Klein verbeterpuntje, het was niet echt heel warm. Verders dikke prima.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Bedankt voor de leuke recensie. Wat betreft warmte, de order gaat in een deken en in een warmhoudtas., Nieuwerkerk is een stukje rijden, zit het verkeer net een beetje tegen., dan verliezen we idd de hitte van een vers beriede maaltijd, dat blijft elke dag weer een uitdaging, aan de andere kant; er is wel een Thaise kok die je eten bereid heeft.

peter
13 mei 2021

Eerst gebeld , niet kunnen vinden de ingang v d instelling .

Reactie van Thai Kitchen To Go

Soms is het idd zoeken, daarom extra belangrijk dat mensen telefonisch bereikbaar zijn. Bedankt voord de fooi!

Gwendoline
13 mei 2021

Voor de 2e keer besteld, het was heel erg warm het eten en weer heel erg lekker.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Daar worden wij dan ook heel erg gelukkig van.

Mario dos Santos
12 mei 2021

Lang gewacht op het eten .het was koud en het eten was flauw. Terwijl ik normaliter tevreden bent.ben ik nu zeer teleurgesteld.

Reactie van Thai Kitchen To Go

= opgelost.

Meryem
7 mei 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Goed gelopen. Bedankt voor de fooi!

Dorine
5 mei 2021

Wederom heerlijk gegeten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

We hebben veel lekkers., maar in jullie geval had je 3 van onze hardlopers besteld :^)

Willeke
3 mei 2021

Heerlijk eten en keurige bezorging op tijd. Voor herhaling vatbaar!!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Zeker, maar dit was dan ook een thuiswedstrijd. Sate en pad Thai.., altijd goed.

Susan
30 april 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Hm.., niet helemaal naar het zin? ... Maar wat?

Karin
29 april 2021

Heerlijk, elke keer weer!

Reactie van Thai Kitchen To Go

We krijgen er geen genoeg van.

Sunita
27 april 2021

Lekkere eten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

ja toch. Niet zelf koken of boodschappen doen en een Thaise kok die voor je kookt, het leven is goed.

Mieke Molendijk
27 april 2021

Het eten was goed. Dit gaan we vaker doen. Fijn dat het helemaal in Berkel bezorgd kon worden.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Klopt, we rijden al een tijdje met een auto in Berkel, deze gaat ook richting Pijnacker en Bleiswijk, prima om aan te rijden, het verkeer staat nooit stil die kant op en dus is de rit kort en blijft het eten lekker warm. Bedankt voor de fooi en de recensie!

Monique
26 april 2021

Zeer tevreden. Perfect op tijd bezorgd en het eten was weer prima.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Da's goed om te horen, zijn we blij mee. Het plan is (en was) om dit zo te blijven doen :^)

Corine van Helden
19 april 2021

We moesten er een uur en een kwartier op wachten, maar dat was beslist de moeite waard. Het eten was nog goed op temperatuur en heel erg lekker.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Factor 'tijd' hebben we niet altijd grip op, dat we warm leveren, daar hebben we wel meer grip op.., en dat het lekker is., daar hebben we dan weer een keuken voor waar alleen maar Thais gesproken wordt.

Jeannette Takkebos
16 april 2021

Heerlijk gegeten. Prima kwaliteit. Bezorging op tijd.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Leuk om te lezen, dank je wel!

Stephanie
16 april 2021

Slechte klantenservice, zeer slechte klacht afhandeling!!

Reactie van Thai Kitchen To Go

nou...., u vraagt ipv 'witte rijst' bij uw gerecht 'Pad thai kai'. Het punt is: Pad Thai is: 12,50 en witte rijst is: 1,95, dat kunnen we niet even switchen. Dan kiezen we er in dat geval toch maar voor om een slechte klacht afhandeling te hebben.

Edith
10 april 2021

Prima geregeld. Heerlijk vers eten en een goede portie. Lekker warm bezorgd. Iets minder zout had gemogen.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Nou.., ik schrijf 2 recensies terug dat we nooit een klacht krijgen dat het eten te zout is en dan opeens 2 mensen die er over schrijven.., vreemd. Maar.., toch bedankt voor de positieve recensie.

Ellen
7 april 2021

Altijd later dan afgesproken maar wel weer heerlijk!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat het lekker is maakt veel weer goed.., maarrrr.., verstandig is om een tijdmarge in te bouwen. We komen namelijk of eerder.., of later en als we op exact het juiste tijdstip komen: toeval. We werken er uiteraard wel naar toe om het gewenste tijdstip te halen (laat ik dat er wel bij zeggen).

S.
7 april 2021

Geen verse smaken, zoals je van de Thai mag verwachten. Nauwelijks groenten en een hele hoop tofublokjes. Ik vond het teleurstellend.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ok.., de Pad thai is niet meteen het gerecht wat vol met groente is, het draait meer om de rijstnoodles. De kapraow zit toch wel groente in en idd.., veel tofu blokjes. Verder hebben we toch echt iemand in dienst die alleen maar verse groente aan het snijden is.., maar goed.., het viel tegen. jammer... wel bedankt voor de recensie.

R.U.
6 april 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

Thx. voor de recensie en de order.!

Jos
6 april 2021

Helaas viel het erg tegen. Van vrienden hoorden wij dat dit een top tent is, maar helaas was het eten onwijs zout en hartstikke koud toen het aankwam. Dit terwijl Thai kitchen to go echt om de hoek is. Heel jammer :(

Reactie van Thai Kitchen To Go

Toch heb je 2 van onze populairste gerechten besteld.., heeft verder niet zoveel zin om er een uitspraak over te doen, maar dat de gerechten te zout zouden zijn is een klacht die we echt nooit horen..., dus best apart dat dit als zodanig ervaren wordt. Maar goed.., het is wat het is.

Ruibin Hu
3 april 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

dank u!

A. Janssen
30 maart 2021

Wow het was hier binnen 10 minuten! En heerlijk zoals altijd.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Thuiswedstrijd :^)

c.v.z.
29 maart 2021

vond het jammer dat ik bij de salade ! ook rijst bij moest bestellen.de salade had te weinig garnalen maar wel heel veel rijstnoedels

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Er zitten standaard 6 garnalen in de 'yam woen sen' voor de een is dat genoeg, voor de ander had het meer mogen zijn, het klopt dat er geen optie is voor meer garnalen. Het klopt ook dat er standaard geen witte rijst bij zit omdat de salade in dat opzicht geen hoofdgerecht is, maar een bijgerecht, we hebben wel de mogelijkheid gecreëerd om witte of gebakken rijst er bij te nemen. Toch bedankt voor de positieve recensie.

Eline
27 maart 2021
Reactie van Thai Kitchen To Go

hartelijk dank!

Paul
24 maart 2021

Supáh lekkáh!

Reactie van Thai Kitchen To Go

ja, toch!

Jo
23 maart 2021

We bestellen hier super vaak. Altijd hetzelfde, (rode curry Kip, pad thai, rund Thai sweet Basil) altijd lekker. Snelle en aardige bezorging.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Daar zijn we ook ontzettend blij mee.., maar probeer eens bij hoofdgerechten kip de 'Kai med henmapaan'. Die ga je vast ook heel lekker vinden!

Anne
22 maart 2021

Het eten was iets kouder dan dat we gewend zijn. Dat was jammer verder was het weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Mja.., dat is ook iedere dag weer de uitdaging.., om het goed warm aan huis af te leveren. Te laat leveren kan wel eens gebeuren, maar dan nog moet het wel warm zijn. In vergelijking met een pizza.., kun je ons eten natuurlijk nog wel kort in de magnetron doen.., dat dan weer wel...

Rob
21 maart 2021

Heerlijke verse gerechten. Erg smakelijk.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Altijd lekker toch.., als je de deur niet uit hoeft en er een (Thaise) kok voor jou kookt en idd., vers.

Marcel
18 maart 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd 👍

Reactie van Thai Kitchen To Go

Altijd prettig om te weten dat het goed en op tijd was, bedankt!

astrid
16 maart 2021

LEKKER PITTIG EN SUPER SNEL BEZORGD

Reactie van Thai Kitchen To Go

Soms zijn we snel.

Anneke
16 maart 2021

De groene curry is echt goed, ik heb de Thaise pittige variant besteld en die was niet overdreven pittig, maar gewoon lekker. De vis koekjes zijn klein, maar wel lekker!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Velen zullen het eens zijn met je mbt de groene Curry. De viskoekjes maken we zelf.., maar we gaan er helaas mee stoppen omdat het te tijdrovend is om ze te maken. Voorheen kon het tussen de werkzaamheden door, maar nu steeds meer mensen ons kennen wordt het steeds drukker en gaat het niet meer.

Frikandelleke
13 maart 2021

Met Thai Kitchen to go het weekend inluiden. Altijd goed! Ik had de pad thai en de crabcakes besteld. Heerlijk! Eén klein verbeterpuntje: ik had om wat extra pinda's gevraagd, helaas niet gekregen. Mocht dit niet kunnen ivm de kosten, wellicht als extra optie neerzetten?

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hallo Thomas, goed punt. Het probleem met extra opties (aanvinken) is het gevaar dat deze vergeten wordt.., of er dat er overheen gelezen wordt. Ander punt is: geven we het nu gratis als extra erbij omdat men er om vraagt in het opmerkingen veld.., dan verwachten mensen dat dit dan altijd zo geleverd gaat worden (gaan we ook in teleurstellen). Dat neemt natuurlijk niet weg dat we je opmerking serieus nemen en ook wij ons gaan afvragen of de portie met gemalen pinda's bij de Pad Thai voortaan groter moet worden. wordt vervolgd.

Erik Hoogcarspel ?
9 maart 2021

Prima maaltijd op tijd bezorgd

Reactie van Thai Kitchen To Go

Volgens het boekje, niets meer, niets minder. Thx!

Bernardo
9 maart 2021

Heerlijk.. vooral de saté met pinda's...

Reactie van Thai Kitchen To Go

Vandaar dat je hem maar dubbel besteld hebt. Maar het klopt., veel mensen zijn positief over onze sate en huisgemaakte satesaus.

Anneke
6 maart 2021

De curry is veel te zoet en ik mis de limoenblad. Vroeger was de curry van Thai to go echt lekkerder, het is veel ‘Nederlandser’ geworden.

Reactie van Thai Kitchen To Go

zie je mail!

familie
4 maart 2021

Het liefst zou ik deze beoordeling niet op deze manier geven. Aangezien ik gisteren zodra het eten was bezorgd geprobeerd heb jullie telefonisch te bereiken en dit nog steeds niet is gelukt, doe ik het nu op deze manier. Ik hoop dat jullie zelf contact met mij opnemen voor en oplossing. Allereerst was het eten ruim een kwartier te laat. Dat had ik nog wel geaccepteerd als er niet andere dingen ook mis was. Ten tweede had mijn man geen kouseband in zijn eten. Ten derde en dat is nog wel het vervelendste punt, heb ik ook nog een heel verkeerd gerecht ontvangen. Niet wat ik besteld had. Tot nu toe was ik erg tevreden over jullie eten en de service. Dus neem aub contact op met mij, dan kunnen we dit misschien goed oplossen.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat van de telefoon klopt.., we hebben om voor ons onduidelijke reden soms wel/soms geen bereik, heel vervelend. Dinsdag komt er iemand 2 nieuwe telefoons installeren met een rechtstreekse verbinding. Wat het overige betreft.., ook vervelend hoe dat is gelopen., maar dat hebben we gelukkig wel per telefoon met elkaar opgelost.

rowan radijs
2 maart 2021

Gewoon super lekker! Heerlijk

Reactie van Thai Kitchen To Go

Ha., ha.., ja., dat blijkt. Je hebt hetzelfde nog een keer besteld een paar dagen later. Welcome to the club!

Maxime Bock
28 februari 2021

Heerlijk gegeten

Reactie van Thai Kitchen To Go

Kort en duidelijk. Dank je wel :^)

Kipmans
28 februari 2021

Weer heerlijk gegeten bij één van mijn favoriete bezorgrestaurants. Deze keer de laab kai en de crabcakes besteld; erg lekker! Samen met de pad thai zijn dit toch wel mijn favorieten. Jammer dat bij de laab kai de witte rijst niet bij de prijs inbegrepen zit. Misschien iets om over na te denken? Bezorging zoals altijd goed en snel (vaak sneller dan de geschatte levertijd). Groeten aan de keuken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Leuke recensie! De Laab kai (hij is idd erg lekker/apart). Goede vraag waarom er geen rijst meegeleverd wordt! De 'Thai' zegt dat dit een op zichzelf staand gerecht is..., maar ik ben het helemaal met je eens dat witte rijst er bij niet verkeerd zou zijn, daarom hebben we de optie (even aanklikken) er bij gezet dat je er witte rijst bij kunt bestellen (a. 1,95). Dit was het compromis met de 'Thai' die er nog steeds van overtuigd is dat er geen witte rijst bij hoeft. Ga niet in discussie met 'de Thai' over hun eten :^) witte rijst is beschikbaar.

Azmi Latif
28 februari 2021

Eten was goed maar erg duur voor wat we kregen. Porties veel te klein. Ik zal niet meer bestellen bij Thai kitchen to go

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat is duidelijk... Bedankt dat de recensie een positieve kant heeft en dat de smaken goedgekeurd zijn. Wat betreft prijs en hoeveelheid.., volgens mij zijn wij zeker niet de duurste bezorg Thai, maar vergeet aub ook niet dat er echt een kok staat te koken en wij het voor deze prijs thuis komen brengen. Niet geheel onbelangrijk: de prijzen zijn gerelateerd aan de prijzen van Thuisbezorgd. Thuisbezorgd heeft zoals iedereen weet een behoorlijk fee die ze rekenen (13%). Ik denk dat dit percentage net maakt dat het "duur" overkomt. In werkelijkheid.., we worden er echt niet rijk van. Gewoon een salaris, moeilijk zat om er wat aan over te houden. that's it.

Arie
28 februari 2021

Eten was OK alhoewel de garnalen met broccoli tegen viel, garnalen leken in stukken gesneden waardoor dit veel minder was dan verwacht en waarvoor je extra betaalt. Ook ontbrak de saté.

Reactie van Thai Kitchen To Go

De garnalen zijn over de lengte opengesneden. Dit doen we om ze schoon te maken, maar het staat ook leuk omdat de garnaal in de wokpan open krult. Dat een sate niet geleverd is.., is wel raar.., maar niet iets wat dan in een review terecht moet komen, dit moet opgelost worden. Waarom heb je niet meteen gebeld? Dan hadden we hem na kunnen leveren, of iets dergelijks.

Rowan
27 februari 2021

Super lekker gegeten! Volle smaken, prima hoeveelheid! HEERLIJK!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Keng Deng., mijn persoonlijke favoriet. Leuk om te lezen dat alles goed was. blij mee. Bedankt!

Dani
26 februari 2021

Heel erg lekker gegeten!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Weet je.., da's eigenlijk alles waar het allemaal om draait.

Dirk
25 februari 2021

De viskoekjes waren slab en vettig de sate was wel goed. Al met al matig en niet voor herhaling vatbaar.

Reactie van Thai Kitchen To Go

Hm.., jammer., we hebben meer smaken en gerechten, maar als het bij een eenmalige kennismaking blijft en daarmee de mening in zijn geheel gevormd is dan is dat uiteraard een keuze die we verder respecteren. Hartelijk dank voor de fooi, die doen we bij de rest van de fooien en verdelen we iedere maand dmv een staffel over alle medewerkers.

Amanda
24 februari 2021

Super lekker en Mega snel!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Soms zit het mee en zijn we snel :^). thx voor de tip!

Emy
22 februari 2021

Genoten.

Reactie van Thai Kitchen To Go

wij ook :^)

Crabcake
21 februari 2021

Op zoek naar een Thaise smaak explosie van Bijbelse proporties? Zoek niet verder. Vrijdagavond besteld. Top zaak! Het eten was verrukkelijk en goed warm verpakt. Voor de tweede keer laab kai besteld, waarbij deze iets minder sappig was dan vorige keer maar desalniettemin absoluut van genoten. Ook de massaman curry was werkelijk niet te versmaden. De crab cakes en vega triangles aten we lekker uit het vuistje. Saté en pad Thai waren taste wise ook dik in orde. Over dik gesproken, een food baby is weliswaar onvermijdelijk maar zowel de fysieke als emotionele verzadiging (vergelijkbaar na een uitgebreid kerstdiner) spreekt boekdelen. Het is nu zondag en we zitten en zijn nog steeds vol (lof!). Tot de volgende keer!

Reactie van Thai Kitchen To Go

Wauw.., we hebben al aardig wat recensies ontvangen, maar denk niet dat er een bij zit die zo uitgebreid en enthousiast is opgeschreven...., heel hartelijk dank daarvoor.., weet even niet zo goed wat ik er op moet schrijven..., ik ga hem gewoon nog een paar keer lezen., uitprinten en aan de koks geven. Bedankt!!!

Dennis
20 februari 2021

Smaakt gewoon weer heerlijk zoals altijd

Reactie van Thai Kitchen To Go

Dat gaan we ook zo houden Dennis. Bedankt !

Marcel
17 februari 2021

Ik bel de vestiging op er wordt al niet echt vriendelijk opgenomen, ik laat weten dat me eten niet meer warm is maar hierin wordt ik niet serieus genomen en de medewerker weet dit “ beter “ ik zou terug gebeld worden door de eigenaar dit is nooit gebeurd, erg “ goede service “